Arama sonuçları: *

1. N

Banka ve kredi kartı sahibi herkes bu konuyu okusun!

Düz 30₺. İyzico üzerinden çekilmişti.
  2. N

Banka ve kredi kartı sahibi herkes bu konuyu okusun!

Garanti bankasında benzer bir olay yaşadım. Kartımdan 30₺ çekildiğinde dair mesaj geldi, hemen mhyi aradım, biz bir şey yapamayız para iadesi için ama kartınızı kapatıp size yeni kart göndeririz dediler. Hemen kartı bloke ettiler. Alışverişlerde telefonumun nfc üzerinden ödememi yapıyorum...
  3. N

Telefonu taksit ile alma yöntemi 0 Faiz (Iphone 16 256 GB)

İlk ay ekstrenin tamamını ödemezseniz, faiz binmeye başlar son ödeme tarihi itibariyle. Bu faiz oranı da bankadan bankaya değişmekle birlikte yaptığım hesaba göre 2.300₺ civarı bir faiz ödersiniz. Devam edelim, 2. Ay 16.800₺ öderseniz, 1500₺ gecikme faizi ödersiniz. 3. Ay 1200₺ öderseniz, 4...
  4. N

KREDİ KARTI LİMİT ARTTIRMA HAKKINDA

nakit avans 3 taksit ile sınırlı. Mobil işlemlerden ek taksit olayı kalktı, giyşm,spor mağazalarından bölersen aşırı vade farkı alıyorlar artık. Daha da sıkılaşacak.
  5. N

1 nisan’ dan itibaren kredi kartına taksit sınırı

Her şeyin fiyatı aynı kalsa haklısınız, taksit taksit ödemek rahat oluyor. Ancak insanın hayatında tek gider kalemi macbook değil ki? Lüks tüketim sayılacak böyle bir harcama yapmadan evvel iyi tartmak lazım. Kira, elektrik,su,doğalgaz,telefon, internet gibi zorunlu giderleri çıktıktan sonra...
  6. N

1 nisan’ dan itibaren kredi kartına taksit sınırı

Kredi kartından nakit avans 3 taksitle sınırlandırıldı. Buna rağmen geçen yıla oranla kart harcamaları %140 civarında arttı. 12 aya varan taksitleri sınırlayacaklarını twitterdan ben de okudum. Maksimum taksit sayısının sektör bazlı olarak 3 ve 6 şeklinde olması öngörülüyor. Seçimden sonra...
  7. N

Ekstre taksitlendirme hk.

Ana borçtan asgari düşer, kalan tutar sonraki ekstre dönemine kartın güncel borcuna faizle dahil edilir.
  8. N

kullanmadığım halde borç çıkmış

Tüketici hakem heyetine dava açıp parayı talep edin. Karar lehinize çıkacaktır zira bankalar kart aidat ücreti talep edemezler. Bu yasal değil. Ben dava açtım, sonuç bekliyorum.
  9. N

Akbank Taksitlendirme

Bu kadar yüksek meblağa sahip bir Ürün gümrüğe takılabilir. O zaman Vergi masrafı da çıkar, aklınızda olsun.
  10. N

Kredi çektim şimdi ne olacak?

Bir sonraki ekstre döneminde çektiğin meblağ ekstrene faiziyle birlikte toptan yansır. Arkadaşlar kredili mevduat hesabıyla karıştırmış. Onda sen nakit olarak kullanırsın, günlük faiz işler, hesap kesim tarihinde hesabını artıya çıkartmazsan gecikmeye düşersin. Maaşın yattığında ise önce kredili...
  11. N

Yanlışlıkla kredi kartını iptal ettim

Açmazlar. 1693793371 Mesela garantide kartı kapatmak çok zor. Ziraatte menüden bile yapabiliyorsun, garantide şubeye gitmen gerekiyor. Akbanka başvur hocam, anında yüksek limitli kart verirler. Bende 100kya yakın kredi var, 250k limitli kredi kartı verelim mi diyor akbank. Garanti de kartı zor...
  12. N

18 yaş altı için Akbank mı, garanti mi, Yapı Kredi mi?

Bankacılık işlemlerinde hepsi aynı. Yalnız kredi kartında Garantide önceden taksitlendirdiğiniz alışverişleri, daha sonradan kapatabiliyorsunuz. Yine ekstreyi bölmek, tek çekim işlemleri taksitlendirme yapmak da kolay garantide. Kısıtlama hiçbir bankada yok. Ben yapı,garanti kullanıyorum.
  13. N

Taksitlendirme yaparsam karttan parayı direkt çeker mi ?

Limiti mümkün olduğunca yüksek tutmakta fayda var zira, geçen yılın en üst limiti bu yıl orta seviye bir limit haline geldi. Ürünlerin fiyatları ortalama her ay %10 ila %30 arasında artıyor. Otomatik limit arttırma seçeneğini aktif ederseniz, limitini açıldığında size bildirim gelir. Böylece...
  14. N

Kasım İndirimleri İçin Kredi Çekmek Mantıklı mı?

İhtiyaç varsa, kredi, kredi kartına taksit vs bakmadan alınmalı. Ben iphone 12yi ilk çıktığı gün kredi ve buyback ile 9 bine aldım. Şu anda 22 bin lira. Taksit ödemesi de 400₺ gibi bir şey. İlk başlarda öderken zorlandım ama şu an , çok şükür aklıma bile gelmiyor. Bu devirde almazsan...
Top Bottom