Arama sonuçları: *

1. berkec34

Akbank geç maaş ödemesi

Talimat kaçta verildiyse o şekilde yapılır işyeri ile alakası vardır banka ile değildir bence
  2. berkec34

Banka ve kredi kartı sahibi herkes bu konuyu okusun!

Bu tarz durumlarda bankaya itiraz edilebiliyor bloke konuyor zaten. Kolay kolay kk den harcama yapamazlar
  3. berkec34

Kredi kartından habersiz çekim

Bazen alışveriş erteliyorsanız onu sonradan çekiyor belki bu şekilde bir işlem yapmış olabilir misiniz?
  4. berkec34

Trendyol card finans alınır mı ?

1714399481 Aynen
  5. berkec34

Trendyol cardfinans karta yalnız bak altını çizeyim %1 de trendyol puan yüklenecek alışverişten sonra
  6. berkec34

6 taksit oluyor vade farksız
  7. berkec34

Yani ben kıyafet alırken genedle taksit yapıyorum, istersen istediğin kasayı at bakayım yapıyor mu benım karta taksit
  8. berkec34

Bende var genelde trendyol ve trendyolmilla alışverişlerde kullanıyorum %1 de geri ödeme veriyor herhalde iyi oluyor
  9. berkec34

Ticari Kredi Kartı Önerisi

Ticari kredi kartı olarak avantajlı olan hangisi? Aslında bonus easy erken ödeme %1 var güzelmiş derken 1000 TL ile sınırlıymış. Zaten kart ücreti yıllık 500 küsür bir anlamı kalmıyor. Avantajlı güzel puan veren ticari kart hangisi bilginiz var mı?
  10. berkec34

Üniversitesi öğrencisi için en iyi kredi kartı hangisi 2023

akbankta genelde yemekte %5 geliyor ama bence en iyi enpara yada aidatsız kartlar akbank free gibi
  11. berkec34

EN İYİ KREDİ KARTI HANGİSİ?

Tüm bankalarda kartım var nerdeyse, şöyle diyim yıllık kredi kartı ücreti ödediğin kartlar arasında yine en iyi akbankın kazandırıyor. Wings vs yada sarı olanı. Misal biz dışarı çok çıkarız. Akbank karttan çektiğimde en kötü %5 geri ödeme alıyorum yemek yerlerinde. Bu ara trendyol alışverişleri...
  12. berkec34

İş bankası para gönderme ücreti

En iyisi bencede finans ve enpara ikilisi. Sonrasında ise ben garanti kullanıyorum. Akbankta kullanıyorum onda da aidatsız kredi kartı falan var
  13. berkec34

Maaş bankasından farklı bankadan kredi çekmek?

Ben garanti için konuşacağım. Pc den girdim müşteri numarası vs. Açılan ekranda arama çubuğuna risk raporu yazıyorsun 15 TL gibi bir ödemesi var(garanti için öyle diğer bankalarda değişiyor) ödedikten sonra altta dosyan hemen çıkıyor pdf olarak görüntüleyip indiriyorsun. Mobilden olmuyor bu...
  14. berkec34

Maaş bankasından farklı bankadan kredi çekmek?

kredi notu 1900 oluyor en yüksek benim 1700 lerde Annemin 1898 xD Genelde kartlarımızı hep erken ödüyoruz. Şahsen benim kısa sürede bu seviyelere çıkma sebebide babam kredi çekecekti kendi üstümden çektim. Genelde nakit taşımam 100 liradan fazla. Hep kart kullanırım. Faiz oranlarına gelirsek...
  15. berkec34

AKBANK ve ilgisizliği

Ya salla telefonakiler tırt zaten. Senin şubeye gitmen temsilcin ile görüşmen lazım yoksa salarlar tabi. Ve dediğim gibi dolar alıp ödemeyi o şekilde yapıyorsan merkez bankası kur seviyesinden dolar al mevcut kurdan biraz daha uyguna alıyorsun senin firma adına başvuru yapıyorlar misal ben...
  16. berkec34

AKBANK ve ilgisizliği

benim şirket hesabı garanti de ama akbankta kullanıyorum. garantiye gittiğimde benim küçük kobiler için temsilcim var üst katta. Sizin de akbankta benzer temsilciniz vardır. Öyle baştan salamaz yani
  17. berkec34

AKBANK ve ilgisizliği

Bir de başından nasıl atıyor anlamadım işletmelerin müşteri temsilcisi farklıdır gidersin tek tek detayına kadar gösterirler.
  18. berkec34

AKBANK ve ilgisizliği

Çok ciddi gelirin varsa 80 doları mı dert ediyorsun. Gidersin şubeye halledersin. Hatta dolarla işin var ise bankaya söyle merkez bankası kur seviyesinden dolar al. Normal piyasadan biraz daha avantajlı alıyorsun.
  19. berkec34

Kredi çekip altına yatırım yapmak ne kadar mantıklı?

Ülkede savaş çıkması lazım dendi. Sihirli söz çıktı geçmiş olsun altın 2 olur :D
  20. berkec34

Kredi çekip altına yatırım yapmak ne kadar mantıklı?

Yani mantıklı ama ben hepsini altın almazdım :D %30-40 ını altın alıp. Kalanınıda hisse atardım. 2 sene boyunca o parayı ödeyebilcek durumun olacaksa unutacaksın. Türk lirası biriktirmekten iyidir. Bazıları mantıksız bulmuş ama vade 2 sene. zaten şuan 90gr altın alsa ve %50 artış olsa faizi...
Top Bottom