Neler Yeni

Yıkanabilir Maske Kullanan Var Mı?

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
La uzmanlar bişey bilmiyor, ben coronalı ailemle geçen yıl aynı evde 1 ay yaşadım 😄

Bulaşık yemek her şeyi ben yaptım yanlarına yemek götürdüm.

Sadece odaya girdiğimde annem ya da babama maske takmalarını söylüyordum ben maskesiz giriyordum.

Corona olmadım, uzmanlar da maske satıcılardan para alıyor herhalde corona çıktı çıkalı N95 alın tek kullanımlık alın diyorlar.

Çoğu maskenin yanları açık, yüze takınca öksürürsen hava yanlardan çıkıyor hatta tükürük.

Bilmiyor onlar 🙃
O kadar uzman boşa konuşuyor zaten

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
O kadar uzman boşa konuşuyor zaten
Oytun Erbaş' ı bilir misin? Defalarca TUS' da 1. oldu.

"Türklere bulaşmaz, Türklerde bu protein yok" şeklinde açıklamalar yapmıştı.

Daha fazla yazmama gerek yok.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
yıkanabilir maskeler bir işe yaramıyor
Maske sende virüs varsa başka birine bulaştırma ihtimalini büyük bir olasılıkla düşürüyor .
Yani başkasından seni pek korumuyor. İkisi ayrı şeyler.
Kaliteli yıkanabilir maskelerde var. Çoğu bimdeki a 101'de ki maskelerden iyi koruyor.

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Maske sende virüs varsa başka birine bulaştırma ihtimalini büyük bir olasılıkla düşürüyor .
Yani başkasından seni pek korumuyor. İkisi ayrı şeyler.
Kaliteli yıkanabilir maskelerde var. Çoğu bimdeki a 101'de ki maskelerden iyi koruyor.
Sonunda corona prosedürünü bilen biri, uzmanım diye gezinenler varken ben araştırmıştım.

Corona nereden çıktı, nasıl çıktı, neler oldu nasıl geçer, hepsini araştırmıştım.

Uzmanım diye geçinenler bundan önceki salgın hastalıklara benzer olduğunu düşünüyordu.

Aslında öldürücü bir hastalık değil, medya bunu böyle lanse etti.

2 amcam öldü coronadan ama ikisi de kalp krizi geçirdi hastanede, öldüğü gün 33 tane ilaç vermişler ve damarlar tıkanmış. Hastaneye coronanın 10. gününde sadece baş ağrısı için gitti zaten sinüziti vardı, kısacası hastanedeki ilaçlar yüzünden öldü.

Bazıları Tıp sektörüne gereğinden fazla güveniyor, ben Biyomedikal mezunuyum Tıp sektörünü iyi bilirim. Çoğu şey maddi amaçla yapılıyor 🙂 Sıtma ilacıyla solunum hastalığının bir ilgisi yokken neden sıtma ilacı veriyorlar? Bir çok mantıksız şey var.

( Grip yıllık bazda coronadan kat kat fazla insan ölümüne yol açmış )

Top Bottom