Arama sonuçları: *

1. selamlargençler

Diş teli var çerezler le alâkalı sorular sorucam

çekirdek yiyememenin nedeni: 1- Ortodontistin dişe gelen insizogingival kuvvetlerden kaçınmak istiyor 2- Orta hattı ayarlamak ve güzel bir harmoniyi sağlamak amacıyla abrazyondan kaçınmak istiyor
  2. selamlargençler

Askere gidebiliyor muyum?

bu arkadaşın dediği doğru
  3. selamlargençler

Lens kullanan varmı? (-2,75 Miyop)

hocam ne zman oldunuz? Bir de lens kullandığınız zamanlara kıyasla daha mı net görüyorsunuz ? Benim de gözler 5 numara lens kullanıyorum aklımda var ameliyat
  4. selamlargençler

Diş teli takanlar bakabilir mi

Bişey olmaz kullanabilirsin
  5. selamlargençler

Her diş tedavisinde anestezi yapılıyor mu?

Hayır anestezi şart değil yanlış biliyorsun. Her tedavide anestezi kullanılmaz. Her çürük tedavisinde de kullanılmaz ama çürüğün dentin tabakasını geçtiği durumlarda genellikle kullanılır hem hastanın hem de hekimin konforu açısından ki ağrıdan dolayı anestezi yapılmak şart olur zaten
  6. selamlargençler

Dilin Ağızdaki Konumu Neresi Olmalı?

NOrmal şartlar altında damağının arkasında pasif bir şekilde konumlanması lazım. Eğer Diş hekimi hocamın da dediği gibi dilin ön dişlere fazla kuvvet uyguluyorsa Ön dişler zamanla öne doğru sürer ve open bite denilen ortodontik sorun meydana gelebilir 1672314258 NOrmal bişey bu knk
  7. selamlargençler

Kardeşim sigara içiyor nasıl bıraktırabilirz ?

İzlediği bir film vesaire var mı etkilemiş olabilir
  8. selamlargençler

Bu yanağımda ki şiş mi başka bişey mi ?

Diş kaynaklı bile olabilir böyle tahmin yappmak imkansız
  9. selamlargençler

.

Aga be
  10. selamlargençler

Genel Anestezi ile Diş tedavisi yapılıyor mu?

Biliyorum hocam zaten mental retarde hastalarda dedim
  11. selamlargençler

Genel Anestezi ile Diş tedavisi yapılıyor mu?

Masraf çıkarır. Yapılıyor ama detaylı bilgi bilmiyorum. Özellikle mental retarde hastalarda uygulanıyor. Siz neden sormuştunuz?
  12. selamlargençler

Kırık dişe ne yapılır?

Dişin üzerine bastırdığında ağrı oluyor muydu? Kırıktan dolayı diş içine mikroorganizma girmiş olabilir. Sen baktığında çürük göremiyorsundur ama doktor Radyografide lezyon tespit etmiş olabilir tabii ki olayı bilmioyorum sadece yorum yaptım.
  13. selamlargençler

Kız kardeşim tuvalet kağıdı yiyor

Ben de yiyorum bu arada selpak tuvalet kağıdı fark etmez ama hastalık derecesinde değil
  14. selamlargençler

diş teli fiyatı bilgisi olan?

Hocam merhabalar ben de çapa diş öğrencisiyim hatta bugün ilk ortodonti kliniğine girdik herneyse. Benim de alt dişlerde çapraşıklık var ortodontik tedavi görmem gerekiyor acaba istanbulda tanıdığınız veya referans olabileceğiniz birileri var mıdır ?
  15. selamlargençler

Dereceli gözlükler kaç TL aralığında?

Fiyat aralığı baya geniş babamın gözlük 10K benimki 800 civarıydı
  16. selamlargençler

150 kg yim 16 yaşında Tavsiye Verin

şaka maka 2.5 katımsın dalga geçmek için söylemiyorum ben de zayıfım :d
  17. selamlargençler

Çene Sakalı Çekme Hastalığı

Evet ya ben de yapıyorum bağımlılık bu sigara gibi :d Bir de ben bıyığımı yemeye başladım çok enteresan bir durum :D
  18. selamlargençler

Çinde Yeni Virüs Çıktı

her gün yeni bişey çıkıyor milletin karnı tok artık
  19. selamlargençler

evlilik için erken mi

BEnce erken. Extra bir ton sorumluluk demek.
  20. selamlargençler

Boy uzatma iğnesi Gerçek mi

eczaneden alınıyor ve hekim kontrolünde kullanmak gerekli 1641579174 iğnesi 500 Tl civarıydı şuan uçmuştur zaten
Top Bottom