Neler Yeni

diş teli fiyatı bilgisi olan?

louis bloom

80+ Silver
2k mı çok ucuz değil mi ya benim dişlerim çok kotu değil sadece alt dişlerimden 2 diş ve üst dişlerimden 2 si kotu 2k cok ucuz geldi %100 düzelme oluyormu yani güvenemedim pek.d
fiyat 2k tl değil piyasanın 2k tl altında tutuyor indirim yaptırdığımda. ve yine diyorum fiyatlar kişiden kişiye değişir diş yapınızla alakalı diş teli takmadan önce damak yapılıyor eğer alt çene veyahut üst damakta öne veya geriye kayma varsa. bu durumda kafa braketlerinden ötürü diğer aparatlarla fiyat daha da artabiliyor belli bir süre (3 ay kadar) damaklık kullanmanız gerekebiliyor ancak daha uygun fiyatlı yöntemlerde var artık

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
ali ihsan
pardoon
fiyat 2k TL değil piyasanın 2k TL altında tutuyor indirim yaptırdığımda. ve yine diyorum fiyatlar kişiden kişiye değişir diş yapınızla alakalı diş teli takmadan önce damak yapılıyor eğer alt çene veyahut üst damakta öne veya geriye kayma varsa. bu durumda kafa braketlerinden ötürü diğer aparatlarla fiyat daha da artabiliyor
pardon kusura bakma. anladım da gidip gelmek zor olmasa düşüncem bunu yinede burda bi doktorla görüştüm 10 bin dedi

louis bloom

80+ Silver
fiyat 2k TL değil piyasanın 2k TL altında tutuyor indirim yaptırdığımda. ve yine diyorum fiyatlar kişiden kişiye değişir diş yapınızla alakalı diş teli takmadan önce damak yapılıyor eğer alt çene veyahut üst damakta öne veya geriye kayma varsa. bu durumda kafa braketlerinden ötürü diğer aparatlarla fiyat daha da artabiliyor belli bir süre (3 ay kadar) damaklık kullanmanız gerekebiliyor ancak daha uygun fiyatlı yöntemlerde var artık
örneğin diş lamineleri, diş teli işleminden ve hazırlık aşaması masraflarından sizi kurtarır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
ali ihsan

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
merhaba kırklarelinde oturuyorum alt üst diş teli fiyatlarında bilgisi olan var mı? veya yakın zamanda taktıran ortalama fiyat bilgisi olan
birkaç gün önce kardeşime 8.5k'ya takıldı
yer İstanbul/Kartal

louis bloom

80+ Silver

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
ankaradaysan Söğütözü diş hastanesine gel indirimli yapayım .) özel hastaneler de fiyat 5 ile 10K arası değişiklik göstermekte. Diş teli takmak için damaklık kullandırabilirler veyahut diş teli öncesi işlemler fiyat aralğını aşabilir. Genelde gider gitmez direkt tele geçemezsiniz.
Hocam merhabalar ben de çapa diş öğrencisiyim hatta bugün ilk ortodonti kliniğine girdik herneyse. Benim de alt dişlerde çapraşıklık var ortodontik tedavi görmem gerekiyor acaba istanbulda tanıdığınız veya referans olabileceğiniz birileri var mıdır ?

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
@ihsanali46 Oturduğun yere yakın bir yerde yaptır. Çünkü her ay kontrole gitmek gerekiyor. (Herkesde öyle mi bilmiyorum.) Uzak bir yer olursa sıkıntı olur

louis bloom

80+ Silver
Hocam merhabalar ben de çapa diş öğrencisiyim hatta bugün ilk ortodonti kliniğine girdik herneyse. Benim de alt dişlerde çapraşıklık var ortodontik tedavi görmem gerekiyor acaba istanbulda tanıdığınız veya referans olabileceğiniz birileri var mıdır ?
Merhaba kardeşim öncelikle geçmiş olsun instagram hesabım @kaanwiped buradan yazarsan yarın istanbul için yer önerisi yazayım sana daha indirimli yapabileceğin ünideki hocalarla görüşüp

byberk06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Berk
Merhaba kardeşim öncelikle geçmiş olsun instagram hesabım @kaanwiped buradan yazarsan yarın istanbul için yer önerisi yazayım sana daha indirimli yapabileceğin ünideki hocalarla görüşüp
Reis istek attım bende , benimde dişler kötü bi ara gelmeye çalışacağım

Top Bottom