Arama sonuçları: *

1. smithblacksmith

Burun Ameliyatı Doktor Önerisi

Hangi hastane hangi doktor?
  2. smithblacksmith

Burun Ameliyatı Doktor Önerisi

Merhaba, Burnumdan nefes alırken bazen zorlanıyorum, dalış yaptığımda kulaklarımda aşırı basınç oluyor ve kulak eşitleme yapamıyorum, sinüslerimi aldırmam gerektiğini söyledi doktor. Ameliyat fiyatlarına baktım ve uçuk, uygun olanların da bir çoğunda doğal bir estetik burun görünümüne sahip...
  3. smithblacksmith

HIZLI KİLO VERME TAKTİĞİ

L Carnitine yağ yakıcı kullan, Cardio yap Günde 4-5 öğün yağsız tavuk göğüsten salata ye
  4. smithblacksmith

Göbek eritmek ve bacaklarımın incelmesini istiyorum

Cardio yapmadan eritemezsin.
  5. smithblacksmith

Dünya ülkelerinin penis boyları

00.01 cm ile ortalamayı yükseltiyorum 😎
  6. smithblacksmith

köpek saldırdı yardım edin

Köpekler insanlardan daha güçsüz varlıklardır, kaçma ihtimalin çok düşük. Saldırırsa bağır ve tekme at korkup kaçar ve bir daha saldıramaz, aslında insanlar köpeklerden korkmaz, onlara zarar vermekten korkar.
  7. smithblacksmith

Ayakkabılarım Çok Kötü Kokuyor

Denenir bu da 😅 😅 Çorabımı değiştiriyorum ama yıkamıyorum Çorabı çıkarıyorum ama yıkamıyorum 😅
  8. smithblacksmith

scholl gibi mi? askerde denedim ama kokuyordu Denenirrr
  9. smithblacksmith

Merhaba, New Balance ML574 ve Puma Nu Wawe Runner şeklinde spor ayakkabılar giyiyorum. Bunlar ayağımdayken bile belli seviyede yaklaştığımda kokuları geliyor. İçine toz koku giderici döktüm fayda etmedi, ayaklarım ve ayakkabılarım güzel koksun istiyorum. Ne önerirsiniz?
  10. smithblacksmith

Hastayım Rapor Alamadım

Doktor bana muayene yapmadı ki, Gribim rapor istiyorum dedim o da direkt "rapor yazamam" dedi. Çabuk yoruluyorum, çabuk grip oluyorum, bademciklerim en ufak soğuk bişeyde şişiyor dediğimde kan tahlili yaptır dedi. Sonuçta ben "muayene" diye gittim ve doktor muayene etmedi.
  11. smithblacksmith

Hastayım Rapor Alamadım

Cimer' e şikayet ettim, rapor yerine yıllık izin yazdırdım. Ben zararlı çıkmadım yine evimde dinleniyorum kimseyi de riske atmadım ama doktor CIMER ile uğraşacak.
  12. smithblacksmith

Hastayım Rapor Alamadım

Konuşma şöyle; Ben: Merhaba, sabah uyandım servise binecektim fakat burun akıntısı ve hapşurma var diye servise binmedim, rapor verebilir misiniz? Doktor: Oo en sevdiğim hasta modeli, kaç kere hapşurdun? ( sırıtıyor ) Ben: 3- 5 defa hapşurdum, burun akıntım da vardı, arkadaşım covid diye...
  13. smithblacksmith

Hastayım Rapor Alamadım

Aynı ASM' de Afgan, Afrikalı, Suriyeli doktorlar varken bunu sorgulayamadım. Bu arada Afrika' lı olan kadın çok iyi çok tatlı
  14. smithblacksmith

Hastayım Rapor Alamadım

Covid testi için yönlendirme yapması gerekiyordu.
  15. smithblacksmith

Hastayım Rapor Alamadım

Merhaba, Bugün sabah uyandım, işe gitmek için kalktım fakat burnum akıyor ve hapşuruyordum. Dün de işyerindeki arkadaşın Covid pozitif çıkmıştı ( 2 gün önce dip dibeydik ) Ben de Covid olabilirim diye servise binmeyip eve döndüm. Daha sonra rapor almak için doktora gittim ve doktor...
  16. smithblacksmith

Yıkanabilir Maske Kullanan Var Mı?

Sonunda corona prosedürünü bilen biri, uzmanım diye gezinenler varken ben araştırmıştım. Corona nereden çıktı, nasıl çıktı, neler oldu nasıl geçer, hepsini araştırmıştım. Uzmanım diye geçinenler bundan önceki salgın hastalıklara benzer olduğunu düşünüyordu. Aslında öldürücü bir hastalık...
  17. smithblacksmith

Oytun Erbaş' ı bilir misin? Defalarca TUS' da 1. oldu. "Türklere bulaşmaz, Türklerde bu protein yok" şeklinde açıklamalar yapmıştı. Daha fazla yazmama gerek yok.
  18. smithblacksmith

La uzmanlar bişey bilmiyor, ben coronalı ailemle geçen yıl aynı evde 1 ay yaşadım 😄 Bulaşık yemek her şeyi ben yaptım yanlarına yemek götürdüm. Sadece odaya girdiğimde annem ya da babama maske takmalarını söylüyordum ben maskesiz giriyordum. Corona olmadım, uzmanlar da maske satıcılardan para...
  19. smithblacksmith

Maskeler genel olarak işe yaramıyor zaten, önemli olan hasta kişinin maske takması, nedeni ise tükürüğünün sağa sola sıçramaması. O yüzden güzel dursun bi de rahat olsun yeterli kanka 😃
  20. smithblacksmith

Takım tutmuyorum kanka 🙃
Top Bottom