ihsanali46
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
merhaba kırklarelinde oturuyorum alt üst diş teli fiyatlarında bilgisi olan var mı? veya yakın zamanda taktıran ortalama fiyat bilgisi olan
ankaradaysan Söğütözü diş hastanesine gel indirimli yapayım .) özel hastaneler de fiyat 5 ile 10K arası değişiklik göstermekte. Diş teli takmak için damaklık kullandırabilirler veyahut diş teli öncesi işlemler fiyat aralğını aşabilir. Genelde gider gitmez direkt tele geçemezsiniz.merhaba kırklarelinde oturuyorum alt üst diş teli fiyatlarında bilgisi olan var mı? veya yakın zamanda taktıran ortalama fiyat bilgisi olan
sizin göreviniz nedir orda?ankaradaysan Söğütözü diş hastanesine gel indirimli yapayım .) özel hastaneler de fiyat 5 ile 10K arası değişiklik göstermekte.
Diş hekimi öğrencisiyim lhü söğüt özü diş hastanesinde yolunuz düşerse indirim yaptırırımsizin göreviniz nedir orda?
kardeşim özele bakar mısın bende Ankaradayım yer araştırıyordumankaradaysan Söğütözü diş hastanesine gel indirimli yapayım .) özel hastaneler de fiyat 5 ile 10K arası değişiklik göstermekte. Diş teli takmak için damaklık kullandırabilirler veyahut diş teli öncesi işlemler fiyat aralğını aşabilir. Genelde gider gitmez direkt tele geçemezsiniz.
ben şimdi gelsem alt üst 10k desek ne kadar indirim yaparsınız.dDiş hekimi öğrencisiyim lhü söğüt özü diş hastanesinde yolunuz düşerse indirim yaptırırım
İzmir, 9000TL tuttu. Alt ve Üst.merhaba kırklarelinde oturuyorum alt üst diş teli fiyatlarında bilgisi olan var mı? veya yakın zamanda taktıran ortalama fiyat bilgisi olan
hangi hastane pekiİzmir, 9000TL tuttu. Alt ve Üst.
*Haziran 2021
haftaiçi salı çarşamba perşembe cuma ünideyim oradayım yani dediğim gibi dişiniz ve damak yapınıza göre fiyatlar değişkenlik gösterir ancak genel söylemek gerekirse piyasanın 2k atlında yaptırıyorum tanıdıklarıma hep hocam <3ben şimdi gelsem alt üst 10k desek ne kadar indirim yaparsınız.d
Diş teli uzun bir süreç diyelim söğüt özünden geçti indirim yapıldı diş teli takıldı sonraki süreçte ankaraya mı gidip gelecek Kırklarelinden bro?Diş hekimi öğrencisiyim lhü söğüt özü diş hastanesinde yolunuz düşerse indirim yaptırırım
2k mı çok ucuz değil mi ya benim dişlerim çok kotu değil sadece alt dişlerimden 2 diş ve üst dişlerimden 2 si kotu 2k cok ucuz geldi %100 düzelme oluyormu yani güvenemedim pek.dhaftaiçi salı çarşamba perşembe cuma ünideyim oradayım yani dediğim gibi dişiniz ve damak yapınıza göre fiyatlar değişkenlik gösterir ancak genel söylemek gerekirse piyasanın 2k atlında yaptırıyorum tanıdıklarıma hep hocam <3
Piyasanın 2k altı demiş hocam.2k mı çok ucuz değil mi ya benim dişlerim çok kotu değil sadece alt dişlerimden 2 diş ve üst dişlerimden 2 si kotu 2k cok ucuz geldi %100 düzelme oluyormu yani güvenemedim pek.d
2k altina diyir hocam...2k mı çok ucuz değil mi ya benim dişlerim çok kotu değil sadece alt dişlerimden 2 diş ve üst dişlerimden 2 si kotu 2k cok ucuz geldi %100 düzelme oluyormu yani güvenemedim pek.d