Neler Yeni

Aşı yaptıracak mısınız?

Aşı yaptıracak mısınız?

• Oy kullanan toplam üye
    247
  • Anket kapatıldı .

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Aşı olanlara sıkıntı yok hacı dediğine göre bırak o zaman koyan ne ben onu çok merak ediyorum Allah seni peygamber mi seçti de gelip burada insanlara aşı olun diye baskı yapıyorsun
Aşı olmaları için insanları ikna etmenin bir suç olduğunu düşünmüyorum,yanlış bir şey olduğunu da.Ama insanlara aşı olmayın dermiş gibi cümlelerin kurulmasının yanlış olduğu bes belli.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
https://covid-nma.com/vaccines/mapping/
Tüm aşıların verilerine ulaşabilirsin brom
Türkiye de faz 4 yok.
Screenshot_20210623-220358.png
Screenshot_20210623-220409.png

Ben aşıya karşı olduğumdan değil zorlayıcı bir tarzda yaptırılması , aceleci ve ısrar edilmesi karşısında , insanların biraz daha temkinli sorgulayıcı olmasını savunuyorum.

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
La anlama sorunun mu var? Aşı yaptırmayan kişide virüs uğradığı en büyük mutasyona uğrayabilir.Koronavirüs bu insandan insana mutasyona uğruyor.Aşı yaptırmayana da bu virüs geliyor ve mutasyona uğruyor bu uğradığı mutasyon ciddi bir mutasyon ise aşılar da etki etmez.

Ya kardeşim natsunun dediği gibi şizofrenmisin sen ? hani aşı bütün mutasyonlara etki ediyordu sen bile şuan şüphe ederken mutasyona uğramasından benim yaptırmamam neden sana bu kadar koyuyor ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkiye de faz 4 yok.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ben aşıya karşı olduğumdan değil zorlayıcı bir tarzda yaptırılması , aceleci ve ısrar edilmesi karşısında , insanların biraz daha temkinli sorgulayıcı olmasını savunuyorum.

Al işte adam da benim gibi düşünüyor ve bu onun en doğal hakkı ben de öyle düşünüyorum yapmıcam etmicem demiyorum ki

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Ya kardeşim natsunun dediği gibi şizofrenmisin sen ? hani aşı bütün mutasyonlara etki ediyordu sen bile şuan şüphe ederken mutasyona uğramasından benim yaptırmamam neden sana bu kadar koyuyor ?
Bak bakayım ben aşı bütün mutasyonlara etkili mi demişim.Öyle dediğimi söylüyorsun kim şizofren acaba :D

Ariseks

80+ Gold
Aşı zorunlu yapılmicak ama zorunda kalıcaksınız
Daha çok yüzdelik aşılandığında çoğu yere aşısız kişileri almazlar diye düşünüyorum

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz

Al işte adam da benim gibi düşünüyor ve bu onun en doğal hakkı ben de öyle düşünüyorum yapmıcam etmicem demiyorum ki
Delta varyantı tehlike oluşturmaya devam ediyordu ve Biontech aşısının bu mutasyona karşı da etkili olduğu açıklandı.Şuan var olan mutasyonlara karşı Biontech aşısı etkili hala.Ama başka mutasyon çıkabilir ve ciddi bir mutasyon olabilir.Bu da aşıları etkisiz hale getirir.Mutasyona ise insandan insana uğrar.Aşı yaptıran kişide mutasyona uğrayamaz.

Aşı zorunlu yapılmicak ama zorunda kalıcaksınız
Daha çok yüzdelik aşılandığında çoğu yere aşısız kişileri almazlar diye düşünüyorum
Evet aşı zorunlu değil ama zorunlu kalıcaklar çünkü tüm dünya da aşı olmayana yasaklar gelmeye başladı.

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan
Aşı olmaları için insanları ikna etmenin bir suç olduğunu düşünmüyorum,yanlış bir şey olduğunu da.Ama insanlara aşı olmayın dermiş gibi cümlelerin kurulmasının yanlış olduğu bes belli.
Bana bak canım kardeşim. Kimseye aşı olmayın aşı olan vatan hainidir demiyoruz. Aşı olmak istemediğimizi ve sebebini anlatıyoruz. Zaten konunun açılma amacı bu. Tutturmuş yok propaganda yapıyorsunuz yok prim vermeyin şunlara aşınızı olun. Hasta mısın sen?

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Bak bakayım ben aşı bütün mutasyonlara etkili mi demişim.Öyle dediğimi söylüyorsun kim şizofren acaba :D

Yemin ederim yoruldum ya bunun açıklamasını yapardım ama değmez be daha düşünceme bile saygı duymasını bilmiyorsun valla türkiyeden kaçmak isteme düşüncemi sonuna kadar haklı olduğumu bir kez daha anladım :D

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Bana bak canım kardeşim. Kimseye aşı olmayın aşı olan vatan hainidir demiyoruz. Aşı olmak istemediğimizi ve sebebini anlatıyoruz. Zaten konunun açılma amacı bu. Tutturmuş yok propaganda yapıyorsunuz yok prim vermeyin şunlara aşınızı olun. Hasta mısın sen?
Kurduğun cümlelerde böyle bir düşünce yarattığını bir çok kişi gördü ve hala cümlelerini savunuyorsun.Bir kontrol etsen anlayacaksın sen de cümlen de ne olduğunu.

Yemin ederim yoruldum ya bunun açıklamasını yapardım ama değmez be daha düşünceme bile saygı duymasını bilmiyorsun valla türkiyeden kaçmak isteme düşüncemi sonuna kadar haklı olduğumu bir kez daha anladım :D
Helal çok iyi bir fikir :)

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Abi bırak aklı olan bu konudan kimin haklı olduğunu anlar uğraşmaya değmez ya

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan
Kurduğun cümlelerde böyle bir düşünce yarattığını bir çok kişi gördü ve hala cümlelerini savunuyorsun.Bir kontrol etsen anlayacaksın sen de cümlen de ne olduğunu.

Helal çok iyi bir fikir :)
Sen iflah olmazsın dostum. Umarım ileride sorgulamaya açık bir beyne sahip olmayı ve tartışma ahlakını öğrenirsin. İyi forumlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,572
Üyeler
166,782
Son üye
hahsh
Top Bottom