Arama sonuçları: *

1. thaelien

Çenede Geçmeyen Leke

değilim knk
  2. thaelien

Çenede Geçmeyen Leke

Selam dostlar.Aşağıda resimde olan lanet olası leke yaklaşık 1-2 yıldır benimlen beraber.3 farklı doktora gittim 10 15 yakın krem verdiler denedik vs her doktora en az 4-5 kere gittim bir poh değişmediği için hepsini bıraktım.Artık delirmek üzeriyim bir türlü kurtulamadım.Resimdeki bir tık iyi...
  3. thaelien

Karnımın kenarına çok kötü ağrı girdi

hocam valla nefesim kesildi nefes falan alamadım 1656431022 öyle bir karın ağrısı değil böyle nefes kesti sıçmakla geçmez
  4. thaelien

Karnımın kenarına çok kötü ağrı girdi

Arkadaşlar normal oturuyordum birden akciğerin alt kısmı karına doğru bir ağrı girdi çok fena.Kıvrandım derin nefes falan alamadım.Sanki ölüyorum son nefesim gibi oldu.Sizce tahmini nedir ? Apandist falan mıdır apandistse patlamışmıdır yoksa belirti falan mıdır daha önce yaşaan varsa ufak bir...
  5. thaelien

Saçımdaki sorundan nasıl kurtulabilirim

Saçınızda kepek varsa eczanede satılıyor konazol dü adı yanlış hatırlamıyorsam kırmızı kapaklı beyaz şişe şampuanda kırmızı kepem mepek kalmıyo 2 kere yıkadıkan sonra bende sıfır kaldı.Çok memnun kaldım
  6. thaelien

18 Yaş Altı Aşı Olabiliyor

olan olsun zorlayan mı var.Benim ekstra olmama sebebim 1 kere korona oldum 1 kerede emin olmamakla benzer hastalıklar geçirdim o yüzden olmama gerek yok diye düşünüyorum ama olmasaydım bile gene olmazdım uzun vadede ne olacağı belli değil ben şahsen kalabalık bir şehirde yaşamıyorum küçük bir...
  7. thaelien

linçleme ne alaka benim kararım onlara ne isteyen olsun sonra pişman olacağıma kendimi korurum baktım kimseye bişey olmuyo olurum
  8. thaelien

uzun vadede ne olacağı belli değil zaten riskli ortamlarda takılmıyorum.Ayrıca bir kere kesin bir kerede emin olmamakla korona geçirdim.O yüzden olmam
  9. thaelien

1 Haziran'da Açık Havada Maske Zorunluluğu Kalkabilir!

her türlü öyle olacakki zaten
  10. thaelien

1 Haziran'da Açık Havada Maske Zorunluluğu Kalkabilir!

Kaldırsınlar ne değişecek ki aklı olan yine takıcak maskesini
  11. thaelien

3 Ayda 35 Kilo Verdim

valla hocam 3 gün çok ağır spor yaptım yani bana gör ağır kolumu açamıyorum :D bacaklarım sağ çekiyo dfbcxbv
  12. thaelien

3 Ayda 35 Kilo Verdim

Hocam bende aynı durumdan yakınıyorum kilom 97 idi şuan az yiyerek günde bi kaç hareket yaparak 3-4 gün oldu başlayalı 95 e düştüm.Önerebileceğin hareketler var mı ? Ev yemekleri dışında bir şey yemiyorum.Dondurma dışında şekeride kestim.Daha ekstra ne yapabilirim.
  13. thaelien

Kilo Vermek İçin Tavsiyeler

ah bide onu çözebilsem süper olcak 1620947524 ama haftaya okullar açılacak sanırım her türlü düzelticem okulada yürüyerek gidip geldikmi olur gibi bu iş
  14. thaelien

o zaman ben şimdi özet geçiyorum iyi veya kötü diyin dostlar.Sabah normal insan kahvaltısı.Öğlen 1 tabak evde ne varsa yemek bol salata domates yoğurt,akşamda aynı şekil yukarda arkadaşın dediği adları değişik olan egzersizler başkada bişey yemem bide 3.5lt su 1620947298 uzarız dedik yalan oldu...
  15. thaelien

ölmem hocam bi kere gaza gelip 7 gün su diyeti yaptım 8 kilo vermiştim ama ondan sonra dıtarlar böyle işi dedim yazıflayanın kasesine koyayım dedim geri aldım dxfcbfgn 1620947015 hadi inşallah hocam :) 1620947053 he hocam ben onu 500 den az ye anladım pardon :D
  16. thaelien

ölmeyeyim hocam 500 az değil mi
  17. thaelien

ya hocam bide benim sıkıntı ramazanda patladı anasını satayım kilo veririm diyodum sahurda yeyip yatmaktan herhalde 10 kilo aldım işte
  18. thaelien

var aga geberene kadar sürecem anasını satayım su içsem 5 kilo alıyom 2 ay sonra bide 10-15 kilo versem çok iyi olur
  19. thaelien

Tam bir diyetisyen gibi konuşmuşsunuz :D dediğiniz hareketleri uygulamaya ve az yemeye yarın başlıyorum.Ayda bir gelip kilomu yazarım. 1620946560 3.5 yeter diye düşünüyorum.
  20. thaelien

Hocam bana basit bir şekilde ve aletsiz evde yapabileceğim hareketler söylersen süper olur
Top Bottom