Neler Yeni

Aşı yaptıracak mısınız?

Aşı yaptıracak mısınız?

• Oy kullanan toplam üye
    247
  • Anket kapatıldı .

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

TALHA MURAT

80+ Silver
kuzen doktor sınovac dedi
Benim babam doktor annem hemşire onlar ise biontech diyorlar ki hala aşı olmadılar ki olmayacaklar birazcık gelişmelerini bekliyorlar bende olmayacağım olursam biontech.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@sungurhan babam 25 senelik doktor sen bence dediğimi yap istersen tabi . Adam ne eğitimler gördü bilgili ki söylüyor yenidir büyük ihtimal.

sungurhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Ünal YAVUZ
Bilmıyorum herkesın yorumu farklı tabi kuzende önermese gene sinovac yaptırırdım

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Hocam siz ciddi misiniz? Çocukluğunuzda olduğunuz o aşılar sayesinde bir çok hastalıktan korundunuz ya da çok ağır hastalıkları çok hafif olarak geçirdiniz. Aşının önemini anlamak için illa ki doktor, hemşire veya sağlıkçı olmak gerekmiyor. Bu aşılar vücudumuza gereken bağışıklığı sağlıyor ve hayatımız boyunca bize koruma sağlıyorlar. Lütfen bu konuda duyarlı olalım ve aşılarımızı olalım, ortalıkta dolaşan saçma sapan hikayelere inanıp gaza gelmeyelim.

Hocam ben bizim yaş grubundakilerin vurulmasında virüsün azaltılmasına çok büyük katkı sağlayacağına inanıyorum çünkü bizler süper taşıyıcılarız. Her ne kadar vücudumuz hastalık belirtisi göstermese de hastalığı çok iyi taşıyoruz. O yüzden sürekli etrafıma aşıyla ilgili ne kadar doğru bilgi varsa yaymaya çalışıyorum.

Ahahaha aşılama olmasaydı şu an senin başına neler gelecekti ya hay Allahım 🙈

Çocukluk aşıları hayat kurtarıyor, artık buna da karşı çıkmazsınız herhalde 😬

Ya ne alakası var bu konunun ben güvenmiyorsam güvenmiyorum bu kadar basit ne size kalır bunu sorgulamak nede başkasına ayrıca tekrar tekrar ve tekrar belirtiyorum size aşıya karşı olduğumu söylemiyorum farkındaysanız sadece emin olduktan sonra yaptırmak istiyorum eğer doğruluğunu geçerliliğini ve kalıcılığını kabul edersem yaptırırım ben sadece şuan için bir aşı yaptırmanın farenin kapandaki peynire atlaması gibi düşünüyorum ha online doktormusun nesin beni ilgilendirmez gerekli duyarlılığı toplum adına değil kendi adıma gösteriyorum merak etme sen onun bunun hikayelerine de inandığım yok sadece bir durum var ortada ve durum hakkında fikrimi belirtiyorum .

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Bilmıyorum herkesın yorumu farklı tabi kuzende önermese gene sinovac yaptırırdım
Şifa olsun.

Ya ne alakası var bu konunun ben güvenmiyorsam güvenmiyorum bu kadar basit ne size kalır bunu sorgulamak nede başkasına ayrıca tekrar tekrar ve tekrar belirtiyorum size aşıya karşı olduğumu söylemiyorum farkındaysanız sadece emin olduktan sonra yaptırmak istiyorum eğer doğruluğunu geçerliliğini ve kalıcılığını kabul edersem yaptırırım ben sadece şuan için bir aşı yaptırmanın farenin kapandaki peynire atlaması gibi düşünüyorum ha online doktormusun nesin beni ilgilendirmez gerekli duyarlılığı toplum adına değil kendi adıma gösteriyorum merak etme sen onun bunun hikayelerine de inandığım yok sadece bir durum var ortada ve durum hakkında fikrimi belirtiyorum .
Sen çocukluk aşısına laf ettin. Ben covid aşısıyla ilgili bir ş3y demedim.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Zorunlu olmadığı sürece hayır. Hala tam olarak güvenemiyorum. Çeşit çeşit aşı çıktı. Sanki ekran kartı alıyoruz. Aşı dediğin bir tane olur ve onu alırsın. Mesela var mı yok Çin tetanoz aşısı yok Almanya grip aşısı falan yok. Bide aşı mı seçeceğiz.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Covid aşısı olmamak senin tercihin ama sen gidip de çocukluk aşılaro zararlı olmayın dersen orada bir dur derim. Orada çocuğun özlük hakkına taciz etmiş oluyorsun.

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Şifa olsun.

Sen çocukluk aşısına laf ettin. Ben covid aşısıyla ilgili bir ş3y demedim.
evet laf ettim o konu hakkında da kendi düşüncemi belirttim senin o aşıların avukatı yapan neydi onu merak ediyorum

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
evet laf ettim o konu hakkında da kendi düşüncemi belirttim senin o aşıların avukatı yapan neydi onu merak ediyorum
Halk sağlığı benim için değerli çünkü ben insana değer veriyorum. 3iq insanların safsatalarına inananlar yüzünden tekrardan çiçek hastalığı çocuk felci yayılırsa çocuklar arasında o zaman vebali siz mi alacaksınız?

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Covid aşısı olmamak senin tercihin ama sen gidip de çocukluk aşılaro zararlı olmayın dersen orada bir dur derim. Orada çocuğun özlük hakkına taciz etmiş oluyorsun.
Ne alakası var kardeş benim çocukluk aşılarında kendi anne babamın düşünmeyişine kızıyorum bir bak bakayım o yazıda hepsi kötüdür diye bir şey dedim mi ?

Zorunlu olmadığı sürece hayır. Hala tam olarak güvenemiyorum. Çeşit çeşit aşı çıktı. Sanki ekran kartı alıyoruz. Aşı dediğin bir tane olur ve onu alırsın. Mesela var mı yok Çin tetanoz aşısı yok Almanya grip aşısı falan yok. Bide aşı mı seçeceğiz.
HAH bu ya benim gibi düşünen biri adam emin olmak istiyor sadece

Top Bottom