Arama sonuçları: *

1. dost ayran

hadi kart alırken tcmi verdim bir şey olurmu

olcagını sanmam hocam, zaten hadi uygulamasına da tc ni veriyorsun yani pek degişen bir şey olmuyor , boşuna korkmayın yani
  2. dost ayran

bir şey olmaz merak etme , zaten her şeyde tc kimlik no isteniyor artık nerdeyse
  3. dost ayran

kanka a101 de alırken ben de verdim kesilen faturaya yazılıyor büyük ihtimalle sisteme de kaydediliyor ama cok sıkıntı olmaz zaten korkmana gerek yok
  4. dost ayran

18 yas altı banka kartı çıkarma!

ben garanti bbva daha iyi diye biliyorum sundugu özelliklerden, ziraat actıgımda ben staj icin, mobil bankacılıga bile erişimim kısıtlıydı. şimdi nasıl bilmiyorum
  5. dost ayran

18 yas altı banka kartı çıkarma!

bankadan bankaya degişebiliyor
  6. dost ayran

Oldubil sizde aciliyormu acaba?

Arkadaşlar uygulamaya şifremş giriyorum ama logo dönüp duruyor sizde de aynı şekilmi?
  7. dost ayran

Pokus kart sözleşmesi güncellendi

valla ben hesabımı kapattım. rezalet bir uygulama olmuş
  8. dost ayran

Atm'den Kartsiz İşlem Yapinca Hesap Hareketleri̇nde Gözüküyor Mu ?

ne yaparsan yap hesap özetinde her şey görünür silemezsiniz
  9. dost ayran

Papara'da sorun mu var?

az önce bim e gittim kartı okuttum parayı cekti ama onaylanmadı bi kere daha böyle olmuştu 2 gün sonra iade ediliyor eger böyle bişey yaşadiysaniz
  10. dost ayran

İstanbul kart bakiye ile ilgili

istanbul kart mobil uygulamasına gel kartlarıma gel bekleyen işlemlere gel orda gözükür ne yapacagın
  11. dost ayran

Toslaya para yolladım fakat gelmedi

öyle 1 veya 4 saat icinde dönüyorlar ama sizin bileceginiz iş tabi Benim tavsiyem gene telefondan aramak olur tabii ki iyi forumlar. gecmiş olsun
  12. dost ayran

sadece kendi adınıza olan banka hesaplarına yollayabilirsiniz. sacma ama yapcak bişey yok kural böyle 1649952413 toslanın canlı destegi cok iyi degil arayip iletin daha iyi olur sizin icin
  13. dost ayran

sadece kendi adınıza olan banka hesablarından toslaya transfer yapabilirsiniz hocam 24 saat icinde hesaba geri para gecemz ise toslayı arayın veya bankanızla konuşmanız gerek o konuları bilmiyorum pek kimle konuşcanızı bilmiyorum yani ama en kötü toslayı arayın
  14. dost ayran

başkasının ibanından mı yolladınız ?
  15. dost ayran

Papara Kullanım Sözleşmesi Değişiyor.

18 yaş altı ise banka hesabi ile dogrulasa bile limit gene 1250tl ve günlük 500tl para cekimi. denedim. papara gene gayet iyi bence
  16. dost ayran

Papara'nın yeni sözleşmesi

akbank dışında kesicek
  17. dost ayran

FastPay Hesabımı Nasıl Kapatabilrim

bi sorum daha olcak ama ben uygulamaya girerken hic araştırmadım yani güvenilir demi denizbank felan hocam bi sıkıntı cıkmaz herhalde
  18. dost ayran

teşekkür ederim yardımınız icin
  19. dost ayran

nasıl yazabilirim acaba bilginiz varmıdır
  20. dost ayran

arkadaşlar fastpay hesabı acmıştım bi işlem icin işim bitti ve bidaha kullanmicam bidaha kulanmiycam bi uygulama tereddüt getirdi nedense hesabımı kapatmak istiyorum bilen felan varmı
Top Bottom