Annen babanın boy kaç16 yaşındayım 160 boyum var. 5 aydır düzenli spor yapıyorum ve düzenli besleniyorum boyumda herhangi bir artış gözlemlemedim annemin boyunu geçtim babamla aramda 2 3 cm falan var benden uzun lise 2 yim daha uzar mıyım uzarsam ne kadar uzarım?
Ben şuanda ikisinden de uzunum ama bende önceden yüzme kariyerim varRealist olmak lazım.
Erkeklerde sonradan boy atmak (bir anda atmaktan bahsediyorum) hiç yaygın değil.
Boyumuzu zaten bir anda atıyoruz ondan 165 CM vs olmayı bekleyebilirsin ama baban kısa ise çok uzun olmayı genel olarak bekleme
Yaptığın spor ney mesela yüzmeye gidersen net uzarsın genetiğinde bir sorun yok ise16 yaşındayım 160 boyum var. 5 aydır düzenli spor yapıyorum ve düzenli besleniyorum boyumda herhangi bir artış gözlemlemedim annemin boyunu geçtim babamla aramda 2 3 cm falan var benden uzun lise 2 yim daha uzar mıyım uzarsam ne kadar uzarım?
ben şahsen 14 yaşımdan beri uzamıyorum 18'e giricem 170'im.. sürekli boy ölçende birisiyim16 yaşındayım 160 boyum var. 5 aydır düzenli spor yapıyorum ve düzenli besleniyorum boyumda herhangi bir artış gözlemlemedim annemin boyunu geçtim babamla aramda 2 3 cm falan var benden uzun lise 2 yim daha uzar mıyım uzarsam ne kadar uzarım?
Doktore git büyüme plaklarına baktır. Ergenliğe ne zaman girdin? Geç girdiysen belki şansın olabilir.16 yaşındayım 160 boyum var. 5 aydır düzenli spor yapıyorum ve düzenli besleniyorum boyumda herhangi bir artış gözlemlemedim annemin boyunu geçtim babamla aramda 2 3 cm falan var benden uzun lise 2 yim daha uzar mıyım uzarsam ne kadar uzarım?