Neler Yeni

Kahveyi direk toz olarak yutsam etkisi olur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Yiğit Cihan

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
Efecan
2 paket koyacagim, ondan biraz uyanik tutar.
Ya hocam demicem dedim ama neyse diyim dün akşam bugün fizik sınavım olduğu için 2 si 1 aradayı dikledim az daha boğuldum valla pü pü pü etraf kahve tozu oldu annemdende azarı yedim güzel oturdum su içe içe fizik çalıştım ama tecrübeleneceğim.

Stread

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Burak K
Valla bilmem ama hocam bence siz soğuk nescafe lerden falan alın ya da yarım litrelik şişeye hesaplayıp bol bol nescafe koyun normal su da eritip dolabta hafif soğutun bence her türlü kuru kuru içmekten daha iyi olur. (Önerdiğim şeyleri yaptıktan sonra başınıza bişi gelirse sorumluluk sizin sonra yazmayın bana :ROFLMAO: :ROFLMAO: )

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Şu sitede her gün değişik konuları açıyorum kendimi tutamıyorum bu nasıl bir soru ?

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Bir kere yedim kahveyi. 3'ü 1 aradaydı. Mis gibiydi valla. Arada toz soluk borusuna kaçıyor orada bir öksürme oluyor. Bir şey olmadı. Hatta müzik dersinde yapmıştım. Hoca ayağa kalktı ne ulan bu koku diyor. :D Efsaneydi. Şaka bir yana normal düz için gitsin. Kahveyi direk süt tozu olmadan için öyle daha etkili oluyor.

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Ya hocam demicem dedim ama neyse diyim dün akşam bugün fizik sınavım olduğu için 2 si 1 aradayı dikledim az daha boğuldum valla pü pü pü etraf kahve tozu oldu annemdende azarı yedim güzel oturdum su içe içe fizik çalıştım ama tecrübeleneceğim.
Yarim bardak suya bosaltacagim hepsini.
Şu sitede her gün değişik konuları açıyorum kendimi tutamıyorum bu nasıl bir soru ?
Ben de acarken bir dusunmedim degil.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13

Kafaya dikersen boğulursun tabii :D
Bir kaşığa koyup az az 5-6 kaşık yapıp yiyeceksin.

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Yarim saat sonra deneyecegim bakalim, sonuc ne cikacak.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
Efecan
Yarim bardak suya bosaltacagim hepsini.

Ben de acarken bir dusunmedim degil.
Aynen hazır kimya sınavınızda var o zaman suyu doymamış değilde aşırı doymuş çözelti olarak ayarlayın suyu her türlü kaynatın siz yavaş yavaş su ekleyerek en aza indirmeye çalışın suyu o zaman etkili olur belki birde kafaya dikersiniz.

Top Bottom