Bana da aynı şekil muhtemelen yarın yani gece 00.00'dan sonra tanımlanıcak.Ben 16 yaşındayım bana aşı hakkınız yok diyor?
Yani yaş sınırında mıyız?Bana da aynı şekil muhtemelen yarın yani gece 00.00'dan sonra tanımlanıcak.
Yazarsan sevinirim benimde seninle aynı yaş çünkü.Geleceği söylendi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasım 2'de 17 olup 18'den gün alıcam.
16-17 yaşındakilere düştü aşı hakkı fakat randevu almaya bakınca öncelikli sırada değilsiniz gösteriyor herkese.17 yaşında olanlara öyle mi bilmiyorum ama muhtemelen yarın tanımlanıcak randevular çünkü haberlerde bugünden itibaren yazıyor.Yani yaş sınırında mıyız?
Okullar açılmadan 12 yaşa kadar düşer muhtemelenKaç haftaya 15 yaşa düşürürler sizce. 2005 ekim doğumluyum kaçiriyorum aşıyı
Avrupalılar çok iyi algı yapmışAvrupa birliği Sinovacı kabul etmiyor tahminen Türkovac'ıda kabul etmeyecek onlar kabul etmiyorsa bir şey vardır diye hissediyorum bulursam kesinlikle Biontech olacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sonradan yan etkisi çıkabilir.
Dediğim gibi ab kabul etmiyorsa bieşy vardır diye düşünüyorum.Avrupalılar çok iyi algı yapmış
TURKOVAC, Biontech'ten veya başka aşılardan 1000 kat daha güvenilir.Dediğim gibi ab kabul etmiyorsa bieşy vardır diye düşünüyorum.
Şuan onu bilemezsin.Biontech tüm FAZ çalışmalarını tamamladı ve 6-8 ay gözlemlendi o kişiler bir sorun çıkmadı.Ve Dünya'da en fazla Biontech vuruldu ve tehlikeli bir şey çıkmadı uzun vade sonuçları da artık biliniyor.Fakat TURKOVAC daha FAZ 3'e yeni geçti ama güvenilir muhtemelen.Sinovac pek insan vurulmadı hatta ilk başta Çin'de vurulmuyordu.Çin Tıpta en gelişmiş ülke olabilir fakat Sinovac'a ben bu yüzden olumlu bakamadım.En çok Biontech vuruldu ve testleri her şeyi sorunsuz geçti güvenilirliği ve virüse karşı koruma oranı her şey açıklandı.TURKOVAC, Biontech'ten veya başka aşılardan 1000 kat daha güvenilir.
Çip 70 derece hemen duşa girmeliyizÇipin çarpan kilidini açık bırakırlarsa olur. O kadar aşı olcaz oc yapamadıktan sonra.
Aşı olunca kola para yapışıyo ya hani. Şimdi parayı kola yapıştırcaz çip içerden paraya yapışcak sonra paraya sıvı soğutma takcaz sonra youtubea vidyoÇip 70 derece hemen duşa girmeliyiz