Neler Yeni

Protein tozu önerisi lazım

ananas_suyu

80+ Bronze
Arkadaşlar protein tozu alıcamda fiyat performans önerir misiniz? bütçe(600-800) arasıda bu bütçe protein tozu için yetersizmi dahada üstüne koyuyumu.

oğuzhan18

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,624
İsim
oğuzhan ege

yenigeldim

80+ Silver
Anladım teşekkürler sizin öneriniz var mı 1k.g yakın acaba.
Benim önerim almaman yönünde olur. Bende scitec var. Ama protein alımım düşük olduğu günler içiyorum sadece. Artık bayıyor. İçine tatlandırıcı koruyucu vs atıyorlar. Tatlandırıcılar zaten şeker hastalığı falan yapabiliyor. Son alışım daha almayı da düşünmüyorum. İlaç değil sonuçta. Ton balığı vs de yesen aynı şey.

oğuzhan18

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,624
İsim
oğuzhan ege
Benim önerim almaman yönünde olur. Bende scitec var. Ama protein alımım düşük olduğu günler içiyorum sadece. Artık bayıyor. İçine tatlandırıcı koruyucu vs atıyorlar. Tatlandırıcılar zaten şeker hastalığı falan yapabiliyor. Son alışım daha almayı da düşünmüyorum. İlaç değil sonuçta. Ton balığı vs de yesen aynı şey.
Bende şu an kingsize creatin ile hardline 3 Matrix protein tozu kullanıyorum merakımdan 1 kerelik 1k.g preworkout alayım dedim 1k bütçe var almışken 1k. G almak istedim merak sadece. 😁 Oda bana kıyaslama yaptı atıyorum hiq de 4.000 mg özellik var bunda aynı şey 6.0000 tarzında gösterdi ama burda herkes gömdü valla.

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601
İçeriği böyle hocam banada arkadaş çok tavsiye etti bunu anlamadığım için içeriği için.
Kanka dediğim gibi boş ürün prenin içinde protein olmaz bi kere adamlar protein koymuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

İçerik çöp %42 protein baya düşük bir oran. Kutunun yarısından çoğu protein değil öyle düşün.
Kanka çocuk protein tozu atmamış pre workout atmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende şu an kingsize creatin ile hardline 3 Matrix protein tozu kullanıyorum merakımdan 1 kerelik 1k.g preworkout alayım dedim 1k bütçe var almışken 1k. G almak istedim merak sadece. 😁 Oda bana kıyaslama yaptı atıyorum hiq de 4.000 mg özellik var bunda aynı şey 6.0000 tarzında gösterdi ama burda herkes gömdü valla.
Sana bir video atim bekle bulursam
Bulamadım ama kötü bir pre tavsiyem dediğim ürünü alman olur

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Abdullah
Multipower markasına bakarsın. 3 marka kullandım bu zamana kadar hardline ile bigjoy ucuz diye kullanmıştım ama multipower gibi etkisi olmamıştı. Kalitesiz geldi multipowerdan sonra. Karbonhidrat tozu kullandım ama eminim proteini de iyidir.

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Metehan
Hardline 3 matrix 2.3 kg kullanıyorum içinde kreatin de var. Faydasını gördüm . Tekrar stokladım bir kutu daha. Hardline 900 gram alabilirsin ama çok erken biter. Önerim spora devam edeceksen 2.3 kg lık almak yönünde olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,603
Üyeler
164,171
Son üye
j0wstr
Top Bottom