Neler Yeni

18 yas altı banka kartı çıkarma!

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
17 yaşındayım 2 aya 18 e gireceğim.
Mühim bi iş icin kart lazım 2 ay bekleyip kendi üzerime mi çıkarmak daha mantıklı?
Bilgi sahibi olanlar yazarsa sevinirm.

RainFlooW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Nadir Efe Ertürk
işin ne kadar mühim
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide zaten ananla yada babanla gittinmi kendi adına kart veriyorlar

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
17 yaşındayım 2 aya 18 e gireceğim.
Mühim bi iş icin kart lazım 2 ay bekleyip kendi üzerime mi çıkarmak daha mantıklı?
Bilgi sahibi olanlar yazarsa sevinirm.
Şimdi çıkartırsanız telefon ailenizden birine kayıtlı olacak. Harcamlar vs. gözükebilir.

Dahası  
Şimdi çıkartırsanız telefon ailenizden birine kayıtlı olacak. Harcamlar vs. gözükebilir.
Yok hayır onu kendi kullandiğiniz telefon numarasına yaptıra biliyorsunuz bende öyleydi mesela şuanda hâlâ öyle 18 oldum rahat rahat kullana biliyorum

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Yok hayır onu kendi kullandiğiniz telefon numarasına yaptıra biliyorsunuz bende öyleydi mesela şuanda hâlâ öyle 18 oldum rahat rahat kullana biliyorum
18 yaşından önce öyle kalıyor. 18'den sonra değiştirebiliyor.

Dahası  

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
Hayır ilk başta annemin kullandığı numaradı sonra 18 olmadan gittik değiştirdik
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet öyle bence zaten 18 yaş altı için olan banka hesaplarından en iyi iki tanesi devlet bankaları yani ziraat ve halk bank
ben garanti bbva daha iyi diye biliyorum sundugu özelliklerden, ziraat actıgımda ben staj icin, mobil bankacılıga bile erişimim kısıtlıydı. şimdi nasıl bilmiyorum

Dahası  
ben garanti bbva daha iyi diye biliyorum sundugu özelliklerden, ziraat actıgımda ben staj icin, mobil bankacılıga bile erişimim kısıtlıydı. şimdi nasıl bilmiyorum
Erişim zaten 18 olana kadar hepsinde kısıtlı o yüzden bence ziraat daha iyi bende yaklaşık 8 senedir kullanıyorum

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ailemle konustum 18 yaşımda çıkartmaya karar verdim.
Ziraat bankasi hesabi artıracağım hem üniversitede staj icin lazım olur. Cevaplarınız için teşekkürler

Quantuq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Batuhan Kurtoğlu
Ailemle konustum 18 yaşımda çıkartmaya karar verdim.
Ziraat bankasi hesabi artıracağım hem üniversitede staj icin lazım olur. Cevaplarınız için teşekkürler
Bende 18 yaş altında iken Garanti BBVA dan cıkarmıştım ailem ile gittim de ailen sadece referans oluyo geri kalan bütün banka bilgileri sana ait cep telefonu vesare olsun Ziraat yerine Garanti veya Akbank tercihim olur karar senin.

Top Bottom