Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Arkadaşlar bu sene 8. sınıfım ve LGS'ye gireceğim. Fakat şahsen Anadolu lisesine daha sıcak bakıyorum. Çünkü konum olarak benim için daha iyi yerde, imkanları daha fazla. Fakat okulun öğrencilerinin genel bir kalitesini bilmiyorum o beni şüpheye düşürüyor biraz açıkçası. Ayrıca okul OBP ile alıyor.
LGS ile tutturabilirsemde Mehmet Akif Fen Lisesi bulunuyor, fakat Google Haritalar üzerinden baktığımda cidden çok ıssız ve konum olarak bana daha uzak bir yerde bulunuyor, imkanları da daha az ve daha küçük bir lise.
Sizce Anadolu lisesine gitmeliyim? Mesleki Anadolu değil bahsettiğim lise düz anadolu.
Bulunduğum şehirde meslek liseleri cidden rezalet ötesi, asla gidilmeyecek bir lise.
Yaşadığım yer: Çorlu/Tekirdağ ona göre yorum yaparsanız sevinirim.
LGS ile tutturabilirsemde Mehmet Akif Fen Lisesi bulunuyor, fakat Google Haritalar üzerinden baktığımda cidden çok ıssız ve konum olarak bana daha uzak bir yerde bulunuyor, imkanları da daha az ve daha küçük bir lise.
Sizce Anadolu lisesine gitmeliyim? Mesleki Anadolu değil bahsettiğim lise düz anadolu.
Bulunduğum şehirde meslek liseleri cidden rezalet ötesi, asla gidilmeyecek bir lise.
Yaşadığım yer: Çorlu/Tekirdağ ona göre yorum yaparsanız sevinirim.
Tekirdağ Çorlu Liseleri Taban Puanı 2024 - HangiSoru.com
Tekirdağ Çorlu liseleri taban puanları 2024. Tekirdağ Çorlu liseleri yüzdelik dilimleri 2024. Tekirdağ Çorlu'da bulunan liselerinin taban puanları ve yüzdelik dilimleri MEB.
www.hangisoru.com
En İyi 10 Çorlu Devlet Liseleri - Neredeoku.com
Çorlu Devlet Liseleri ve fiyatları hakkında pek çok bilgisi Neredeoku.com üzerinden bulabilirsiniz. Unutmayın en değerli yatırım, eğitime yapılan yatırımdır. Okulların fiziksel imkanlarının, verilen dil olanaklarını, sportif ve sanatsal imkanları bulabilirsiniz.
www.neredeoku.com
LGS Taban Puanları Tekirdağ Çorlu 2023
LGS Taban Puanları Tekirdağ Çorlu 2022-2023 yüzdelik dilimi ve istatistiki bilgileri yer almaktadır.
www.sorubak.com