Neler Yeni

Aşı yaptıracak mısınız?

Aşı yaptıracak mısınız?

• Oy kullanan toplam üye
    247
  • Anket kapatıldı .

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Hocam hiç cevap vermemeyi tercih ettim ben, prim vermek istemiyorum böyle tiplere.
Aşırı yoruyorlar. Ben bazen neden burada olduğumu sorguluyorum. İdeolojik fikirlere kapılmış arkasından sürükleniyorlar. Üstüne bir de geniş resmi görme duygusu yaratıldığı için iyi hissettiriyor kişilere. Ben saldım, uzun bir süre de uğramayacağım buraya.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Ya sen şaka mısın? Olduğum yerde gerdi beni adam. Bir konu açıldı ve üzerinde tartışıyoruz fikir belirtiyoruz. Dalga mı geçiyorsun yoksa algılamanda bir sıkıntı mı var? Tartışma kültürün yok ve kendi bildiğini en doğru şey sanıp karşıt fikirleri de reddedip kendi fikrini insanlara empoze etmeye çalışıyorsun. Seninle muhattap olmak vakit kaybıydı.
Panik yaratan fikirlerini kendine sakla o zaman.Kendi fikrim kanıtsız resmi olmasa bir konu da böyle konuşmam.Yaşın büyük olabilir saygım var ama lütfen mantıklı düşün.Fikirlerini kendine sakla.

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
O kadar çok kanıtlıymışmış gibi gösterilen teoriler gördüm ki insanlar panik yaratmak için yalandan belgeler oluşturuyor yalandan yok tanıdığıma metal yapışıyor gibi baya saçma teoriler ortaya atıyorlar.Aşı yaptırmayacak olan kendi kendine anlatsın bunları.Aşı yaptırmayanların hesabı illa ki sorulacak,başkasını tehlikeye atıyorlar çünkü.
Niye başkalarını tehlikeye atalım ? aşı olanlar etkilenmiyor ya dediğine göre her şey çok ilerledi adamlar korunuyor artık o yüzden tehlikeye atacağım insanda kalmaz

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Niye başkalarını tehlikeye atalım ? aşı olanlar etkilenmiyor ya dediğine göre her şey çok ilerledi adamlar korunuyor artık o yüzden tehlikeye atacağım insanda kalmaz
Aşı olmayan kişiler aşı olmamış kişileri tehlikeye atıyor.Kul hakkı olduğunu unutma bunun.Başkasını tehlikeye atmanın kul hakkına girdiğini unutma.Virüsün ciddi bir mutasyona uğramaması için aşıların olunması şart.Aşı yaptırmayan kişi virüsü kapıcak ve belki çok ciddi bir mutasyona uğrucak.Bu da tehlike oluşturacak.

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Aşırı yoruyorlar. Ben bazen neden burada olduğumu sorguluyorum. İdeolojik fikirlere kapılmış arkasından sürükleniyorlar. Üstüne bir de geniş resmi görme duygusu yaratıldığı için iyi hissettiriyor kişilere. Ben saldım, uzun bir süre de uğramayacağım buraya.
Aynen öyle hocam. Millet onam formuna takmış. Ben bir hafta hastanede ablama yardım ettim eğer en basit bir tedavide bile onam formu aldık neden ona taktılar onu anlamadım. Ne anlatırsak boş gibi herkes bildiğini okuyacak.

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan
Panik yaratan fikirlerini kendine sakla o zaman.Kendi fikrim kanıtsız resmi olmasa bir konu da böyle konuşmam.Yaşın büyük olabilir saygım var ama lütfen mantıklı düşün.Fikirlerini kendine sakla.
Arkadaşım ben fikrimi istediğim gibi belirtirim anlatamıyorum galiba? Benimle istediğin gibi tartışabilirsin sonsuza kadar sürer bu. Gidipte bana saçma saçma panik yaratan fikirlerini kendine sakla gibi şizofrenik cümleler kurma. Forum burası mahkeme değil.

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Aşı olmayan kişiler aşı olmamış kişileri tehlikeye atıyor.Kul hakkı olduğunu unutma bunun.Başkasını tehlikeye atmanın kul hakkına girdiğini unutma.Virüsün ciddi bir mutasyona uğramaması için aşıların olunması şart.Aşı yaptırmayan kişi virüsü kapıcak ve belki çok ciddi bir mutasyona uğrucak.Bu da tehlike oluşturacak.
Şuana kadar 40 yakın mutasyona uğradı en güçlüleride ingiltere de ve hindistan da çıktı diyorsun ki aşı olmayanlar aşı olmayanlara virüs kaptıracak bırak insanları o zaman kendü düşüncelerine göre yaşasın kimse kimseye illa aşı yap yada yapma diyemez

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Arkadaşım ben fikrimi istediğim gibi belirtirim anlatamıyorum galiba? Benimle istediğin gibi tartışabilirsin sonsuza kadar sürer bu. Gidipte bana saçma saçma panik yaratan fikirlerini kendine sakla gibi şizofrenik cümleler kurma. Forum burası mahkeme değil.
Belirttiğin fikirin düzgün bir fikir olmadığının farkında değilsin.De ki ben aşı olmayı şuan düşünmüyorum güvenemiyorum anlarız.Ama diyorsun ki yok orda aşılama olmuyo yok 2 aydır maske takmıyolar yok o kadar kişi öldü gibi resmi veri olmayan şeyleri anlatma.Düzgünce ben aşı olmak istemiyorum şuanlık de.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuana kadar 40 yakın mutasyona uğradı en güçlüleride ingiltere de ve hindistan da çıktı diyorsun ki aşı olmayanlar aşı olmayanlara virüs kaptıracak bırak insanları o zaman kendü düşüncelerine göre yaşasın kimse kimseye illa aşı yap yada yapma diyemez
1 kişi yüzünden bütün dünya nüfusunu tehlikeye atmak güzel aktivite gibi duruyor

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Belirttiğin fikirin düzgün bir fikir olmadığının farkında değilsin.De ki ben aşı olmayı şuan düşünmüyorum güvenemiyorum anlarız.Ama diyorsun ki yok orda aşılama olmuyo yok 2 aydır maske takmıyolar yok o kadar kişi öldü gibi resmi veri olmayan şeyleri anlatma.Düzgünce ben aşı olmak istemiyorum şuanlık de.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 kişi yüzünden bütün dünya nüfusunu tehlikeye atmak güzel aktivite gibi duruyor

Aşı olanlara sıkıntı yok hacı dediğine göre bırak o zaman koyan ne ben onu çok merak ediyorum Allah seni peygamber mi seçti de gelip burada insanlara aşı olun diye baskı yapıyorsun

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Aşı olanlara sıkıntı yok hacı dediğine göre bırak o zaman koyan ne ben onu çok merak ediyorum Allah seni peygamber mi seçti de gelip burada insanlara aşı olun diye baskı yapıyorsun
La anlama sorunun mu var? Aşı yaptırmayan kişide virüs uğradığı en büyük mutasyona uğrayabilir.Koronavirüs bu insandan insana mutasyona uğruyor.Aşı yaptırmayana da bu virüs geliyor ve mutasyona uğruyor bu uğradığı mutasyon ciddi bir mutasyon ise aşılar da etki etmez.

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Ya bro sen söyle Allah aşkına temkinli yaklaşmam sence benim en doğal kişisel hakkım değil mi ?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Olmayı düşünmüyorum şu an

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,720
Üyeler
161,741