Borsa Kaplanı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Hocam bunu direkt içini açıp yersin.
Yok bir zararı olmaz. Lâkin tozu ağıza attıktan sonra sıcak su ilave etmen gerekiyor. Aksi taktirde kafeini doğru şekilde vücuda enjekte edemezsin. Suyun sıcak olması gerektiğini unutma!Bilgimiz toz Nescafe'yi toz hali ile yutsam etkisi olur mu? Bana bir zarari dokunur mu?
Cok pahali.Hocam bunu direkt içini açıp yersin.
Hocam bir şey olmaz ben denedim ama az şeker katmayı unutmaBilgimiz toz Nescafe'yi toz hali ile yutsam etkisi olur mu? Bana bir zarari dokunur mu?
Seker katmaya gerek yok ya, aci olmasi benim icin sikinti degil.Hocam bir şey olmaz ben denedim ama az şeker katmayı unutma
O zaman biraz ağzında tükürüt beklet birden boğazında kalmasınSeker katmaya gerek yok ya, aci olmasi benim icin sikinti degil.
ben kahve çekirdeğini atıyom su atıyom midemde kahve ağacı yetiştiriyomBen kahve çekirdeği yiyiyorum .
nescafeden 10 paket içsen seni ayakta tutmaz uykunu kaçırsın istiyosan doğru düzzgün bir kahve içmeni tavsiye ederimBilgimiz toz Nescafe'yi toz hali ile yutsam etkisi olur mu? Bana bir zarari dokunur mu?
Ben XMP açmaya korktuğum vakitle eş zamanlı olarak Toz Nescafe yutan bir arkadaşla karşılıyorum.Bilgimiz toz Nescafe'yi toz hali ile yutsam etkisi olur mu? Bana bir zarari dokunur mu?