ananas_suyu
80+ Bronze
Arkadaşlar protein tozu alıcamda fiyat performans önerir misiniz? bütçe(600-800) arasıda bu bütçe protein tozu için yetersizmi dahada üstüne koyuyumu.
Anladım teşekkürler sizin öneriniz var mı 1k.g yakın acaba.İçerik çöp %42 protein baya düşük bir oran. Kutunun yarısından çoğu protein değil öyle düşün.
Benim önerim almaman yönünde olur. Bende scitec var. Ama protein alımım düşük olduğu günler içiyorum sadece. Artık bayıyor. İçine tatlandırıcı koruyucu vs atıyorlar. Tatlandırıcılar zaten şeker hastalığı falan yapabiliyor. Son alışım daha almayı da düşünmüyorum. İlaç değil sonuçta. Ton balığı vs de yesen aynı şey.Anladım teşekkürler sizin öneriniz var mı 1k.g yakın acaba.
Bende şu an kingsize creatin ile hardline 3 Matrix protein tozu kullanıyorum merakımdan 1 kerelik 1k.g preworkout alayım dedim 1k bütçe var almışken 1k. G almak istedim merak sadece. Oda bana kıyaslama yaptı atıyorum hiq de 4.000 mg özellik var bunda aynı şey 6.0000 tarzında gösterdi ama burda herkes gömdü valla.Benim önerim almaman yönünde olur. Bende scitec var. Ama protein alımım düşük olduğu günler içiyorum sadece. Artık bayıyor. İçine tatlandırıcı koruyucu vs atıyorlar. Tatlandırıcılar zaten şeker hastalığı falan yapabiliyor. Son alışım daha almayı da düşünmüyorum. İlaç değil sonuçta. Ton balığı vs de yesen aynı şey.
Kanka dediğim gibi boş ürün prenin içinde protein olmaz bi kere adamlar protein koymuşİçeriği böyle hocam banada arkadaş çok tavsiye etti bunu anlamadığım için içeriği için.
Kanka çocuk protein tozu atmamış pre workout atmışİçerik çöp %42 protein baya düşük bir oran. Kutunun yarısından çoğu protein değil öyle düşün.
Sana bir video atim bekle bulursamBende şu an kingsize creatin ile hardline 3 Matrix protein tozu kullanıyorum merakımdan 1 kerelik 1k.g preworkout alayım dedim 1k bütçe var almışken 1k. G almak istedim merak sadece. Oda bana kıyaslama yaptı atıyorum hiq de 4.000 mg özellik var bunda aynı şey 6.0000 tarzında gösterdi ama burda herkes gömdü valla.