Arama sonuçları: *

1. berkec34

🔴Papara’nın faaliyet izni iptal edildi!🔴 (Papara açıklama yaptı)

kumar falan hikaye, ayrı düşmüşlerdir. Yoksa kartını kumarlara kiralayanları 3-5 sene önce bulup kart sahiplerine ceza kesebiliyordun da yeni mi aklına geldi boş boş işler. Olan bize oluyor biz iş için kullanıyoruz gerçi şuan papeldeyiz ama bu gidişle hepsi sırayla patlayacak
  2. berkec34

İşte bu adamlar sonuçta bu firmayı kurarken teminat yatırırlar merkez bankasına örnek vereyim bugun bir sigorta firması kuracaksın hazineye 300 milyondan fazla para yatırıyorsun teminat, yada ne bileyim trafik sigortası alacaksın belli bir teminat yatırıyorsun. Bankalarda bu tarz ödeme...
  3. berkec34

Öyle diyorsunda biz iş yapıyoruz. Sanal pos lazım yani sadece birkaç konu üzerinden değerlendirmek yanlış. Devlet zaten zamanından beri bunları denetlemedi gerekmiyor mu sonuçta hepsi onayı oradan alıp açıyor belli paralar teminatlar yatırıyorlar açarken
  4. berkec34

TCMB: Sipay ve Parolapara'nın Faaliyet İzni Durduruldu!

Biz sanal pos için kullanıyoruz, bankada sanal pos var vermemek için kırk takla atıyor yada alma diye yüksek komisyon söylüyor
  5. berkec34

TCMB: Sipay ve Parolapara'nın Faaliyet İzni Durduruldu!

Sanal pos için papel kullanıyoruz bakalım ne olacak :D sipay kullanmıştık memnun kalmadık. Aslında en iyi paytr ve iyzico ama bunlarda absürt komisyon oranı var %4 lerde
  6. berkec34

Yeni müşteri özel faizsiz krediler hakkında yardım

O faizsiz kredi durumları değişik kredi kartından çektiriyor, bazen kart limitin düşük çıkarsa örnek veriyorum 50 bin değilde 10 bin anca çekmene izin veriyor çoğu reklam kısaca
  7. berkec34

Papara Alternatif ve Son durum nedir?

enpara vs zaten kullanıyorum, yabancı kullanımıda olacak o yüzden papara tarzı alternatif lazım
  8. berkec34

Papara Alternatif ve Son durum nedir?

Papara durumu nedir? Alternatif ne olabilir? Ben papel kullanıyorum sanal pos ve kart olarak ama daha gelişmiş olarak ne olabilir? Bugün iyzico kart deneyeyim dedim takılı kalıyor doğrulama olmadı gitti.
  9. berkec34

Param PAPARAda kaldı nasıl alabilirim ?

Süreç düzelir, para çekilir. Hesaplar inceleniyordur büyük ihtimal kumar ile bağlantısı olan hesaplar çekemez normal kullanıcılar kullanmaya devam ederler uygulamayı
  10. berkec34

Ön ödemeli bankaları TERCİH ETMEYİN! + Öneriler

Valla papel kullanıyorum sanal pos olarkta papel kullanıyoruz bu işin sonu yok devlet deneteyecek ağır cezalar koyacakki yapmasınlar. Sanal pos için ayrı konuşayım bankalardan daha güzel komisyon oranlar veriyorlar. Bankalar tam sömürgeci, özel bankalar sömürgeci, devlet bankaları daha...
  11. berkec34

Aidatsız yüksek limit veren kart hangisidir

Banka uygulamalarında cuzi ücret ile görebiliyorsun detaylı. En son garantide 20 tl idi
  12. berkec34

Aidatsız yüksek limit veren kart hangisidir

Limit kredi notuna göre değişir, aidatsız kart için iş bankası troy var, akban free var, enpara var. Diğer bankalarda da vardır illaki Gelirin yoksa 75k zor
  13. berkec34

İş Bankası'nda bir güvenlik açığı mı var?

sanal kart hiç kullanmadım şimdiye kadarda bir şey olmadı, ama banka kartıda kullanmadım, genelde kredi kartı ile hallederim işleri
  14. berkec34

İş Bankası'nda bir güvenlik açığı mı var?

Bir yerden alışveriş yapmış olabilir misiniz? Sanal pos kullanan firmaların açıklaması bazen yazmıyor bankada, sadece sanal pos adı yazıyor işlemlerde
  15. berkec34

Akbank geç maaş ödemesi

Talimat kaçta verildiyse o şekilde yapılır işyeri ile alakası vardır banka ile değildir bence
  16. berkec34

Banka ve kredi kartı sahibi herkes bu konuyu okusun!

Bu tarz durumlarda bankaya itiraz edilebiliyor bloke konuyor zaten. Kolay kolay kk den harcama yapamazlar
  17. berkec34

Kredi kartından habersiz çekim

Bazen alışveriş erteliyorsanız onu sonradan çekiyor belki bu şekilde bir işlem yapmış olabilir misiniz?
  18. berkec34

Trendyol card finans alınır mı ?

1714399481 Aynen
  19. berkec34

Trendyol cardfinans karta yalnız bak altını çizeyim %1 de trendyol puan yüklenecek alışverişten sonra
  20. berkec34

6 taksit oluyor vade farksız
Geri