Neler Yeni

Kartımda 300 TL çekilmeye çalışılmış(?)

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
20dakika önce durduk yere kartınızda yetersiz bakiye olduğu için iptal oldu diye mesaj geldi 299tl çekilmeye çalışılmış. Ben yapmadım. Nerden yapıldığını öğrenme şansımız varmı. Ziraat

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Knk Her hangi bir yere üye oldun mu? Yani aylık otomatik yenileme falan vardır belkide Çünkü Sonu 99TL İle biten Ürünler Genelde İnt Ürünleridir Yani bi Oyunlardan programlara üyelikler falan hep 99 ile bitiyor o yüzden diyom

-Ne alınmaya çalışılmış diye kontrol edebilirsin ziraat varmı bilmiyorum
-Parayı yatırır ve neye harcandığını Görürsün Eğer bi aboneliğin falansan Sıkıntı yok başka bir şey ise Polise şikayet edersin

1453Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Emre Öztürk
20dakika önce durduk yere kartınızda yetersiz bakiye olduğu için iptal oldu diye mesaj geldi 299tl çekilmeye çalışılmış. Ben yapmadım. Nerden yapıldığını öğrenme şansımız varmı. Ziraat
Bankayı ara ve internet alışverişini hemen kapat.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk Her hangi bir yere üye oldun mu? Yani aylık otomatik yenileme falan vardır belkide Çünkü Sonu 99TL İle biten Ürünler Genelde İnt Ürünleridir Yani bi Oyunlardan programlara üyelikler falan hep 99 ile bitiyor o yüzden diyom

-Ne alınmaya çalışılmış diye kontrol edebilirsin ziraat varmı bilmiyorum
-Parayı yatırır ve neye harcandığını Görürsün Eğer bi aboneliğin falansan Sıkıntı yok başka bir şey ise Polise şikayet edersin
Xbox game pass üyeliğim var 6tlye almıştım 2.ay ödemesi ayın 16sında 160TL
discord nitro aldım 2. ay ödemesi 27 sinde 75tl
Param 40 50 tl var kartımda yine çekemezler. Ama 300tllil hiçbirşey almadım. Kartımı aktifde kullanmam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bankayı ara ve internet alışverişini hemen kapat.
Mobil bankacılıktan kapatabiliyorum.

kartı iptal ettirip sanal kart açın. İnternet aleminde nereye girerseniz girin o kart güvenli olmaz, tek yol sanal kart
Kartı okulda yemek için kullanıyorum. yani şart.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Xbox game pass üyeliğim var 6tlye almıştım 2.ay ödemesi ayın 16sında 160TL
discord nitro aldım 2. ay ödemesi 27 sinde 75tl
Param 40 50 TL var kartımda yine çekemezler. Ama 300tllil hiçbirşey almadım. Kartımı aktifde kullanmam.

Mobil bankacılıktan kapatabiliyorum.
knk dediğim gibi Yatır gör Sonra Polise şikayet edersin Bide tazminat davası 300TL Oldu 10.000TL ASDFASDFASDFASDFDSA

-Banka ile konuş ne satın alınmaya çalışdığını söylerler belki

-Hemen Çalınmış diye düşünme belki Eşin/Kardeşin vs. biri kart bilgilerini alıp bir şey almaya çalışıyor olabilir belkide (oğlun varsa) Steam'den oyun alıyordur SADFSDFSADFSDA

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk dediğim gibi Yatır gör Sonra Polise şikayet edersin Bide tazminat davası 300TL Oldu 10.000TL ASDFASDFASDFASDFDSA

-Banka ile konuş ne satın alınmaya çalışdığını söylerler belki

-Hemen Çalınmış diye düşünme belki Eşin/Kardeşin vs. biri kart bilgilerini alıp bir şey almaya çalışıyor olabilir belkide (oğlun varsa) Steam'den oyun alıyordur SADFSDFSADFSDA
Neye ney yatırıcam.
Kart benim ve tek bilen benim. Oğlumda yok .d

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Neye ney yatırıcam.
Kart benim ve tek bilen benim. Oğlumda yok .d
Knk önce Bankayı ara Sor Durumu falan anlat müşteri hizmetlerine Yardımcı olurlar

-Eğer ben kafayı taktım kim olduğunu bulmak istiyorum diyosan 300TL Gözden çıkarıp karta yatır Yine almaya Çalıştığında Bir uygulama vs. ise öğrenmiş olursun Eğer Bi yerden siteden falan alışveriş yapıldıysa polise şikayet et

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Knk önce Bankayı ara Sor Durumu falan anlat müşteri hizmetlerine Yardımcı olurlar

-Eğer ben kafayı taktım kim olduğunu bulmak istiyorum diyosan 300TL Gözden çıkarıp karta yatır Yine almaya Çalıştığında Bir uygulama vs. ise öğrenmiş olursun Eğer Bi yerden siteden falan alışveriş yapıldıysa polise şikayet et
zaten param yok ama kim çekmeye çalışmış onu merak ettim. zaten param yok ama. Arada 200 300tl atıyorum yemek için.
Arayıp sorarım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mehmet Aslan
Geçenlerde benim de ziraat kartımdan işlem yapılmaya çalışılmıştı, müşteri hizmetlerini aradım iptal ettirdim yeni kart gönderdiler ayrıca işlemin kaynağını sorduğumda
getir-çarşı üzerinden olduğunu söylediler, bu tarz uygulamalarda veri çalınması gibi olaylar oluyor demek ki.

kroix11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
yasin şahin
kartı kaptırmışsınız hocam kapattırın kartı

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Top Bottom