Neler Yeni

Kilo Vermek İçin Tavsiyeler

ahenk'

80+ Silver
Kontrollü olarak öğünlerde yediklerini azalt kanka. Bir de spor yap devamlı. Basket olur, futbol olur, yürümek bile olur.

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
bisiklet varsa günde 1 saat bin der susarım birde çok yemek yeme aga <3
var aga geberene kadar sürecem anasını satayım su içsem 5 kilo alıyom 2 ay sonra bide 10-15 kilo versem çok iyi olur

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Hocam bana basit bir şekilde ve aletsiz evde yapabileceğim hareketler söylersen süper olur

Ben bunlardan yapıyorum, birbir aynı değil tabii. 2. aya başlıcam( Ramazanda ara vermiştim oruçtan dolayı). İlk ay 8 Kilo verdim. Bakalım devam edicez :)
Hocam 4.5 litre sonra Asu zehirlenmesi oluyor 3 lt yeterli çok abartmayalım
Egzersiz sırasında kaybedilecek su miktarını dengelemek için olabilir.

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Selamlar dostlar ben kilo vermek istiyorum.Malum uzun süredir evdeyiz bide tam kapanma çıkınca totoyu göbeği damperli kamyon gibi saldım.Neler yapmam gerekiyor az yemem yeterlimi yoksa ayrıca bir şeyler yapmak gerekir mi ?

mevcut tonaj : 95kg
hedeflenen tonaj : 70-73 kg
ölçü : 170-172 cm
medeni durum : bekar
Tüh medeni durum bekar olmasaydı önerebilecegim harika çok zevkli bir spor vardı

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Selamlar dostlar ben kilo vermek istiyorum.Malum uzun süredir evdeyiz bide tam kapanma çıkınca totoyu göbeği damperli kamyon gibi saldım.Neler yapmam gerekiyor az yemem yeterlimi yoksa ayrıca bir şeyler yapmak gerekir mi ?

Medeni durumun bizi ilgilendirmiyor ki

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer

Ben bunlardan yapıyorum, birbir aynı değil tabii. 2. aya başlıcam( Ramazanda ara vermiştim oruçtan dolayı). İlk ay 8 Kilo verdim. Bakalım devam edicez :)

Egzersiz sırasında kaybedilecek su miktarını dengelemek için olabilir.
ya hocam bide benim sıkıntı ramazanda patladı anasını satayım kilo veririm diyodum sahurda yeyip yatmaktan herhalde 10 kilo aldım işte

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Günlük 500 kalori daha az ye, mümkünse koş, bisiklet sür, ağırlık kaldır, şınav, mekik hepsi olur.
Kısa sürede kilo verirsin. Kalori açığı önemli, o da az yemekten geçiyor.
Spor yapamam, evde yatıyorum dersen günlük 1000 kalori al yine verirsin.

Farway

80+ Silver
Benim gibi bünyesi bozuksan ayda 18 kilo verebilirsin 😂
Sabah 1 yumurta
Öğlen içine limon sıkılıp pul biber konulmuş 1 kase yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği
İkindi kahve
Akşam 8-9 gibi 1 elma ve 2 salatalığı yoğurda karıştırıp tuzla ye
Kahve iç

2 litrede su iç en az bir de kalk 30 dk gezin.Şeker insana hem gereksiz kaloridir hemde acıktırır şeker yok tatlı yok
Ölürsen suçlu değilim 😂

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Günlük 500 kalori daha az ye, mümkünse koş, bisiklet sür, ağırlık kaldır, şınav, mekik hepsi olur.
Kısa sürede kilo verirsin. Kalori açığı önemli, o da az yemekten geçiyor.
Spor yapamam, evde yatıyorum dersen günlük 1000 kalori al yine verirsin.
ölmeyeyim hocam 500 az değil mi

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
ya hocam bide benim sıkıntı ramazanda patladı anasını satayım kilo veririm diyodum sahurda yeyip yatmaktan herhalde 10 kilo aldım işte
Ben de 8 verip 4 aldım. Oluyor böyle yapacak bir şey yok fakat kilo vermek zor bir şey değilmiş ben onu anladım. 6 yıllık kilolarıma elveda demek için bu sene son senem :)

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Benim gibi bünyesi bozuksan ayda 18 kilo verebilirsin 😂
Sabah 1 yumurta
Öğlen içine limon sıkılıp pul biber konulmuş 1 kase yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği
İkindi kahve
Akşam 8-9 gibi 1 elma ve 2 salatalığı yoğurda karıştırıp tuzla ye
Kahve iç

2 litrede su iç en az bir de kalk 30 dk gezin.Şeker insana hem gereksiz kaloridir hemde acıktırır şeker yok tatlı yok
Ölürsen suçlu değilim 😂
ölmem hocam bi kere gaza gelip 7 gün su diyeti yaptım 8 kilo vermiştim ama ondan sonra dıtarlar böyle işi dedim yazıflayanın kasesine koyayım dedim geri aldım dxfcbfgn
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de 8 verip 4 aldım. Oluyor böyle yapacak bir şey yok fakat kilo vermek zor bir şey değilmiş ben onu anladım. 6 yıllık kilolarıma elveda demek için bu sene son senem :)
hadi inşallah hocam :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

500 kalori yemeyeceksin ya, 500 kalori az yiyeceksin.
2000 kalori alman lazımsa 1500 alacaksın yani.
he hocam ben onu 500 den az ye anladım pardon :D

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

önemli olan az kalori almak değil önemli olan nerden aldığın İlk olarak şekeri tamamen çıkarıyorsun hayatından sonra en az 2Lt su içiyorsun eğsersiz yapabilirsin ekstradan ben sadece şekeri bırakarak ve 2lt su içerek günde 1 ayda 10 kilo vermiştim 2000 kaloriyi saklıksız şeylerden almakla 2000 kaloriyi sağlıklı besinlerden almak çok farklı şeyler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,165
Üyeler
167,620
Son üye
AnnTi
Top Bottom