Arama sonuçları: *

1. phxey41

Mide gazına ne iyi gelir

Üşüttüm ve ishal, bulantı, kusma, ateş gibi problemlerim vardı dün doktora gittim ve serum verdi ayrıca ishal ve bulantı hapı verdi. Röntgen çektirdi ve midemde gaz olduğunu söyledi ve 2 gündür midem çok kötü ağrıyor mide gazını geçirmek için ne yapmam lazım. Rezene çayı ve nane çayı içtim sıcak...
  2. phxey41

Clear vs Head Shoulders

Clear kepek önleyici sampuan kullandığımda 2-3 gun içerisinde kafam yine kepekleniyodu head shoulders kepek onleyici kullanmaya başladığımda bu süre daha uzamaya basladi benim icin cleqr kotu bir etki birakti mesela
  3. phxey41

Spor için kendimi geliştirmek istiyorum.

Ornek cok dedigin gibi hangjsi daha iyi olur saha ise yarar 1654982388 Bilemedigim icin soruyorum baska eklenebilecek var mi
  4. phxey41

Iste bende onu soruyorum ya nasil yaparim ederim ev yerine sahayi kullancam sadece
  5. phxey41

Oyle bir planım var ama yuksek ihtimalle zor
  6. phxey41

Belediye Derincespor u16 oyuncusuyum 17 olduk gerçi ama. Idmanlar 1.5 aylığına tatile girdi sahada kendini geliştirmek için idman yapmak istiyorum nasıl bir idman uygulamalıyım neleri tavsiye edersiniz hangi hareketleri yapmalıyım Her konuda geliştirmek istiyorum kendimi Vucut olarak adele...
  7. phxey41

Yüzdeki aşırı sivilceyle ilgili yardım! Neler yapılmalı?

Evet yuzunde kuruması gerekiyor 1saatte falan kuruyor adam akilli ona gore yikayip yaparsan gecer yani bende geciyor herkesin yuzu farklıdır insallah gecer
  8. phxey41

Hocam yanarak orayi kurutuyor birazda bekleyince biraz acisina dayanmak gerekiyor benimde sivilcelerim vaf duzenli 1hafta falan sürünce geciyor ama bi zaman sonra üşeniyorum birakiyorum
  9. phxey41

Limonu kes ikiye direk yuzune sur yatarken surebilirsin kalkinca yıkarsın 1651594873 Limonlu asprisin cok iyi geliyot pamukla yatarken
  10. phxey41

Doktor krem veriyor kurutan krem acayip bir ise yaramiyor ama baya bir azaltıyor Onun dışında limon surersen yuzune acayip iyi geliyor ama sürekli surmen gerek yoksa degisim olmaz Ayrica cips kola vb abur cubur falan yememen gerekiyor.
  11. phxey41

Temasli gözükmeli miyim

Benim bildiğim artık temas kalktı ev bireylerinden biri pozitif olsa bile sende aşı varsa dışarı çıkabiliyorsun
  12. phxey41

Arka bacak ve kalca arasi kalan kismin adi nedir?

Soruyu eksik sormuşum kas olarak ne deniyor peki
  13. phxey41

Arka bacak ve kalca arasi kalan kismin adi nedir?

Daha doğrusu diz ve kalca arasi kalan kisma ne denir
  14. phxey41

0.75 numara miyopum geçer mi ?

Bende gecen hafta gozluk aldim 0.75 miyopum bende tahtayi görmüyorum Astigmatim var Doktor surekli kullanmana gerek yok dedi
  15. phxey41

Hastaneler Randevu Vermiyor!

Yoğunluk oranına gore değişir xok yogunlarsa vermezler randevu ama sabah gidersen belki öğleden sonea hic vermezlee
  16. phxey41

Doktor çok yoğun değilse ve doktor iyi biriyse randevu acmaya izin veriyor ama herkea böyle degil yogun oluyorlar alamıyorlar da
  17. phxey41

Bendede aynısı olmuştu çarşamba günleri sabahtan gidersen bos oluyor o zaman oradan randevu açıyorlar ayni doktora gidince de randevu veriyor ama hastaneden hastaneye değişir
  18. phxey41

12-15 yaş arası aşı olan var mı ?

Biontech kesinlikle diğerinden daha iyi Çoğu kişinin söyleşine gore sinovac bos bir asi digeri test edip onaylanmis bir asi 15 yaşındayım oldum ne kolum ağrıdı ne halsiz oldum bir problem olmadi 2gun sonra 2.yi olcam
  19. phxey41

[GÜNCELLEME]Parmağım kırılmış olabilir mi?

Doktora gorunsen iyi olur buraya sorup bos zaman gecirecegine sistiyse ve morardıysa kiriktir ayrifa ameliyat olur mu diye buraya soruyorsan kafanda bir problem vardir
  20. phxey41

15 yaş aşı olma durumu

15 yaşındayım
Top Bottom