köpek saldırdı yardım edin

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Uygunsuz davranış
arkadaşlar az önce benim hergün geçdiğim dar bi yolda köpek saldırdı bu 2 oluyor öbüründe sadece havlamaydı ama bu sefer ısırmaya kadar ilerledi yoldan geçenler yardım etti.
bu köpeği ordan nasıl uzaklatırabilirim veya ibb nin bu konuda bi desteği var mı
ve ben yarın ne yapıcam
çekecen silahı tak bitti belediye toplamıyor ya da zehirli et ver gebersin adi

barınak diyenlere barınak çözüm değil yetecek barınak yaptırmak hem ciddi maliyet hemde aşırı uzun sürer. çözüm uyutmak.

Arkadaşların dediği gibi ara onlar alana kadar da elinde sopa ile git. Sopayı gördü mü gelmez ama yine saldırırsa artık ya kaçacaksın ya da sopayla girişeceksin ki ikisi de sıkıntı bence yolu uzat :)

@Mehmet Yılmaz Konu köpeği öldür, vur, zehirle, bıçakla gibi gibi çözümlerden başka bir cevap getirmiyor. Konuyu kapatmak için yeterli sebep gibi.

Havlıyan Köpeklere bakmayınız. Genelde cözümdür. Evet zor bende korkarım bazen ama havlarken yüzüne bakma tehlikeli.

Belediyeye söyle 3 kere söyle sonra silahla vur ve göm
Fikrim beğenilmeyebilir ama ya onlar ya siz
Burda gelip hayvanları savunmasın
Biride gelip seni vurup gömse sonrada deseki belediyeyi aradım 3 kere alın bunu dedim diye gelip almadılar.(!) Hoşuna gider mi hiç?

arkadaşlar az önce benim hergün geçdiğim dar bi yolda köpek saldırdı bu 2 oluyor öbüründe sadece havlamaydı ama bu sefer ısırmaya kadar ilerledi yoldan geçenler yardım etti.
bu köpeği ordan nasıl uzaklatırabilirim veya ibb nin bu konuda bi desteği var mı
ve ben yarın ne yapıcam
Köpekler insanlardan daha güçsüz varlıklardır, kaçma ihtimalin çok düşük. Saldırırsa bağır ve tekme at korkup kaçar ve bir daha saldıramaz, aslında insanlar köpeklerden korkmaz, onlara zarar vermekten korkar.

boş yere sözde hayvan sever rp si yapmaya gerek yok arkadaşlar bu sokak köpekleri yuzunden ınsanlar öluyor ya ısırılarak yada kudurarak gerektiği yerde ölmemek için öldürüceksin

Hocam memlekete gittiğim zaman bu sorunu yaşıyordum ben de bı elektro şok cihazı aldım sesinden aşırı korkuyorlar ama büyük sehirlerde polise yakalatma olayın çok yüksek ve yasak bu tarz cihazlar. O yüzden en mantıklısı şimdilik belediyeyi aramak.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri