Neler Yeni

Aşı yaptıracak mısınız?

Aşı yaptıracak mısınız?

• Oy kullanan toplam üye
    247
  • Anket kapatıldı .

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Olmalıyım, çünkü cinsel sağlığı iyileştiriyormuş. 😳

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Olmamanıza saygıyla karşılıyorum ufacık bir bilgi vereceğim : faz 3 biteli 7 ay oluyor. Olmamak size kalmış dediğim gibi sadece bilginizi düzeltmel istedim.
Ben sadece aşının gerçekliğine yani etkili olma payı veriyorum bu yüzden bekleme kararındayım eğer doğruluğundan emin olursam yaptırırım her zaman işlerimde emin adımla gitmek en güzel yaptığım şeylerden biridir :)

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Babamın aşı hakkı var 45mi 50 yaşında mı ne ama çok kronik rahatsızlığı var yaptırmicam diyor belki sinovac diyor
Umarım virüse yakalanmaz :(
Annem babam sinovac oldu çünkü seçim şansı yoktu. Hiç olmamalarından iyidir.

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Sorusu bile saçma geliyor artık. Gerçekten olmayacak insanlar çocukluklarında ve bebekliklerinde oldukları aşılardan bihaberler heralde. Arkadaşlar bu aşıları vurulmak zorundayız yoksa pandeminin bitmesini ve sağlıklı bir şekilde yaşamayı ancak rüyamızda görürüz.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ben sadece aşının gerçekliğine yani etkili olma payı veriyorum bu yüzden bekleme kararındayım eğer doğruluğundan emin olursam yaptırırım her zaman işlerimde emin adımla gitmek en güzel yaptığım şeylerden biridir :)
Peace bro , anlayışla karşılarım 🙏.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Aşının uzun vadede etkilerini ne ben biliyorum ne aşıyı geliştirenler biliyor, 1-2 yıl bekleyip olmayı tercih ederim.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Sorusu bile saçma geliyor artık. Gerçekten olmayacak insanlar çocukluklarında ve bebekliklerinde oldukları aşılardan bihaberler heralde. Arkadaşlar bu aşıları vurulmak zorundayız yoksa pandeminin bitmesini ve sağlıklı bir şekilde yaşamayı ancak rüyamızda görürüz.
Hocam asıl olması gerekenler biz değiliz. Evet biz de virüs yüküne sahibiz ama yüksek yaşta olup da kronik hastalığına rağmen vurmayanların canı çok yanacak :(.

Ariseks

80+ Gold
Umarım virüse yakalanmaz :(
Annem babam sinovac oldu çünkü seçim şansı yoktu. Hiç olmamalarından iyidir.
Bizde emin olamıyoruz yan etkilerden dolayı bir şey olur mu diye? seçimi ona bıraktık belki sinovac yaptırırım diyor
Galiba 1 kere atlattı çok kötü hastalanmıştı 10 gün boyunca yattı testi negatifti ama testler yanlış gösterebiliyor diye biliyorum

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Onlar elimizde olmayan kavrayamadığımız idrak edemediğimiz şeylerdi dünya değişiyr öyle ki niyetlerde değişiyor zararı olacak mı iyi mi bilemiyorsun beni aşıladıkları için bu anne ve babamın suçudur araştırmadan etmeden yaptıkları için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,368
Üyeler
164,486
Son üye
Ekochuu
Top Bottom