Arama sonuçları: *

1. P

Spermden kan gelmesi

Bu söylediğin daha da mantıklı. Yani buradaki 10 kişi dese ki bende de oldu sıkıntı yok o zaman randevu bile almayacaksın. Çavuşa bu kadar özensiz davrananı ilk defa görüyorum
  2. P

Spermden kan gelmesi

Doktora gitmek, sağlık ocağındaki doktora danışmak yerine buradan konu açmak çok daha mantıklı knk.
  3. P

Beyin kanaması geçirip beyin ölümü gerçekleşmeyen kişi yaşayabilir mi?+++

Dostum biz normal insanız bilemeyiz ama çıkmamış candan umut kesilmez demiş atalar. Ek olarak: Beyin ölümü gerçekleşmediyse ihtimal var ama beyne kan dolmuş olması beyin fonksiyonlara zarar vermiş olabilir/olmayadabilir. Dediğim gibi biz doktor değiliz, bizi dinleme doktorunu, doktorlarını dinle
  4. P

göğüsün sol tarafında ağrı

Yok knk ya ne acele ediyon. Diğer forumlara da konu aç ölmeye yakın gidersin, zaten gidemezsen de hastanede spawn oluyorsun
  5. P

Protein tozu önerisi lazım

600-800 yetersiz. Bilindik markalardan yürümen gerekiyor. Örneğin: Supplementler gibi. Ben Be Wolfun caseinini kullandım. Beklediğim kadar çok tok tutma hissiyatı yaşamadım. İçimi güzel, topaklanma vs yapmıyor. Tokluk hissi de yaratıyor ancak öyle çok kendini tok hissetmiyorsun. Geceleri...
  6. P

Psikoloğa gidenler cevaplayabilir mi ?

sigortan varsa olması lazım diye biliyorum
  7. P

Sana şöyle bir kıyak geçebilirim. Yaşın kaç? Bugün bir psikolog hanım SEO için destek istedi. Ben zaten anlaşırsak işini yapacağım + bir arkadaşım olarak senden bahsedip ücretsiz bir şekilde ilgilenmesini isteyebilirim. ANLAŞIRSAK buradan seni bilgilendiririm + bir de özelden yaz bildilrimler vs...
  8. P

Dostum asgari ücret 17.000 TL. 1000 TL'ye ancak devletin psikologlarına gidebilirsin o da randevu usulü
  9. P

2-) Bunun yerine hayatı görmüş geçrimiş birisinden nasihat alabilrisin. 3-) her yere göre değişir
  10. P

Dostlar acil en hızlı nasıl kilo verebilirim?

1 ayda 13 kilo? Aynen kardeşim sensin.
  11. P

⏳️ Masturbasyon yapmanın psikolojiye zararı var mıdır?

Sürekli aynı yemeği yersen sıkılırsın demi? Arada çavuşu ödüllendir sıcak bir şeyler ikram et :) Bi de her Allah'ın günü çavuşu hazır ola geçirme arada es ver. Her gün yaparsan hem psikolojine hem de hayatına etki eder. Arada es ver, her şey çavuştan ibaret değil.
  12. P

Boy Uzar mı

Realist olmak lazım. Erkeklerde sonradan boy atmak (bir anda atmaktan bahsediyorum) hiç yaygın değil. Boyumuzu zaten bir anda atıyoruz ondan 165 CM vs olmayı bekleyebilirsin ama baban kısa ise çok uzun olmayı genel olarak bekleme
  13. P

🔴 Durum Vahim! Acil Servisler %100 doluluk oranına ulaştı!

Köyde yaşayan ben: Ayda 1-2 kez şehir merkezine gidip işimi halledip tekrar köyüme dönüyorum. Canım köyüm <3 Öğleden sonra da odun kırmaya çıkarım mis gibi
  14. P

3 ayda iyi bir vucudum olabilirmi

Kardiyo ile birlikte "abartmadan" ağırlık antrenmanları yaparsan her türlü gelişirisin. Hatta salonda zaten vücut ölçülerini alırlar oradan da durumunu takip edersin. Ama unutma: Beslenme her şey oluyor. İlk aydan protein tozuna vs düşme. Mümkün olduğu kadar "organik" takıl. Atıyorum tavukta B6...
  15. P

3 ayda iyi bir vucudum olabilirmi

kilo olarak düşünmez ve yağ + kas oranı olarak bakarsan. Yağ oranını yakar, kilonu 65-70 arasında tutup kas oranını artırırsan elbette belli olur. 2-3. Haftadan sonra damarların + vücudun ufak ufak belli eder kendini. Ama acele giden ecele gider ondan acele etme yavaş yavaş başla. Gidip Hocam...
  16. P

Protein Tozu Önerisi - Bisiklet

Selamlar. İşim gereği zamanım çoğu masa başında geçiyor ve fiziğimi kaybetmenin eşiğine geldim. Normal şartlarda uzun yol bisiklet sürüyorum (günlük 100-200 km) aralığında ancak son zamanlarda gerek işimin yoğun olması gerek de benim tembelliğim ile vücudumu epey saldım. Fazlalık olarak ortalama...
Top Bottom