Ön ödemeli bankaları TERCİH ETMEYİN! + Öneriler

furkangorur

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,087
ininal
Payfix
Ve sonunda papara. Ön ödemeli hizmetlerinin CEOlarının açgözlülüğü yüzünden paranız risk altında olabilir.

Bu sebeple size eft-havale ücreti olmayan bankaları önereyim.

Vakıf katılım (eft-havale ücreti yok)
TEB (vadesiz hesabınızın şubesini CEBTEB olarak ayarlarsanız EFT-HAVALE ücreti yok)
Enpara (eft-havale ücreti yok) {1 ay içinden 15-20 farklı kişiden para alıyorsanız tavsiye etmem bireysel hesapta ticari faaliyet gösteriyorsunuz deyip hesabınızı kapatabilirler ama paranızı qnb bankalarından alabilirsiniz)
Burgan bank veya ONBANK (eft-havale ücreti yok)
Kuveyt Turk (eft-havale ücreti yok)
Albaraka Bank (eft-havale ücreti yok)
Denizbank (açık bankacılık ile 6 ay ücretsiz eft-havale)
Fibabank (eft-havale ücreti yok)

Yukarıdaki bankalardan tercihim TEB-Enpara

Yaşım yetmiyor ailem gidip kefil olamaz v.s derseniz ön ödemeli olarak birkaç hizmet önereyim o zaman.

S Wallet (samsungun çıkardığı ama ödeme altyapısının başka bir firma tarafından yapıldığı bir ürün. Arkasında samsung gibi büyük bir firma var.)
Parolapara (2022 de lisansını aldı yeni sayılır. Arayüzü güzel)
Sipay (Ön ödemeli hizmet olarak aralarında en deneyimli bir firma. 2019 yılında kuruldu ve şuan birçok ödeme hizmetleri alanında anlaşmaları var)
İyzico (eft-havale ücreti yok diye biliyorum. Sipay gibi altyapısı güçlü ve birçok firma ile ödeme hizmetlerine dair anlaşmaları var)
Poppypara (arayüzü en güzeli)

EFT-Havale ücreti bana koymaz paramın güvenliğini istiyorum derseniz yukarıdaki yazdığım bankalar dahil hepsi güvenlidir (ön ödemeli hizmetler hariç){Bankalardaki paralarınız sigortalıdır. Bankalara kayyum ataması kolay kolay yapılmamaktadır)

Bunun içinde kampanya v.s en iyisi olan bankaları öneriyorum

Akbank
Garanti
Yapıkredi
İşbank

Kredi kartı olarak en iyi bankalar Yapıkredi-Akbank-Garanti-İşbank

DİPNOT: Ön ödemeli hizmetlerdeki paralarınızın garantisi yoktur. Paralarınızı kesin alırsınız ama almanız uzun sürebilir o sebeple her zaman Bankalardan hesap açmanızı ve kullanmanızı öneririm. Ayrıca bankalardaki faaliyetleriniz Findex e yansıyacağı için kredi kartı v.s kullanımında puan artışı olarak ileride kredi gibi şeylerle ihtiyacınızı giderebilirsiniz.

Son düzenleme:
Vakıf katılımdan kasıt Vakıfbank ise başka alıcıya EFT, FAST ve havaleden kesinti yapıyor.

Ayrıca bankalardaki faaliyetleriniz Findex e yansıyacağı için kredi kartı v.s kullanımında puan artışı olarak ileride kredi gibi şeylerle ihtiyacınızı giderebilirsiniz.
1748351303076.webp

Kredili ürün hesabı olmadığı için findeks notu olmayacak.

Valla papel kullanıyorum sanal pos olarkta papel kullanıyoruz bu işin sonu yok devlet deneteyecek ağır cezalar koyacakki yapmasınlar.

Sanal pos için ayrı konuşayım bankalardan daha güzel komisyon oranlar veriyorlar. Bankalar tam sömürgeci, özel bankalar sömürgeci, devlet bankaları daha sömürgeci. Sistemin baştan aşağı değişmesi ve denetlenmesi şart

ininal nasıl

Payfix zaten çoğu kişi kumar sitelerine para atmak için kullanıyordu paparanın kısa zamanda açılacağını düşünüyorum çünkü bir çok ticari hesap var milletin herkes parasını alacak parası olan rahat olsun benimde var param içeride

Payfix zaten çoğu kişi kumar sitelerine para atmak için kullanıyordu paparanın kısa zamanda açılacağını düşünüyorum çünkü bir çok ticari hesap var milletin herkes parasını alacak parası olan rahat olsun benimde var param içeride
payfixinde kurumsal hizmetleri var. Kurumsal hesabı var diye açacaklarını sanmıyorum. Paraları geri verirler doğru ama uzun sürebilir. Payfixden hala parasını alamayan var ve payfix 2 aydır kapalı

Fibabankta EFT havale ücreti yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,659
Üyeler
184,477
Son üye
Sorloth
Geri