Aslında iyileştirmiyor corona yüzüne düşmesini engelliyorOlmalıyım, çünkü cinsel sağlığı iyileştiriyormuş.
Ben sadece aşının gerçekliğine yani etkili olma payı veriyorum bu yüzden bekleme kararındayım eğer doğruluğundan emin olursam yaptırırım her zaman işlerimde emin adımla gitmek en güzel yaptığım şeylerden biridirOlmamanıza saygıyla karşılıyorum ufacık bir bilgi vereceğim : faz 3 biteli 7 ay oluyor. Olmamak size kalmış dediğim gibi sadece bilginizi düzeltmel istedim.
Umarım virüse yakalanmazBabamın aşı hakkı var 45mi 50 yaşında mı ne ama çok kronik rahatsızlığı var yaptırmicam diyor belki sinovac diyor
Peace bro , anlayışla karşılarım .Ben sadece aşının gerçekliğine yani etkili olma payı veriyorum bu yüzden bekleme kararındayım eğer doğruluğundan emin olursam yaptırırım her zaman işlerimde emin adımla gitmek en güzel yaptığım şeylerden biridir
Kontörlere gerek kalmıcak desene parana yazık olmucak devlet karşılıyorOlmalıyım, çünkü cinsel sağlığı iyileştiriyormuş.
Hocam asıl olması gerekenler biz değiliz. Evet biz de virüs yüküne sahibiz ama yüksek yaşta olup da kronik hastalığına rağmen vurmayanların canı çok yanacak .Sorusu bile saçma geliyor artık. Gerçekten olmayacak insanlar çocukluklarında ve bebekliklerinde oldukları aşılardan bihaberler heralde. Arkadaşlar bu aşıları vurulmak zorundayız yoksa pandeminin bitmesini ve sağlıklı bir şekilde yaşamayı ancak rüyamızda görürüz.
Bizde emin olamıyoruz yan etkilerden dolayı bir şey olur mu diye? seçimi ona bıraktık belki sinovac yaptırırım diyorUmarım virüse yakalanmaz
Annem babam sinovac oldu çünkü seçim şansı yoktu. Hiç olmamalarından iyidir.
ama böyle gidrse ben vac yerim türkovacGüncellemeler gelecek kardeşim az sabret bill gatesin windowsu kurtaracak sakin .
Onlar elimizde olmayan kavrayamadığımız idrak edemediğimiz şeylerdi dünya değişiyr öyle ki niyetlerde değişiyor zararı olacak mı iyi mi bilemiyorsun beni aşıladıkları için bu anne ve babamın suçudur araştırmadan etmeden yaptıkları içinSorusu bile saçma geliyor artık. Gerçekten olmayacak insanlar çocukluklarında ve bebekliklerinde oldukları aşılardan bihaberler heralde. Arkadaşlar bu aşıları vurulmak zorundayız yoksa pandeminin bitmesini ve sağlıklı bir şekilde yaşamayı ancak rüyamızda görürüz.
umarım bir speedruncuya denk gelirimKafandan minecraft oynarlar