var aga geberene kadar sürecem anasını satayım su içsem 5 kilo alıyom 2 ay sonra bide 10-15 kilo versem çok iyi olurbisiklet varsa günde 1 saat bin der susarım birde çok yemek yeme aga <3
Hocam bana basit bir şekilde ve aletsiz evde yapabileceğim hareketler söylersen süper olur
Egzersiz sırasında kaybedilecek su miktarını dengelemek için olabilir.Hocam 4.5 litre sonra Asu zehirlenmesi oluyor 3 lt yeterli çok abartmayalım
Tüh medeni durum bekar olmasaydı önerebilecegim harika çok zevkli bir spor vardıSelamlar dostlar ben kilo vermek istiyorum.Malum uzun süredir evdeyiz bide tam kapanma çıkınca totoyu göbeği damperli kamyon gibi saldım.Neler yapmam gerekiyor az yemem yeterlimi yoksa ayrıca bir şeyler yapmak gerekir mi ?
mevcut tonaj : 95kg
hedeflenen tonaj : 70-73 kg
ölçü : 170-172 cm
medeni durum : bekar
Medeni durumun bizi ilgilendirmiyor kiSelamlar dostlar ben kilo vermek istiyorum.Malum uzun süredir evdeyiz bide tam kapanma çıkınca totoyu göbeği damperli kamyon gibi saldım.Neler yapmam gerekiyor az yemem yeterlimi yoksa ayrıca bir şeyler yapmak gerekir mi ?
ya hocam bide benim sıkıntı ramazanda patladı anasını satayım kilo veririm diyodum sahurda yeyip yatmaktan herhalde 10 kilo aldım iştePilates Hareketleri | En İyi 25 Hareket
En iyi pilates hareketleri rehberindeki günlük temel pilates egzersizleri ve pozisyon resimleri sayesinde plates evde kolayca uygulanabilir, meraklısı da reformer pilates isimleri nelerdir hemen öğrenebilir.www.kalitelibeslenme.com
Ben bunlardan yapıyorum, birbir aynı değil tabii. 2. aya başlıcam( Ramazanda ara vermiştim oruçtan dolayı). İlk ay 8 Kilo verdim. Bakalım devam edicez
Egzersiz sırasında kaybedilecek su miktarını dengelemek için olabilir.
ölmeyeyim hocam 500 az değil miGünlük 500 kalori daha az ye, mümkünse koş, bisiklet sür, ağırlık kaldır, şınav, mekik hepsi olur.
Kısa sürede kilo verirsin. Kalori açığı önemli, o da az yemekten geçiyor.
Spor yapamam, evde yatıyorum dersen günlük 1000 kalori al yine verirsin.
Ben de 8 verip 4 aldım. Oluyor böyle yapacak bir şey yok fakat kilo vermek zor bir şey değilmiş ben onu anladım. 6 yıllık kilolarıma elveda demek için bu sene son senemya hocam bide benim sıkıntı ramazanda patladı anasını satayım kilo veririm diyodum sahurda yeyip yatmaktan herhalde 10 kilo aldım işte
ölmeyeyim hocam 500 az değil mi
ölmem hocam bi kere gaza gelip 7 gün su diyeti yaptım 8 kilo vermiştim ama ondan sonra dıtarlar böyle işi dedim yazıflayanın kasesine koyayım dedim geri aldım dxfcbfgnBenim gibi bünyesi bozuksan ayda 18 kilo verebilirsin
Sabah 1 yumurta
Öğlen içine limon sıkılıp pul biber konulmuş 1 kase yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği
İkindi kahve
Akşam 8-9 gibi 1 elma ve 2 salatalığı yoğurda karıştırıp tuzla ye
Kahve iç
2 litrede su iç en az bir de kalk 30 dk gezin.Şeker insana hem gereksiz kaloridir hemde acıktırır şeker yok tatlı yok
Ölürsen suçlu değilim
hadi inşallah hocamBen de 8 verip 4 aldım. Oluyor böyle yapacak bir şey yok fakat kilo vermek zor bir şey değilmiş ben onu anladım. 6 yıllık kilolarıma elveda demek için bu sene son senem
he hocam ben onu 500 den az ye anladım pardon500 kalori yemeyeceksin ya, 500 kalori az yiyeceksin.
2000 kalori alman lazımsa 1500 alacaksın yani.
önemli olan az kalori almak değil önemli olan nerden aldığın İlk olarak şekeri tamamen çıkarıyorsun hayatından sonra en az 2Lt su içiyorsun eğsersiz yapabilirsin ekstradan ben sadece şekeri bırakarak ve 2lt su içerek günde 1 ayda 10 kilo vermiştim 2000 kaloriyi saklıksız şeylerden almakla 2000 kaloriyi sağlıklı besinlerden almak çok farklı şeylerSelamlar dostlar ben kilo vermek istiyorum.Malum uzun süredir evdeyiz bide tam kapanma çıkınca totoyu göbeği damperli kamyon gibi saldım.Neler yapmam gerekiyor az yemem yeterlimi yoksa ayrıca bir şeyler yapmak gerekir mi ?