Arama sonuçları: *

1. KaptanMC

Nays davet kodu lazım

Sadece davet linki at kaydolsun o kadar
  2. KaptanMC

Nays davet kodu lazım

Yok hocam estağfurullah bende bir şey alcaktım para eksikti sizden 50 gelince kardeşimdende 50 aldım ve bendede 900 vardı toplam 1K bir şey sipariş ettim😁
  3. KaptanMC

Nays davet kodu lazım

Hocam kb gelir gelmez harcadım😂😁
  4. KaptanMC

Nays davet kodu lazım

İlk çıktığı yıl Öyleydi yanlış hatırlamıyorsam ama şimdi sadece davet edene 50TL veriyor digerinede senin yaptığın kazı kazan yaptırıyor ama kazı kazan şans işi bana 5TL çıkmıştı kardeşime 200TL çıkmıştı sanada 20TL cıkmış mesela -Ayrıca eğer 18 yaşından büyüksen keşke 1 kasımda indirseydin...
  5. KaptanMC

Nays davet kodu lazım

Knk kodla değil link'le oluyor yinede atayım https://naysapp.tr.go.link/?adj_t=gro6z40&adj_label=6d679080-4bbe-46ee-b030-e51b10ca9eeb
  6. KaptanMC

CashBack veren Kartlar Bankalar???

Bilmiyorum onu benim durum biraz farklı 500TL Nays'dan 800TL başka biryerden geldi ama tek kuruş vermedim + indirimler va. Öyle bu fiyata alıyorum yani aslında 1300TL
  7. KaptanMC

CashBack veren Kartlar Bankalar???

Sa beyler şimdi Temu'dan bir mouse bide klavye alcam hazır alıyorken Temu'dan veya neye harcadığım fark etmeksizin cashback veren papara/nays gibi uygulamalar var mı 2'sine baktım ama cashbackler hep Farklı YouTube Amazon vs. Gibi şeyler için geçerli bu yüzden bu 2'sini önermeyin güzel...
  8. KaptanMC

Nays Davet Kodu Lazım

Yani eğer yüklü harcamalar yapmıcaksa zaten Gerek yok İş bankası kaydına -Hocam bu arada nays'a kaydolcaksan altığım link ile kaydolurmusun bı 50TL kazanak bari CS Skin'i alcam😂
  9. KaptanMC

Nays Davet Kodu Lazım

Hocam şöyleki Nays zaten İş bankasının papara tarzı gençlerin 18 yaş altı insanların kredisiz kullanabileceği bir hesabı öyle düşün Ayrıca paparada öyle aslında onay istiyor oda ama farklı banka yerine kendi içinde istiyor o kadar ama papara'sa ilk zamanlarda az oluyor limiti banka gibi düşün...
  10. KaptanMC

Nays Davet Kodu Lazım

Evet 50TL veriyormuş bide ilk kaydolunca süpriz kutusu falan vardı oda para hediyesi veriyordu 1-200TL arası Hayla var mı o bilmiyorum istiyorsan diye bırakıyorum aşşağıya bağlantı mı https://naysapp.tr.go.link/?adj_t=gro6z40&adj_label=6d679080-4bbe-46ee-b030-e51b10ca9eeb
  11. KaptanMC

Nays Davet Kodu Lazım

2 Adet???
  12. KaptanMC

Nays Davet Kodu Lazım

50TL falan veriyordu galiba dur bi bakayım
  13. KaptanMC

Kartımda 300 TL çekilmeye çalışılmış(?)

Knk önce Bankayı ara Sor Durumu falan anlat müşteri hizmetlerine Yardımcı olurlar -Eğer ben kafayı taktım kim olduğunu bulmak istiyorum diyosan 300TL Gözden çıkarıp karta yatır Yine almaya Çalıştığında Bir uygulama vs. ise öğrenmiş olursun Eğer Bi yerden siteden falan alışveriş yapıldıysa...
  14. KaptanMC

knk dediğim gibi Yatır gör Sonra Polise şikayet edersin Bide tazminat davası 300TL Oldu 10.000TL ASDFASDFASDFASDFDSA -Banka ile konuş ne satın alınmaya çalışdığını söylerler belki -Hemen Çalınmış diye düşünme belki Eşin/Kardeşin vs. biri kart bilgilerini alıp bir şey almaya çalışıyor olabilir...
  15. KaptanMC

Knk Her hangi bir yere üye oldun mu? Yani aylık otomatik yenileme falan vardır belkide Çünkü Sonu 99TL İle biten Ürünler Genelde İnt Ürünleridir Yani bi Oyunlardan programlara üyelikler falan hep 99 ile bitiyor o yüzden diyom -Ne alınmaya çalışılmış diye kontrol edebilirsin ziraat varmı...
  16. KaptanMC

Nays ile ilgili bir sorum var. Yardımcı olur musunuz?

1-Aylık yenileniyo diye biliyom ama Emin değilim kesinlikle uzun zamandır kullanmıyorum 2-Paparada Steam Harcamalarına %5 veya %10 cash back veriyodu galiba Hatta %20 veriyodu bi ara csgo almıştım o zaman Belki yine artmıştır
Top Bottom