kenanahmet
80+
Halka arz hisse alım satım komisyon olarak en düşük kesen kısaca borsa için en iyi banka hangisi sizce ? hangisini kullanmalıyım
Bilen varsa bana da lazım.Halka arz hisse alım satım komisyon olarak en düşük kesen kısaca borsa için en iyi banka hangisi sizce ? hangisini kullanmalıyım
Bankalar hepsi ortalama aynı komisyonu alıyor 12 tane bankada yatırım hesabım var ve düzenli olarak halka arza giriyorum. Genelde çoğu halka arz her bankaya gelmiyor bazen bankaya özel çıkıyor. Şuan en çok halka arz gelen banka garanti bankası. Ayrıca borsada halka arz dışında alım satım yapacağım diyorsanız aracı kurumları kullanın komisyon oranları çok düşük.Halka arz hisse alım satım komisyon olarak en düşük kesen kısaca borsa için en iyi banka hangisi sizce ? hangisini kullanmalıyım
Şuan en çok halka arz gelen banka garanti bankası.
aracı kurumları kullanın komisyon oranları çok düşük.
Midasda ABD ve BIST borsasında işlem yapabilirsiniz.Evet, katılıyorum.
Midas, buna örnek verilebilir ancak Ziraat Bankası'nı tercih ediyorum.
Midasda ABD ve BIST borsasında işlem yapabilirsiniz.
Buyrunhocam dm açma şanşınız var mı bir şey danışacağımda özel
Aracı kurum olarak midas mı tavsiye edersiniz acaba?Bankalar hepsi ortalama aynı komisyonu alıyor 12 tane bankada yatırım hesabım var ve düzenli olarak halka arza giriyorum. Genelde çoğu halka arz her bankaya gelmiyor bazen bankaya özel çıkıyor. Şuan en çok halka arz gelen banka garanti bankası. Ayrıca borsada halka arz dışında alım satım yapacağım diyorsanız aracı kurumları kullanın komisyon oranları çok düşük.
Not: halka arzlarda talep toplama anında komisyon yoktur.
ABD borsasına erişim var ama diğer aracı kurumları da takip edebilirsiniz.Aracı kurum olarak midas mı tavsiye edersiniz acaba?
banka yerine aslında direk aracı kurumlar üzerinden de işlem yapabilirsiniz komisyonları bankalara göre genelde daha düşük oluyorHalka arz hisse alım satım komisyon olarak en düşük kesen kısaca borsa için en iyi banka hangisi sizce ? hangisini kullanmalıyım