Knk kodla değil link'le oluyor yinede atayımNays' a kayıt olacağım davet kodu lazım. Davet kodu verebilecek var mı?
Bağlantı ile kayıt oldum ama hesapta para gözükmüyor, kazı kazan yaptırdı 20TL çıktı 50TL vermesi gerekmiyor muydu?Knk kodla değil link'le oluyor yinede atayım
Kimlik doğrulayınca veriyor.Bağlantı ile kayıt oldum ama hesapta para gözükmüyor, kazı kazı yaptırdı 20TL çıktı 50TL vermesi gerekmiyor muydu?
İlk çıktığı yıl Öyleydi yanlış hatırlamıyorsam ama şimdi sadece davet edene 50TL veriyor digerinede senin yaptığın kazı kazan yaptırıyor ama kazı kazan şans işi bana 5TL çıkmıştı kardeşime 200TL çıkmıştı sanada 20TL cıkmış meselaBağlantı ile kayıt oldum ama hesapta para gözükmüyor, kazı kazı yaptırdı 20TL çıktı 50TL vermesi gerekmiyor muydu?
O'da olabilir emin değilimKimlik doğrulayınca veriyor.
Dostum para geldiyse bana atma şansın var mı?İlk çıktığı yıl Öyleydi yanlış hatırlamıyorsam ama şimdi sadece davet edene 50TL veriyor digerinede senin yaptığın kazı kazan yaptırıyor ama kazı kazan şans işi bana 5TL çıkmıştı kardeşime 200TL çıkmıştı sanada 20TL cıkmış mesela
-Ayrıca eğer 18 yaşından büyüksen keşke 1 kasımda indirseydin 500TL alabiliyorsun forumda ben dahil bir çok kişi 500TL aldı
Mesaj otomatik birleştirildi:
O'da olabilir emin değilim
Hocam kb gelir gelmez harcadımDostum para geldiyse bana atma şansın var mı?
Enayi parası nasıl olsa neyse.Hocam kb gelir gelmez harcadım
Yok hocam estağfurullah bende bir şey alcaktım para eksikti sizden 50 gelince kardeşimdende 50 aldım ve bendede 900 vardı toplam 1K bir şey sipariş ettimEnayi parası nasıl olsa neyse.
Kendin davet kodu istemişsin bide adamın paraya çökmeye çalışıyon üstüne enayi parası demişsin öttürme SDFIHKSUDFLIISDFHEnayi parası nasıl olsa neyse.
Senin davet kodunla kayıt olmadım diye ağlama.Kendin davet kodu istemişsin bide adamın paraya çökmeye çalışıyon üstüne enayi parası demişsin öttürme SDFIHKSUDFLIISDFH
Farkındaysan davet kodu atmamışım? 50tl için sen ağlamıyor musun SIDFUHLSDFIUSHDFIHSenin davet kodunla kayıt olmadım diye ağlama.