Devlet Hastanesi'nde diş teli takmak

Hocam yaşadığım şehir Adıyaman olduğu için nüfus bakımından az bir şehir sıranın çabuk geleceğini düşünüyorum siz hangi şehirde gitmiştiniz
Bilmiyorum orada tedavi olabilen biri varsa sorabilirsin ya da hastanede calisan birinr ne zaman surer diye

Ben 18 yasindan kucukken sira verdiler yillar sonra sira geldi para istediler. Dolandiciliktan baska bir sey degil o donem maddi durumum simdiye gore daha iyiydi eger boyle olacagini bilseydim ozel hastanede taktirirdim ama simdi maddi durumum o kadar iyi degil kaldi bu yuzden. Saglik sistemini ovenlere bu olay gelsin. 18 yasindan kucukken sira veriyorlar sonra yas gelince sira geliyor 18 yasindan buyuksun para isteniyor denir. Sisteminizi sevsinler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Keske beni de 6 ay sonra aradalardi 18den kucuk olurdum ama 22 yasinda aradilar 15 16 yasindayken gitmistim
hocam bende öyle olacağını sanıyordum 14 15 gibi sıra almıştım 17in başı sıra gelmişti şimdi 4. yılım diş tedavisinde malzeme harici hiçbir ücret çıkmadı :kedi:

hocam bende öyle olacağını sanıyordum 14 15 gibi sıra almıştım 17in başı sıra gelmişti şimdi 4. yılım diş tedavisinde malzeme harici hiçbir ücret çıkmadı :kedi:
Hangi şehirde oldunuz acaba büyük şehirlerde uzun sürüyormuş dediler malzeme masrafını ne kadar Ödemiştiniz o zamma

Diyarbakırda üniversite hastanesinde olmuştum , bende üst çene genişletme aparatı dahil 800 dolar tutmuştu kırdığım braketler hariç tabi o sıra 20k gibi fiyattı :uzgunpeepo:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,783
Üyeler
191,163
Son üye
1lorianz
Geri