Arama sonuçları: *

1. A

Kaliteli 0.7 uç önerisi

Tombow öneririm
  2. A

Stajyer Öğrenci Maaşı

Devlet sigortayı yatırıyor sadece. Bazı işyerleri maaşı vermiyor. Normalde zorunlu ama staja girerken belge imzalatiyorlar maaş almıcam diye
  3. A

Üniversite için macbook mu ipad mi ?

Ya herkes mac iPad demiş sen solidde autocadda çizim yapcaksın okul sana öğrenci sürümü vercek mac lerde çalışmıcak, sen internette crack bulcam kurması işkence kurcaksın hocanınkiyle aynı sürüm değil hocaya bir ödev sınav falan göndercen aynı sürüm değil diye kabul edilmicek veya dosya...
  4. A

Üniversite için macbook mu ipad mi ?

Eğer muhendislikse ikisinide çok önermem. Ama diğer bölümlerde iPad derste not tutarken falan çok işine yarar ama diğer işlerinde macbookun yerini tutamaz
  5. A

KYK kredisi adres sorunu

Hocam tahaaütnameyi onayladıktan sonra akşam ziraatdan mesaj geldi internet bankacılığı hesabınızı oluşturulmuştur şifreniz bu diye. İnternet bankacılığına girdiğimde kartlarık bölümünde gönderilecek olan Kart görünüyordu ordan gönderim adresini değiştirdim 1671307367 Hayır posta yoluyla gelicek
  6. A

KYK kredisi adres sorunu

KYK kredisi çıktı tahaaütnameyi onaylıcam fakat adres olarak ailemin evinin adresi çıkıyor ben üniversite nedeniyle şehir dışındayım. Kredi kartı o adrese gönderilecek ve sizin dışınızda kimseye teslim edilmeyecektir yazıyor. Bu adresi nasıl düzeltebilirim 1671218845 Adres değişikliği...
  7. A

Anadolu lisesine gidilir mi?

Fen liselerinden sonraki tek seçenek Anadolu lisesi. Meslek liseleri meslek kazandırmak haricî herşeyi yapıyor maalesef
  8. A

Yks 100 bin yapmak zor mu?

Bu düşünceme karşı çıkan çok olacaktır ama şöyle bir şey sormak istiyorum. Geçen sene senin gittiğin lisedeki ortalama sıralama ne olmuş. Şöyle bir sıralama yap geçen seneki ilk 3 kişiyi çıkar onlar genelde istisna olur. Kalan ları ilk 30 unu sırala atıyorum 30 bin ila 150 bin arasında ise bu...
  9. A

140 GÜNDE YKS SAYISAL 225 BİN MÜMKÜN MÜ ?

Temelin nasıl bilmiyorum ama temelin iyise140 günde 100 bin bence olmaz 150bin çok çalışırsan olur 200 ve altı planlı bir çalışma ile rahat olur
  10. A

Sınıfta Kalır Mıyım ?

Artık günümüzde kalma diye bir şey yok ya kanaat notuyla veya ŞÖK toplantısında geçiriyorlar
  11. A

Düşük alma korkusu yaşıyorum

Gelcekteki planın ne bilmiyorum ama "Hani sınava hazırlanırsınız ama yine düşük alma korkusu olur ya o işte" O sende olamaz çünkü hiç sınavlara hazırlanıyormuşsun gibi gözükmüyor
  12. A

Üniversite okumalı mıyım?

Eğer sağlam bir dayanağın yoksa baban fabrikatör değilse veya sana bırakabileceği tarlaları bağları bahçeleri veya en basitinden basit para kazandıran bir dükkan bir ticarethaneniz yoksa okumalısın okumadan da olur ama çok riskli işler planladığın gibi gitmesse çok zorluk çekersin. Görsel...
  13. A

Okulu ciddiye almalı mıyım ? Yurt dışına geri dönmelimiyim ?

Sanırım şeyhisa okuyorsun. Kesinlikle ciddiye almalısın iyi bir üniversiteye gitmeden yurt dışında iyi bir yere gelemessin. Şimdi çıkarlar yok şu var bu var şöyle iyi kazanıyor ilk okul mezunu falan çok şans belki üni yi yurtdışında okursun o zaman çok iyi olur
Top Bottom