Neler Yeni

Yanlışlıkla kredi kartını iptal ettim

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan

Bünyamina

80+ Platinum
Böyle bir şey bekliyordum şaşırmadım ama bundan sonraki süreçte red alırsın diye düşünüyorum tüm bankalardan 🥺
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 ay bekleyip tekrar başvurmanı öneririm.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Böyle bir şey bekliyordum şaşırmadım ama bundan sonraki süreçte red alırsın diye düşünüyorum tüm bankalardan 🥺

1 ay bekleyip tekrar başvurmanı öneririm.
mecbur öyle yapıcam insan bi uyarı falan koyar tamamen kapatılcak diye direk şak diye kapattı başka bankalar kapatmamak için elinden geleni yapar ziraat direk şak kapıyo

Bünyamina

80+ Platinum
mecbur öyle yapıcam insan bi uyarı falan koyar tamamen kapatılcak diye direk şak diye kapattı başka bankalar kapatmamak için elinden geleni yapar ziraat direk şak kapıyo
Maalesef böyle şeyler olabiliyor ya daha belirgin yapsalar iyi olurmuş.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
Bankayı ara. Kartı geri açarlar.
Açmazlar.

Mesela garantide kartı kapatmak çok zor. Ziraatte menüden bile yapabiliyorsun, garantide şubeye gitmen gerekiyor.
Akbanka başvur hocam, anında yüksek limitli kart verirler. Bende 100kya yakın kredi var, 250k limitli kredi kartı verelim mi diyor akbank. Garanti de kartı zor veriyor artık.
Bildiğim kadarıyla en kolay Akbank veriyor.

burakatan

80+
Puanınızı göre değişir hocam. Eğer öğrenciyseniz ya da geliriniz yoksa zaten toplam limit en fazla 5000 TL verilebiliyor. Akbank, İşBankası ve Enpara kredi kartını kolay veren bankalardan. Garanti Bankası ise gelir göstermeden yüksek limitli kredi kartı vermiyor. Eğer banka kabul etmemişse puanınız düşük olduğu için olabilir. Önce bir puanınızı bakmanızı öneririm. Bir de başvuru yaparken öğrenci yazmak yerine bir meslek ve düşük gelir yazarsanız Akbank veya İşBankası kredi kartı verebilir.

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Yusuf Kaplan
inşallah hocam valla zar zor attırıyordum limit 1.5kdan 5kya kadar cıkardım tekrardan ugrasmak istemiyorum ihtiyacımı görüyordu kart
Nasıl ya? Ben öğrenciyim gelirim yok sabit ziraat 10k finans 5k verdi kart. Vakıfbank ta sürekli mesaj atiyo 18k limitli kart verebiliriz vs diye. Bence sen bankani değiştir önemli değilse. Çünkü şu devirde 5k cidden düşük kredi kartı icin. Bankalar birbiriyle yariisyio kart ben vereyim diye. Sonuçta faizi yiyolar. Yükseldi

YazılımKafa

80+ Silver
beyler kredi kartımı kaybetmiştim ziraat mobil bankacılık üzeriden kartı iptal etmek istedim çalınır diye fakat kartı tamamen iptal etmişim 5k limit vardı o limit başta 1k falandı zamanla 5k yapmıştım, şimdi tekrardan başvuru aldı muşteri hizmetleri tekrar 5k olarak direk verirler mi sizce hiç aksaklık yapmadım ödemede zamanında yatırıyordum
Bankalar iptal edince sıkıntı çıkarıyor. Belliki çalışan biri değilsin. Böyle durumlarda bazen aynı limiti vermeyi bırak, kart onaylanmıyor bile. Yani belli olmaz ne olacağı

Mert

80+ Silver
Nasıl ya? Ben öğrenciyim gelirim yok sabit ziraat 10k finans 5k verdi kart. Vakıfbank ta sürekli mesaj atiyo 18k limitli kart verebiliriz vs diye. Bence sen bankani değiştir önemli değilse. Çünkü şu devirde 5k cidden düşük kredi kartı icin. Bankalar birbiriyle yariisyio kart ben vereyim diye. Sonuçta faizi yiyolar. Yükseldi
BDDK limiti 5000₺. Hiç sigorta geçmişin oldu mu? Bir kez dahi olsa limiti yükseltiyorlar.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
Enparadan almanı tavsiye ederim öğrenci halimle 100k limit vermişlerdi.

YazılımKafa

80+ Silver

donanimci98

80+ Bronze
Açmazlar.

Mesela garantide kartı kapatmak çok zor. Ziraatte menüden bile yapabiliyorsun, garantide şubeye gitmen gerekiyor.
Akbanka başvur hocam, anında yüksek limitli kart verirler. Bende 100kya yakın kredi var, 250k limitli kredi kartı verelim mi diyor akbank. Garanti de kartı zor veriyor artık.
Bildiğim kadarıyla en kolay Akbank veriyor.
Açarlar. Vakıfbank kapattığım kartı 1 hafta sonra arayınca geri açtı.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
Top Bottom