Neler Yeni

Kilo Vermek İçin Tavsiyeler

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Selamlar dostlar ben kilo vermek istiyorum.Malum uzun süredir evdeyiz bide tam kapanma çıkınca totoyu göbeği damperli kamyon gibi saldım.Neler yapmam gerekiyor az yemem yeterlimi yoksa ayrıca bir şeyler yapmak gerekir mi ?

mevcut tonaj : 95kg
hedeflenen tonaj : 70-73 kg
ölçü : 170-172 cm
medeni durum : bekar

Captain Pricee

80+ Bronze
Selamlar dostlar ben kilo vermek istiyorum.Malum uzun süredir evdeyiz bide tam kapanma çıkınca totoyu göbeği damperli kamyon gibi saldım.Neler yapmam gerekiyor az yemem yeterlimi yoksa ayrıca bir şeyler yapmak gerekir mi ?

medeni durumu yazman çok iyi olmuş yoksa yanlış tavsiye verebilirdim Allah korusun 3L Su iç ve ağır bir diyet yap aynı zamanda spora git borcun 50tl :)

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
bir taşıtın alabildiği yükün, taşıyabildiği ağırlığın ton olarak miktarı.

Tonajın tanımı

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE

Yapılan yanlışlardan biri de bu.

Az yemek değil, yeterince yemek ve bol egzersiz.

Önerim kabak çorbası, haşlanmış tavuk ve yeşil sebzeler üzerine odaklanman.

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Sensei123

80+ Bronze

evde hareket yap ve bolca su iç

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapılan yanlışlardan biri de bu.

Az yemek değil, yeterince yemek ve bol egzersiz.

Önerim kabak çorbası, haşlanmış tavuk ve yeşil sebzeler üzerine odaklanman.
şınav mekik tarzı yeterli olur mu günde misal 30dk falan

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
şınav mekik tarzı yeterli olur mu günde misal 30dk falan
Hayır, bahsettiğin egzersizler kütlesel kazanç sağlama amaçlı yapılıyor genelde. Yağ eritirken vücut gücünü korumak için yapılır. Mekik hariç.

Kardiyo çalışmalısın. Bunun yanında matta plates ekstra olarak eklenmeli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Bojovic
Abur cuburu kes kendine program hazırla protein ağırlıklı beslen ekmek yemeyi bırak. Günlük su içme miktarını 4lt altına düşürme aşağıda yazacağım programı da her biri 3 er set olmak üzere yaparsan gayet iyi sonuçlar alırsın hareketleri kendi araştırmalarına göre yenile ekle çıkar.
Squad- şınav- bench dips- plank- mountain climb, crunch- russian twist bir de topuğa dokunma hareketi var ismini unuttum kendince hareketler ekleyerek bileşik egzersizler uygula direk kilo vermektense yağ yakarak kilo verirsin hareketleri bu sırayla yapman iyi olur.

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Hayır, bahsettiğin egzersizler kütlesel kazanç sağlama amaçlı yapılıyor genelde. Yağ eritirken vücut gücünü korumak için yapılır. Mekik hariç.

Kardiyo çalışmalısın. Bunun yanında matta plates ekstra olarak eklenmeli.
Hocam bana basit bir şekilde ve aletsiz evde yapabileceğim hareketler söylersen süper olur

Onurkotlutok05

80+ Gold
Abur cuburu kes kendine program hazırla protein ağırlıklı beslen ekmek yemeyi bırak. Günlük su içme miktarını 4lt altına düşürme aşağıda yazacağım programı da her biri 3 er set olmak üzere yaparsan gayet iyi sonuçlar alırsın hareketleri kendi araştırmalarına göre yenile ekle çıkar.
Squad- şınav- bench dips- plank- mountain climb, crunch- russian twist bir de topuğa dokunma hareketi var ismini unuttum kendince hareketler ekleyerek bileşik egzersizler uygula direk kilo vermektense yağ yakarak kilo verirsin hareketleri bu sırayla yapman iyi olur.
Hocam 4.5 litre sonra Asu zehirlenmesi oluyor 3 lt yeterli çok abartmayalım

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Tam bir diyetisyen gibi konuşmuşsunuz :D dediğiniz hareketleri uygulamaya ve az yemeye yarın başlıyorum.Ayda bir gelip kilomu yazarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 4.5 litre sonra Asu zehirlenmesi oluyor 3 lt yeterli çok abartmayalım
3.5 yeter diye düşünüyorum.

Tre-x

80+ Silver
bisiklet varsa günde 1 saat bin der susarım birde çok yemek yeme aga <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,097
Üyeler