Neler Yeni

Genel Anestezi ile Diş tedavisi yapılıyor mu?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Arkadaşlar hiç böyle bir şey yaptırmış veya bu konuda bilgisi olan var mı? Dolgu, Kanal Tedavi veya Çekimi Genel anestezi yoluyla yapabiliyorlar mı?

Ekstra masraf çıkarıyor mu? çıkarıyorsa tahminen ne kadar çıkarıyor?

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
Masraf çıkarır. Yapılıyor ama detaylı bilgi bilmiyorum. Özellikle mental retarde hastalarda uygulanıyor. Siz neden sormuştunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Furkan Ceyhan
dediğin tedavileri yapmıyorlar diye biliyorum ve gerek de yok lokali yeterince yapınca çenen komple gidiyor zaten

WhoCares

80+ Gold
lokal oluyor genelde dolgu kanal tedavisi ve çekimde ama operasyon gerektirecek durumlarda 20 lik diş çekimi vb nadirde olsa kişiye göre genel anestezi yapiliyor ama nadirdir

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(

Knispel

80+ Bronze
Devlet hastanelerinde yapılmıyor fakat özelleri bilemem ama yaparlarsa ekstra masraf çıkar.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Masraf çıkarır. Yapılıyor ama detaylı bilgi bilmiyorum. Özellikle mental retarde hastalarda uygulanıyor. Siz neden sormuştunuz?
Dişlerimden birisinin durumu o kadar da iyi değil. Çekilme ihtimali olabilir. O yüzden sormuştum. Genel olarak çok heyecanlanan birisiyim Anksiyete teşhişi konulmadı ama ona benzer fakat o seviyede olmayan bir durumum var. O yüzden bilgi almak istemiştim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Furkan Ceyhan
Dişlerimden birisinin durumu o kadar da iyi değil. Çekilme ihtimali olabilir. O yüzden sormuştum. Genel olarak çok heyecanlanan birisiyim Anksiyete teşhişi konulmadı ama ona benzer fakat o seviyede olmayan bir durumum var. O yüzden bilgi almak istemiştim.
heyecanlanacağın hiç bir şey yok minik bi anestezi sonra bi kaç saat çenen yok zaten

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
yapılır tabii ki parasıyla değil mi ama iyi kazık atarlar

Can...

80+ Platinum
Arkadaşlar hiç böyle bir şey yaptırmış veya bu konuda bilgisi olan var mı? Dolgu, Kanal Tedavi veya Çekimi Genel anestezi yoluyla yapabiliyorlar mı?

yapmıyolar endotontiden alman laızm randevu bana yapmadıalr ustune randevu aldım iptal etiler diş ağrısından duramıyorum bazen

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
886
İsim
Ahmet Yıldırım

Ablam özel bir poliklinikte diş hekimi. Genel anesteziye gerek kalmadan sedasyonla da yapılabilir diyor. Sedasyon yarı uyku yarı uyanıklık gibi bir şeymiş. Genel anestezi 4000 TL'den Sedasyon ise 3000 TL'den başlarmış. Tedavi hariç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,383
Üyeler
167,969
Son üye
mrtgzmn98
Top Bottom