bendede öyle sürekli tıraş oluyorum o yüzdenBeyler istemsizce elim çenemdeki sakala gidiyor ve çekip yoluyorum sakalı bazı yerlerinde seyreklik başladı. Yaşayan var mı bu durumu?
Stres çarkı aldım hani oynayamyım diye ama bir bakmışım elim gitmiş çekiyorum gene.bendede öyle sürekli tıraş oluyorum o yüzden
Kardeşim nasıl yoluyorsun. Sakal mi var yoksa tüy mu hala. Bende de sakal var. Sabah akşam okşayıp çekip duruyorum. Daha bir tane çıkmış değil. Kaldı bir bitanesini çekip çıkarmam için ciddi bir kuvvet uygulamam gerekiyor.Beyler istemsizce elim çenemdeki sakala gidiyor ve çekip yoluyorum sakalı bazı yerlerinde seyreklik başladı. Yaşayan var mı bu durumu?
olmuyo kanka dediğim gibi ben hergün tıraş oluyorum artıkStres çarkı aldım hani oynayamyım diye ama bir bakmışım elim gitmiş çekiyorum gene.
Tüy değil arada diğerlerinden uzun veya kalın olanlar oluyor onlara gidiyor elim.Kardeşim nasıl yoluyorsun. Sakal mi var yoksa tüy mu hala. Bende de sakal var. Sabah akşam okşayıp çekip duruyorum. Daha bir tane çıkmış değil. Kaldı bir bitanesini çekip çıkarmam için ciddi bir kuvvet uygulamam gerekiyor.
kanka sakalı koparman için harbi güç uygulaman lazım elini sürtünce düşücek şey değil bu cidden kopuyorsa normal değil bir doktora falan git yoksa sakal rüzgar esse uçacak şey olurduBeyler istemsizce elim çenemdeki sakala gidiyor ve çekip yoluyorum sakalı bazı yerlerinde seyreklik başladı. Yaşayan var mı bu durumu?
yoo gayet de kopuyor.kanka sakalı koparman için harbi güç uygulaman lazım elini sürtünce düşücek şey değil bu cidden kopuyorsa normal değil bir doktora falan git yoksa sakal rüzgar esse uçacak şey olurdu
Bende de var o sorun. Elini meşgul etmen veya kesmen gerekliBeyler istemsizce elim çenemdeki sakala gidiyor ve çekip yoluyorum sakalı bazı yerlerinde seyreklik başladı. Yaşayan var mı bu durumu?