Neler Yeni

18 Yaş Altı Aşı Olabiliyor

Aşı Olacak Mısınız?

• Evet

Oylar: 64 56.6%
  • Hayır

Oylar: 49 43.4%

• Oy kullanan toplam üye
    113
  • Anket kapatıldı .

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Aşı olunca kola para yapışıyo ya hani. Şimdi parayı kola yapıştırcaz çip içerden paraya yapışcak sonra paraya sıvı soğutma takcaz sonra youtubea vidyo
Aşıya 10ghz oc denemesi (Beynimizi yakıyoduk)
ahahah
Aşı olanlar gta 5 açıyomuş zihninde

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Şuan onu bilemezsin.Biontech tüm FAZ çalışmalarını tamamladı ve 6-8 ay gözlemlendi o kişiler bir sorun çıkmadı.Ve Dünya'da en fazla Biontech vuruldu ve tehlikeli bir şey çıkmadı uzun vade sonuçları da artık biliniyor.Fakat TURKOVAC daha FAZ 3'e yeni geçti ama güvenilir muhtemelen.Sinovac pek insan vurulmadı hatta ilk başta Çin'de vurulmuyordu.Çin Tıpta en gelişmiş ülke olabilir fakat Sinovac'a ben bu yüzden olumlu bakamadım.En çok Biontech vuruldu ve testleri her şeyi sorunsuz geçti güvenilirliği ve virüse karşı koruma oranı her şey açıklandı.
Mustafa Kemal Atatürk bile "beni Türk hekimlerine emanet ediniz" demiş bu yüzden bence TURKOVAC diğerlerinden daha güvenilir.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Mustafa Kemal Atatürk bile "beni Türk hekimlerine emanet ediniz" demiş bu yüzden bence TURKOVAC diğerlerinden daha güvenilir.
Muhtemelen 3. dozda TURKOVAC vurulabilirsin.Şuan daha FAZ 3 yeni başladı ve kışa kadar herkes aşılanmış olur

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,693
İsim
misfit
Ufak bir bilgilendirme yapayım. Dün ilk doz aşımı oldum, ilk 4 saat ağrı yoktu ama ardından inanılmaz bir kol ağrısı başladı. Sabah kalktığımda kol ağrım devam ediyordu ve yanında halsizlik ve baş ağrısı eklendi. Şu an kol ağrısı ve hafif halsizlik dışında bir sorun yaşamadım, doktor yan etkilerinin 1 hafta kadar sürebileceğini söyledi.

Top Bottom