Neler Yeni

Aşı yaptıracak mısınız?

Aşı yaptıracak mısınız?

• Oy kullanan toplam üye
    247
  • Anket kapatıldı .

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Aşı karşıtlığı yapanlara Allah akıl fikir versin.Hala yok öyle yok böyle diyiyorlar.İnsana zararı olan aşılar yasaklandı ve bunu hala bilmiyorlar çoğusu ve hala yok aşı onaylanmadı yok faz 3 çalışması yok,yok o ülkeler aşı yaptırmadı , yok ölen varmışmış.Aynen kardeşim Ağustos - Eylül'de aşı vurdurmadığına pişman olmazsın umarım.Aşı vurdurmak zorunlu değil ama aşı vurdurmayanlara market,avm,cafe,dükkan,restaurant aklınıza gelebilen neresi varsa hepsine girişi yasaklanıcak.***** saçma komplolara inanmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:

O 5-6 ay kimler tarafından denetleniyor hiç baktın mı veya orta uzun vade dediğin şey şurada 7 ay uzun vade mi oluyor bu ?
Aşılarda uzun vade 6 ay ortalama.Aşı karşıtı bruh.Cahile laf anlatılmaz.

S*lak kelimesini birisine karşı kullanmadım teorilere öyle dedim reportlamayın.

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan
Bu durumu insanlara anlatamıyorsun ne yazık ki şuanki aşıların hiç biri faz onaylarının hepsini geçmedi bile insanlar sırf virüs muhabbetinden kurtulmak için sağlıklarını tehlikeye atıyorlar biraz emin adımlarla gitmek istemem gayet normal bir şeydir .
İşin garip tarafı üzerinize yediğiniz "Kardeşim mal mısın? Saçma teorileri bırak aşını ol!" linci. Bizim millet cidden sorgulamayı sevmiyor. Sorgulayanıda kınıyor.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
İşin garip tarafı üzerinize yediğiniz "Kardeşim mal mısın? Saçma teorileri bırak aşını ol!" linci. Bizim millet cidden sorgulamayı sevmiyor. Sorgulayanıda kınıyor.
Aşını yaptırmıcaksan yaptırma kimseyi de saçma sapan teorilerle maruz bırakma! Kendine sakla bu teorileri başkasını boşa panik yaptırma.

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Aşı karşıtlığı yapanlara Allah akıl fikir versin.Hala yok öyle yok böyle diyiyorlar.İnsana zararı olan aşılar yasaklandı ve bunu hala bilmiyorlar çoğusu ve hala yok aşı onaylanmadı yok faz 3 çalışması yok,yok o ülkeler aşı yaptırmadı , yok ölen varmışmış.Aynen kardeşim Ağustos - Eylül'de aşı vurdurmadığına pişman olmazsın umarım.Aşı vurdurmak zorunlu değil ama aşı vurdurmayanlara market,avm,cafe,dükkan,restaurant aklınıza gelebilen neresi varsa hepsine girişi yasaklanıcak.***** saçma komplolara inanmayın

Aşılarda uzun vade 6 ay ortalama.Aşı karşıtı bruh.Cahile laf anlatılmaz.

Nereye girşi yasaklanıyor söylesene sen şunu bu her yerde konuşuluyor insan özgür hür iradesini kısıtlamaya giriyor bu dava açtığında sonuna kadar haklısın bak bunu tekrar tekrar söylüyoruz anlatmaya çalışıyorum anlamamak için özellikle çaba sarfediyorsunuz hepiniz yaptırmıcam demiyorum emin olduktan sonra yaptırcam diyorum

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Nereye girşi yasaklanıyor söylesene sen şunu bu her yerde konuşuluyor insan özgür hür iradesini kısıtlamaya giriyor bu dava açtığında sonuna kadar haklısın bak bunu tekrar tekrar söylüyoruz anlatmaya çalışıyorum anlamamak için özellikle çaba sarfediyorsunuz hepiniz yaptırmıcam demiyorum emin olduktan sonra yaptırcam diyorum
Gündemi takip edersen sevinirim.Aşı yaptırmayanlara yasaklar geleceği %100 belli ve diğer ülkelerde de yasaklar gelmeye başladı.Komplo teorilerine inanıcaksan başkasına anlatma bunları.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Aşıya karşı değilim ama olabildiğim kadar geç olmayı düşünüyorum.

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan
Aşını yaptırmıcaksan yaptırma kimseyi de saçma sapan teorilerle maruz bırakma! Kendine sakla bu teorileri başkasını boşa panik yaptırma.
Geldi yine teoriciler İQLWMXİWKCLSŞFÖF yemin ederim hiç sekmiyorsunuz. Fikrimi belirttim kimseye şunu yapın bunu yapın demedim. Tartışma ve fikir alışverişi gibi bir ahlakın olmadığı için fikrimi kendime saklayayım. Emredersin paşam.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Uluslararası ticaretle uğraşıyorum. Dünyanın dört bir yanından ahbaplarım var. Avrupa ülkelerinin birçoğunda doğru düzgün aşılanma olmadı. İnsanlar propaganda yaparak yaklaşık 3 aydır maskesiz yasaksız bir şekilde hayatlarına devam ediyorlar. Toplum bağışıklığını kazandılar ve aşılanan ülkere oranla ölüm oranları yok gibi bir şey. Ülkemizde neden hala bu durum uzatılıyor anlamış değilim. Sosyal mesafe olayı bile saçmalıktan ibaret. Normal bir konuşmanızla 8 metre mesafeye baloncuk yayarsınız. Hapşırdığınızda-öksürdüğünüzde 20 metreye kadar baloncuk sıçratırsınız. Maske bir seviyeye kadar koruyabiliyor.

Aşı konusuna gelecek olursak;

Faz3-Faz4 çalışması yok. Onama imza attığın için sana bir şey olursa sorumluluk kabul eden yok. Ayrıca Avrupa ilaç ajansı EMA raporuna göre 5 ayda Avrupa 'da 13.500 insan m-RNA aşıları sebebiyle hayatını kaybetti. Hastalanırsan sen onama imza attın, gönüllü denek olmayı kabul ettin senin sorunun diyecekler.Ne meraklısınız eğeğeğeğ çomarlar ben gidiyorum aşı olmaya diyip aşı hakkında üstünkörü bilgi edinip denek olmaya. Amip bile biyolojik ortamda sağa sola dönüyor nereye gideceğini düşünüyor ama siz gram düşünmeden, belkide onam belgesini okumadan gidip aşı oluyorsunuz. Pfizer Güney kıtasında küçük afrikalı bireyler üzerinde yaptığı aşı deneyleri sebebiyle milyonlara davaya maruz kalmış, sicili pisliklerle dolu bir şirket. Ayrıca bir ilacın tedavi amaçlı kullanılması için kesin tedaviye yakın sonuç vermesi lazım. Bırakın kesin tedaviyi bağışıklık sisteminiz zayıfsa başınıza gelecekleri değerlendirelim. Koyun olmayın.
Ruhsat yok Onay yok. İmzayı atana vuruyorlar. Aşının iyi olduğunu savunanlar onan formunu açıklasınlar derim. Bu aşıyı olun diyenler denen form imzalatıyor. Bir bit yeniği çıkarsa benden değil diyip lafı çevirecekler. Anlamadığım şu vitamin dağıtsaydınız topluma 1.kalite bağışıklığın gelişmesi için daha iyi olurdu aşıdan. Virüs ün aşısı mı olur.Mutasyon geçiriyor sürekli. Aşı olunca Covid geçirmeme gibi bir durumunuz yok. Antikor seviyesi önemli olan. Araştırma şart. Kulaktan bilgilerle toplumu güdüyorlar.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Gündemi takip edersen sevinirim.Aşı yaptırmayanlara yasaklar geleceği %100 belli ve diğer ülkelerde de yasaklar gelmeye başladı.Komplo teorilerine inanıcaksan başkasına anlatma bunları.
Aşı olmayanlara yasak getirmek çözüm değil. Bence bu konu amacından saptı. İnsanlarda noseboya sebep olacak şeyler yazılıyor. Yazıktır.

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Hala komplo diyor ya bilerek mi yapıyorsun birader bunu ? ben komplodan bahsettin mi nerenle dinliyorsun beni diyorum ki aşının uzun vadede emin olduktan sonra yaptıracağım olay bu kadar basit ister kabul edin ister etmeyin

HAYALETT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
oğuzhan demirhan
aşıların ruhsatlandırılmısmı onu arastırmak lazım ası olurken kendı rızanla ası olduguna daır ımza alınıyor bunu arastırmak lazım asıların uzun vadede ılerıde sende ne gıbı rhtsızlıklara veya hastalıklara sebebıyet verıcek bılınmıyor bunlar hep dusundurucu seyler 2 yıl sonra ya bobrek hastalıkları sorunları ıle karsılasırsam bıraz daha paronayaklasım ılac sektoru parasal rantlar fazlası ıle donuyor dunyada bunlar hep dusundurucu seylerr vesselammmm

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
covid ten korkulan kadar Allah tan korkulmadı .

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ruhsat yok Onay yok. İmzayı atana vuruyorlar. Aşının iyi olduğunu savunanlar onan formunu açıklasınlar derim. Bu aşıyı olun diyenler denen form imzalatıyor. Bir bit yeniği çıkarsa benden değil diyip lafı çevirecekler. Anlamadığım şu vitamin dağıtsaydınız topluma 1.kalite bağışıklığın gelişmesi için daha iyi olurdu aşıdan. Virüs ün aşısı mı olur.Mutasyon geçiriyor sürekli. Aşı olunca Covid geçirmeme gibi bir durumunuz yok. Antikor seviyesi önemli olan. Araştırma şart. Kulaktan bilgilerle toplumu güdüyorlar.
En basit tedavide dahil onam formu var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,745
Son üye
KerneL32
Top Bottom