Genel Anestezi ile Diş tedavisi yapılıyor mu?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,541
Arkadaşlar hiç böyle bir şey yaptırmış veya bu konuda bilgisi olan var mı? Dolgu, Kanal Tedavi veya Çekimi Genel anestezi yoluyla yapabiliyorlar mı?

Ekstra masraf çıkarıyor mu? çıkarıyorsa tahminen ne kadar çıkarıyor?

Masraf çıkarır. Yapılıyor ama detaylı bilgi bilmiyorum. Özellikle mental retarde hastalarda uygulanıyor. Siz neden sormuştunuz?

dediğin tedavileri yapmıyorlar diye biliyorum ve gerek de yok lokali yeterince yapınca çenen komple gidiyor zaten

lokal oluyor genelde dolgu kanal tedavisi ve çekimde ama operasyon gerektirecek durumlarda 20 lik diş çekimi vb nadirde olsa kişiye göre genel anestezi yapiliyor ama nadirdir

Devlet hastanelerinde yapılmıyor fakat özelleri bilemem ama yaparlarsa ekstra masraf çıkar.

Masraf çıkarır. Yapılıyor ama detaylı bilgi bilmiyorum. Özellikle mental retarde hastalarda uygulanıyor. Siz neden sormuştunuz?
Dişlerimden birisinin durumu o kadar da iyi değil. Çekilme ihtimali olabilir. O yüzden sormuştum. Genel olarak çok heyecanlanan birisiyim Anksiyete teşhişi konulmadı ama ona benzer fakat o seviyede olmayan bir durumum var. O yüzden bilgi almak istemiştim.

Dişlerimden birisinin durumu o kadar da iyi değil. Çekilme ihtimali olabilir. O yüzden sormuştum. Genel olarak çok heyecanlanan birisiyim Anksiyete teşhişi konulmadı ama ona benzer fakat o seviyede olmayan bir durumum var. O yüzden bilgi almak istemiştim.
heyecanlanacağın hiç bir şey yok minik bi anestezi sonra bi kaç saat çenen yok zaten

yapılır tabii ki parasıyla değil mi ama iyi kazık atarlar

Arkadaşlar hiç böyle bir şey yaptırmış veya bu konuda bilgisi olan var mı? Dolgu, Kanal Tedavi veya Çekimi Genel anestezi yoluyla yapabiliyorlar mı?

yapmıyolar endotontiden alman laızm randevu bana yapmadıalr ustune randevu aldım iptal etiler diş ağrısından duramıyorum bazen

Ablam özel bir poliklinikte diş hekimi. Genel anesteziye gerek kalmadan sedasyonla da yapılabilir diyor. Sedasyon yarı uyku yarı uyanıklık gibi bir şeymiş. Genel anestezi 4000 TL'den Sedasyon ise 3000 TL'den başlarmış. Tedavi hariç.

Geri