Arama sonuçları: *

1. Nquyen

Nays hesabı açmak mantıklı mıdır?

Param olsada bu tarz şeyleri seviyorum neflix filan yüzde 50 indirim sağlıyorlar ya da alışveriş ve faturada geri ödeme gibi kampanyaları oluyor buna benzer 3 5 uygulamayı kordineli kullanınca ay sonunda güzel bir para cebine kalıyor zevkli bir olay tavsiye ederim 👌 YouTube premium aile paketi...
  2. Nquyen

🔥🔥NAYS FİZİKSEL KART ÇIKMIŞ!!🔥🔥

Metal olsaydı keşke alırdım
  3. Nquyen

Bakkalda ucuz ürüne kart geçmiyor nereye şikayet edebilirim?

küçük işletmeler haklı çünkü halden ya da tedarik ettikleri firma az ürün gönderiyor bunlara bilerek. Büyük marketlere gönderim yapıyorlar genelde ayrıca fiyat artışı yapmak için stok yapıyor bu tedarikci firmalar. Benim tanıdıgım çoğu esnaf sürekli bu duruma maruz kalıyor.
  4. Nquyen

Zaten onların ücretini filan bizlerden söke söke alıyorlar bu tarz küçük yerler biraz fazla kazanmak için o komisyonu cebe atmak için yaptığı küçük oyunlar. Aldığı ürünün fiyatı belli markette sattığı fiyat belli. Ama hakları var yapabilir çünkü kendi işletmesi hatta hiç kartla satış...
  5. Nquyen

KDV cart curtu zaten sana ödetiyor onlar 👍 büyük marketler 2tl ye bile kart geçiriyor ama küçük esnaf biraz daha kâr yapayım diye bu tarz yöntemlere başvuruyor ve yasal olarak da hakkı var kimsede karışamaz ama tutupta KDV kart ücreti vb gibi saçma savunmaya girişmesinler çevremde esnaf...
  6. Nquyen

Bankadan Altın Alınır Mı

9k için bankadan almam fiziki alabilirsin zaten toplasan 4 Gr anca alırsın ya da 5gr lakin 1kg 2kg filan alıyorsan bankadan alın
  7. Nquyen

mekasan halka arz sorunu

6 lot girişi yapın 👍 ilk gün 1 lot fazla veriyor 3.1milyon katılımcı gelirse 150 liralık hisse verir. Fazla hesap varsa iyi olur.
  8. Nquyen

Troy Kart internet alışverişlerinde kullanılabiliniyor mu?

Geçen sene vardı demek ki kaldırmışlar çünkü bu forumda geçmişte de konu açıldı ve alışveriş yapanlar oldu.
  9. Nquyen

Dediğim gibi kart adresini Amazon adresi ile aynı olmak zorunda yoksa ödeme iptal oluyor.
  10. Nquyen

Değiştirmene gerek yok 👍 amazondan üzerinden alışveriş yapabilirsiniz ama bunun için ziraat mobil uygulamaya girip kartın kayıtlı adresini Amazondan alışveriş gönderim adresi aynı olması gerekiyor. Kart adresini Amazonda ki gönderi adresi ile aynı yapın sorun düzelir.
  11. Nquyen

Halka arz için banka önerisi

Ben garanti kullanıyorum ama iş bankasida iş görür 👍
  12. Nquyen

Fibabank köklü bir banka ama EFT şeyine takılma sen 👍
  13. Nquyen

Anladım hocam bol kazançlar.
  14. Nquyen

Satış yiyor tavandan aldiysaniz uzun süre bekletir. MatrixIQ robot kullaniyormusun ?
  15. Nquyen

11 lot düşer gibi 1693770212 Pazartesi satış gelebilir ama ben 2 ay daha tutarım hisseyi 👍 zaten thy de baya hissem var iki hesapta ona bakıyorum şuan
  16. Nquyen

Öyle bir banka yok 😄 zaten 20k çekim yapsanda EFT 2.9 ya da 4.2tl para kesiyor yani bu kadar takılmayın. EFT ve havale ücretsiz olan enpara filan var ama onlardan halka arz alamazsın 1693769995 Ne kadar kazandın uzun süre tuttuklarindan
  17. Nquyen

Bereket versin yeni halka arzlar canavar gibi 👍
  18. Nquyen

Borsa için en iyi banka hangisi

ABD borsasına erişim var ama diğer aracı kurumları da takip edebilirsiniz.
  19. Nquyen

Buyrun
  20. Nquyen

Midasda ABD ve BIST borsasında işlem yapabilirsiniz.
Top Bottom