Arama sonuçları: *

1. TinerciAlper

İlk defa kredi karti alacagim

Kendimi biliyorum pazartesi ilk is gidip yuzyuze konusarak alacagim kartlari uygulamada tam olarak kullanim ucretleri vs yazmiyor 1726876304 Bende world yada bonus arasinda kaldim birinin kampanyalari iyi digerinin pesin fiyatina taksit olayi hangisinin kart ucreti dusukse onu alacsgim
  2. TinerciAlper

dogrudur bilemem ama garantinin 3 yillik musterisiyim
  3. TinerciAlper

Sadece taksit icin istiyorum
  4. TinerciAlper

Neden alma dedigini bilmiyorum ama acilacagimi cok zannetmiyorum nakit parayla birseyler almakta epey zor taksit icin istiyorum 1726875635 Favori bankam garanti lise 2den beri kullaniyorum bi yanlisini gormedim ama benim icin taksit en onemlisi 500tl gibi aidatlarda aylik 40tlye gelecek cok bi...
  5. TinerciAlper

İlk defa kredi karti alacagim min yillik odemeli en fazla taksit sunan kart hangisidir.
  6. TinerciAlper

🔥🔥NAYS FİZİKSEL KART ÇIKMIŞ!!🔥🔥

Bende yok heyecanlanmistim oysa
  7. TinerciAlper

18 yaş altı banka hesap açma yöntemi

Cok gerek yok zaten 5 aya 18 oluyorum her turlu acarim
  8. TinerciAlper

İsbankasi 17 yasinda bana interneten alisverisine vs kapali olur dedi yoksa cikartacaktim
  9. TinerciAlper

14 yaşından beri garantide her özeliiği kullanıyorum akbank ile hisse bile alabiliyorum hangi bankaya gittiniz
  10. TinerciAlper

18yaş altı en iyi banka kart hangisi

Paparadan once banka hesabim oldugu icin fikrim yok ne gibi eksileri var ortaokulda ininal kullaniyordum para kesiyordu tek eksisi oydu
  11. TinerciAlper

2022 yilinda 8 tane kart soyledim temazsiz diye hepsi temasli geldi bende yanlislik var diye soyledikce soyledim belki subeye gitsem verirlerdide ben internetten yaptigim icin olmus olabilir 1692656102 Alakasi yok 14 yasindan beri banka hesabim var ama papara nays gibi uygulamalari cashback...
  12. TinerciAlper

Evet yapiliyor ama 2022den beri temazssiz kart vermiyorlar 18 altina
  13. TinerciAlper

Garanti 1692651109 En para 18 altina hizmet vermiyor
  14. TinerciAlper

İlk islami kart: Tayyab

Gece gece koptum simdi bunla alacagim sigara alkol kumar gibi harcamalarimda sevap point mi kazanacagim yada gunah cashbacki var mi fazla gunah isleyince birazini sevapa falan ceviriyo mu
  15. TinerciAlper

Banka hesabı açmak için (ESKİ) Nüfus cuzdanı yeterli olur mu

Benim yeni kimligimin cipi dusmutu sirf cipi yok diye islem yapmadilar eski kimlikle hic yapmazlar
  16. TinerciAlper

Papara bloke olan hesaba yanlışlıkla para gönderdim ve mağdur edildim

yardımcı oluyorlar ben fazlaca sorun yaşadım paparada
  17. TinerciAlper

Papara bloke olan hesaba yanlışlıkla para gönderdim ve mağdur edildim

Olayi cok merak ettim ozel degilse anlatabilirmisjn 1689550087 Ayrica papara garanti gibi bankalardan bloke yedim paparada yeniden kayit olmam gibi cart curt fazlasiyla sey istedi (1 aydan fazla bekledim hemen hesabim silinmedi) garantide direkt gidip imza atip actirdim
  18. TinerciAlper

Akbank 18 yaş altı havale eft

evet ailen onada imza atıcak yalnız
  19. TinerciAlper

Akbank 18 yaş altı havale eft

yok ama akbankın atmleri çok kötü zaten 18 altı kampanyaya vs katılamıyorsun
Top Bottom