Borsa için banka tavsiyesi

LVQ10

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
772
Selamlar. Borsa ile uğraşma, hisse alım satım yapmak için bir bankanın borsa uygulamasını kullanmak istiyorum.

Borsa hesabı açmak için hesabınızda şu kadar nakit bulunmalıdır, hisse almak için hesabınızda şu kadar bulunmalıdır, en az şu kadar yatırabilirsiniz zırt pırt şeyleri olmayan, kullanmaktan memnun olduğunuz ve tavsiye ettiğiniz banka var mıdır?

Ben qnb kullanıyorum ama herhangi bir aracı kurumun da örneğin midas info gibi kullanabilirsiniz. Ziraatten uzak durmanızı tavsiye ediyorum...

Ziraat'in arayüzü berbat. İşCep kullanıyorum, öneririm.

Yıl başından beri garanti kullanıyorum sorunsuz ve kullanışlı.

Borsa hesabına para yüklemek için alt sınır koyuyor, hesaba para yükledin diyelim bir miktarın altındaysa işlemin 10.45 den sonra alım emri verebiliyorsun gibi gibi saçmalıkları var telefon arayüzünde para çekme yükleme bile yok illa pc üzerinden girmen gerekiyor. Bunları birleştirince kullanmak için hiçbir neden kalmıyor.

işbankasıda çok aman aman değil hocam daha portföyde değişim oranları gözükmüyor :D
Bir süredir kullanmıyorum gerçi ama daha iyisi varsa onu kullanalım tabii :D

Yıl başından beri garanti kullanıyorum sorunsuz ve kullanışlı.
garanti açmaya yakındım bende fakat ekşide son zamanlarda güzel şeyler yazmamıslar pek. günlük alım satım içim komisyon ücretleri yüksek mi? müşteri temsilcilerinden ve alış satışta bazı hatalardan yakınmışlar

garanti açmaya yakındım bende fakat ekşide son zamanlarda güzel şeyler yazmamıslar pek. günlük alım satım içim komisyon ücretleri yüksek mi? müşteri temsilcilerinden ve alış satışta bazı hatalardan yakınmışlar
Komisyon oranları düşük 6.046,47₺'lik işlem için 11.22 kesinti olmuş.
Bu zamana kadar sorun yaşamadım onu da belirteyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,954
Üyeler
188,855
Son üye
veiiw
Geri