Aşı olmaları için insanları ikna etmenin bir suç olduğunu düşünmüyorum,yanlış bir şey olduğunu da.Ama insanlara aşı olmayın dermiş gibi cümlelerin kurulmasının yanlış olduğu bes belli.Aşı olanlara sıkıntı yok hacı dediğine göre bırak o zaman koyan ne ben onu çok merak ediyorum Allah seni peygamber mi seçti de gelip burada insanlara aşı olun diye baskı yapıyorsun
Türkiye de faz 4 yok.https://covid-nma.com/vaccines/mapping/
Tüm aşıların verilerine ulaşabilirsin brom
La anlama sorunun mu var? Aşı yaptırmayan kişide virüs uğradığı en büyük mutasyona uğrayabilir.Koronavirüs bu insandan insana mutasyona uğruyor.Aşı yaptırmayana da bu virüs geliyor ve mutasyona uğruyor bu uğradığı mutasyon ciddi bir mutasyon ise aşılar da etki etmez.
Türkiye de faz 4 yok.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ben aşıya karşı olduğumdan değil zorlayıcı bir tarzda yaptırılması , aceleci ve ısrar edilmesi karşısında , insanların biraz daha temkinli sorgulayıcı olmasını savunuyorum.
Bak bakayım ben aşı bütün mutasyonlara etkili mi demişim.Öyle dediğimi söylüyorsun kim şizofren acabaYa kardeşim natsunun dediği gibi şizofrenmisin sen ? hani aşı bütün mutasyonlara etki ediyordu sen bile şuan şüphe ederken mutasyona uğramasından benim yaptırmamam neden sana bu kadar koyuyor ?
hayır ailecek olmayacağız biz18 yaş sınırına indi aşı, olacak mısınız?
Delta varyantı tehlike oluşturmaya devam ediyordu ve Biontech aşısının bu mutasyona karşı da etkili olduğu açıklandı.Şuan var olan mutasyonlara karşı Biontech aşısı etkili hala.Ama başka mutasyon çıkabilir ve ciddi bir mutasyon olabilir.Bu da aşıları etkisiz hale getirir.Mutasyona ise insandan insana uğrar.Aşı yaptıran kişide mutasyona uğrayamaz.Ya kardeşim natsunun dediği gibi şizofrenmisin sen ? hani aşı bütün mutasyonlara etki ediyordu sen bile şuan şüphe ederken mutasyona uğramasından benim yaptırmamam neden sana bu kadar koyuyor ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Al işte adam da benim gibi düşünüyor ve bu onun en doğal hakkı ben de öyle düşünüyorum yapmıcam etmicem demiyorum ki
Evet aşı zorunlu değil ama zorunlu kalıcaklar çünkü tüm dünya da aşı olmayana yasaklar gelmeye başladı.Aşı zorunlu yapılmicak ama zorunda kalıcaksınız
Daha çok yüzdelik aşılandığında çoğu yere aşısız kişileri almazlar diye düşünüyorum
Bana bak canım kardeşim. Kimseye aşı olmayın aşı olan vatan hainidir demiyoruz. Aşı olmak istemediğimizi ve sebebini anlatıyoruz. Zaten konunun açılma amacı bu. Tutturmuş yok propaganda yapıyorsunuz yok prim vermeyin şunlara aşınızı olun. Hasta mısın sen?Aşı olmaları için insanları ikna etmenin bir suç olduğunu düşünmüyorum,yanlış bir şey olduğunu da.Ama insanlara aşı olmayın dermiş gibi cümlelerin kurulmasının yanlış olduğu bes belli.
Bak bakayım ben aşı bütün mutasyonlara etkili mi demişim.Öyle dediğimi söylüyorsun kim şizofren acaba
Kurduğun cümlelerde böyle bir düşünce yarattığını bir çok kişi gördü ve hala cümlelerini savunuyorsun.Bir kontrol etsen anlayacaksın sen de cümlen de ne olduğunu.Bana bak canım kardeşim. Kimseye aşı olmayın aşı olan vatan hainidir demiyoruz. Aşı olmak istemediğimizi ve sebebini anlatıyoruz. Zaten konunun açılma amacı bu. Tutturmuş yok propaganda yapıyorsunuz yok prim vermeyin şunlara aşınızı olun. Hasta mısın sen?
Helal çok iyi bir fikirYemin ederim yoruldum ya bunun açıklamasını yapardım ama değmez be daha düşünceme bile saygı duymasını bilmiyorsun valla türkiyeden kaçmak isteme düşüncemi sonuna kadar haklı olduğumu bir kez daha anladım
Abi bırak aklı olan bu konudan kimin haklı olduğunu anlar uğraşmaya değmez yaBana bak canım kardeşim. Kimseye aşı olmayın aşı olan vatan hainidir demiyoruz. Aşı olmak istemediğimizi ve sebebini anlatıyoruz. Zaten konunun açılma amacı bu. Tutturmuş yok propaganda yapıyorsunuz yok prim vermeyin şunlara aşınızı olun. Hasta mısın sen?
Sen iflah olmazsın dostum. Umarım ileride sorgulamaya açık bir beyne sahip olmayı ve tartışma ahlakını öğrenirsin. İyi forumlar.Kurduğun cümlelerde böyle bir düşünce yarattığını bir çok kişi gördü ve hala cümlelerini savunuyorsun.Bir kontrol etsen anlayacaksın sen de cümlen de ne olduğunu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Helal çok iyi bir fikir