GTX 1050 Tİ
80+ Bronze
Kapanana kadar şansın var. Ancak 1.90 olucam ümitlerine girme.baktırdım plaklar açık ergenliğe yeni girdim
Kapanana kadar şansın var. Ancak 1.90 olucam ümitlerine girme.baktırdım plaklar açık ergenliğe yeni girdim
190 olmak istemiyorum zaten 175 bile idealdir benim içinKapanana kadar şansın var. Ancak 1.90 olucam ümitlerine girme.
Tamamen şansa kalmış o durum.Ama şimdi şöyle bir durum var illa ana babaya çekmek zorunda mıyız sülalede bi ana babam kısa kalmış kuzenlerim falan 1.80 dayılarımın hepsi uzun
dediğim gibi sülale uzun bi anam babam kısaÇok değişik biyolojik bir konu. Ailende uzun birileri varsa çok dert değil ama sülale olarak kısaysa sıkıntı. Benim ailem de çok uzun değil babam 1.76 abim 1.78 ben 1.85'im daha yaşın genç çok dert etme.
Dayıların uzun ise halen daha bir ümit var190 olmak istemiyorum zaten 175 bile idealdir benim için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama şimdi şöyle bir durum var illa ana babaya çekmek zorunda mıyız sülalede bi ana babam kısa kalmış kuzenlerim falan 1.80 dayılarımın hepsi uzun
Uzarsında bunu yüzmeyle desteklemen gerek daha hızlı uzaması için desteklemen gerekiyor16 yaşındayım 160 boyum var. 5 aydır düzenli spor yapıyorum ve düzenli besleniyorum boyumda herhangi bir artış gözlemlemedim annemin boyunu geçtim babamla aramda 2 3 cm falan var benden uzun lise 2 yim daha uzar mıyım uzarsam ne kadar uzarım?