çekecen silahı tak bitti belediye toplamıyor ya da zehirli et ver gebersin adiarkadaşlar az önce benim hergün geçdiğim dar bi yolda köpek saldırdı bu 2 oluyor öbüründe sadece havlamaydı ama bu sefer ısırmaya kadar ilerledi yoldan geçenler yardım etti.
bu köpeği ordan nasıl uzaklatırabilirim veya ibb nin bu konuda bi desteği var mı
ve ben yarın ne yapıcam
Biride gelip seni vurup gömse sonrada deseki belediyeyi aradım 3 kere alın bunu dedim diye gelip almadılar.(!) Hoşuna gider mi hiç?Belediyeye söyle 3 kere söyle sonra silahla vur ve göm
Fikrim beğenilmeyebilir ama ya onlar ya siz
Burda gelip hayvanları savunmasın
Köpekler insanlardan daha güçsüz varlıklardır, kaçma ihtimalin çok düşük. Saldırırsa bağır ve tekme at korkup kaçar ve bir daha saldıramaz, aslında insanlar köpeklerden korkmaz, onlara zarar vermekten korkar.arkadaşlar az önce benim hergün geçdiğim dar bi yolda köpek saldırdı bu 2 oluyor öbüründe sadece havlamaydı ama bu sefer ısırmaya kadar ilerledi yoldan geçenler yardım etti.
bu köpeği ordan nasıl uzaklatırabilirim veya ibb nin bu konuda bi desteği var mı
ve ben yarın ne yapıcam
insanla köpeği bir tutan köpek tapar mesajlarını ciddiye almayınızBiride gelip seni vurup gömse sonrada deseki belediyeyi aradım 3 kere alın bunu dedim diye gelip almadılar.(!) Hoşuna gider mi hiç?
köpek tapar nebir köpek tapar ile git köpek onu yerken kaçarsın sende