ananas_suyu
80+ Bronze
Arkadaşlar protein tozu alıcamda fiyat performans önerir misiniz? bütçe(600-800) arasıda bu bütçe protein tozu için yetersizmi dahada üstüne koyuyumu.
Dostum sana önerimArkadaşlar protein tozu alıcamda fiyat performans önerir misiniz? bütçe(600-800) arasıda bu bütçe protein tozu için yetersizmi dahada üstüne koyuyumu.
İdeal protein tozu budur.ben bunu kullanıyorum kreatin içermiyor aynı fiyata kreatin içeren formülde var sana kalmış içindekilere göz atarsın. topaklanma hiç yok tadı müqq.
Hardline Whey 3 Matrix Base 908 Gr - Whey Protein
Hardline Whey 3Matrix Base 908 Gr özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat, ücretsiz kargo fırsatları ve Supplementler.com güvencesiyle satın alabilirsinizwww.supplementler.com
bende arkadaş önerisiyle aldım iyi kötü benim bileceğim iş deyil sizler daha iyi bilirsiniz.İdeal protein tozu budur.
Yetersiz bütçe. O paraya alıcağın şey seni 1 ay götürür götürmez. Onun yerine kilosu 130'dan her gün 200 gram tavuk göğüsü alıp protein tozuna göre neredeyse 3 kat daha fazla protein alabilirsin.Arkadaşlar protein tozu alıcamda fiyat performans önerir misiniz? bütçe(600-800) arasıda bu bütçe protein tozu için yetersizmi dahada üstüne koyuyumu.
Baktımda çakma olma felan riski gibi şeyler varmı Trendyolda buldumda güvenemiyorum Trendyola.600-800 yetersiz.
Bilindik markalardan yürümen gerekiyor.
Örneğin: Supplementler gibi.
Ben Be Wolfun caseinini kullandım.
Beklediğim kadar çok tok tutma hissiyatı yaşamadım.
İçimi güzel, topaklanma vs yapmıyor.
Tokluk hissi de yaratıyor ancak öyle çok kendini tok hissetmiyorsun.
Geceleri alıyordum, yorgunluk + ağrı da aldı biraz.
Herkes bunu öneriyor genelde zaten. 2-3 tane arasında kaldım biride bu.ben bunu kullanıyorum kreatin içermiyor aynı fiyata kreatin içeren formülde var sana kalmış içindekilere göz atarsın. topaklanma hiç yok tadı müqq.
Hardline Whey 3 Matrix Base 908 Gr - Whey Protein
Hardline Whey 3Matrix Base 908 Gr özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat, ücretsiz kargo fırsatları ve Supplementler.com güvencesiyle satın alabilirsinizwww.supplementler.com
Valla kral fiyat iyimişte bugün alamam hafta sonu alıcaktım indirim biraz kötü zamana denk gelmiş.Dostum sana önerim
https://gentopure.com/whey-protein-2100gr-84-servis-kurabiye
Bu olucaktır ilker10 kodu ile 809 TL oluyor ürün hem kaliteli hem Aroma muazzam indirimin de son günü yarın fiyat değişcek bilgin olsun
Kral peki bütçeyi kaça çıkarmam gerek artıra bilirim daha.Yetersiz bütçe. O paraya alıcağın şey seni 1 ay götürür götürmez. Onun yerine kilosu 130'dan her gün 200 gram tavuk göğüsü alıp protein tozuna göre neredeyse 3 kat daha fazla protein alabilirsin.
100gram tv g=30gr protein
Ortalama 1 servis protein tozu=22 gram protein.
Servis fiyatı olarak bu iyiye geliyor.Baktımda çakma olma felan riski gibi şeyler varmı Trendyolda buldumda güvenemiyorum Trendyola.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Herkes bunu öneriyor genelde zaten. 2-3 tane arasında kaldım biride bu.
Valla kral fiyat iyimişte bugün alamam hafta sonu alıcaktım indirim biraz kötü zamana denk gelmiş.
Kral peki bütçeyi kaça çıkarmam gerek artıra bilirim daha.
Ya tavuk iyi güzelde biraz üşengeç birisiyim açıkçası ama göz göre göre de mantıksız hareket yapmak doğru değil tavuk işini yaparım muhtemelen.Servis fiyatı olarak bu iyiye geliyor.
1 ölçekde hediyeside var. Ancak tavuk göğüsü argümanı hala geçerli.Supplementler.Com Whey Protein 2000 Gr - Whey Protein
Yüksek servisli, Danimarka Menşei ham maddeli, B6 vitaminli, Avrupa standartlarında ve GMP sertifikalı. İncele, yorumları oku ve satın al.m.supplementler.com
Kral valla indirim 1 aydır var bizim markada senin şansına işteBaktımda çakma olma felan riski gibi şeyler varmı Trendyolda buldumda güvenemiyorum Trendyola.
Herkes bunu öneriyor genelde zaten. 2-3 tane arasında kaldım biride bu.
Valla kral fiyat iyimişte bugün alamam hafta sonu alıcaktım indirim biraz kötü zamana denk gelmiş.
Kral peki bütçeyi kaça çıkarmam gerek artıra bilirim daha.
Preworkout hardline nox2 önerirmisinBigjoy ve Hardline diyorum en ekonomik bunlar var