Neler Yeni

Anadolu lisesine gidilir mi?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar bu sene 8. sınıfım ve LGS'ye gireceğim. Fakat şahsen Anadolu lisesine daha sıcak bakıyorum. Çünkü konum olarak benim için daha iyi yerde, imkanları daha fazla. Fakat okulun öğrencilerinin genel bir kalitesini bilmiyorum o beni şüpheye düşürüyor biraz açıkçası. Ayrıca okul OBP ile alıyor.

LGS ile tutturabilirsemde Mehmet Akif Fen Lisesi bulunuyor, fakat Google Haritalar üzerinden baktığımda cidden çok ıssız ve konum olarak bana daha uzak bir yerde bulunuyor, imkanları da daha az ve daha küçük bir lise.

Sizce Anadolu lisesine gitmeliyim? Mesleki Anadolu değil bahsettiğim lise düz anadolu.

Bulunduğum şehirde meslek liseleri cidden rezalet ötesi, asla gidilmeyecek bir lise.

Yaşadığım yer: Çorlu/Tekirdağ ona göre yorum yaparsanız sevinirim.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,874
İsim
Emre Zengin
Arkadaşlar bu sene 8. sınıfım ve LGS'ye gireceğim. Fakat şahsen Anadolu lisesine daha sıcak bakıyorum. Çünkü konum olarak benim için daha iyi yerde, imkanları daha fazla. Fakat okulun öğrencilerinin genel bir kalitesini bilmiyorum o beni şüpheye düşürüyor biraz açıkçası. Ayrıca okul OBP ile alıyor.

LGS ile tutturabilirsemde Mehmet Akif Fen Lisesi bulunuyor, fakat Google Haritalar üzerinden baktığımda cidden çok ıssız ve konum olarak bana daha uzak bir yerde bulunuyor, imkanları da daha az ve daha küçük bir lise.

Sizce Anadolu lisesine gitmeliyim? Mesleki Anadolu değil bahsettiğim lise düz anadolu.

Bulunduğum şehirde meslek liseleri cidden rezalet ötesi, asla gidilmeyecek bir lise.

Mehmet Akif tarlanın ortasında biraz sık dişini Fen Lisesini tuttur.

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Dostum önce bir puanı tuttur sonrs tercihi halledersin

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Kendim nasıl bir puan yapabileceğimi az çok biliyorum zaten, ayrıca sadece fikir almak için konu açtım
dostum ben sınava girmeden hayal kurdum hiçbiri olmadı sonucum iyiydi yine fakat istediğimin yanında sıfır

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bence senin şu anki önceliğin hangi liseye gideceğin düşünmek değil. Elinden ne geliyorsa yapmak. Ben böyle düşünüyorum.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Sıkı çalış ben geçen sene girdim mesleğe gidiyorum sakın bulaşma,hali hazırda bilgim olmasa hiç bir şey öğrenemeceğim 390 ile mesleğe gidiyorum öyle düşün.Anadolu lisesi iyidir tercih yaparken konumu ve sosyal aktiviteleride göz önüne kat sonuçta 4yıl gideceksin. (ben birde 5yıl okuyorum alakam olmayan bölümde,yüksek puan yapıp farklı bölüm yazmayı düşünüyorum üniversitede)

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yavuz selim
Aslında bu hangi bölümü seçeceğin ile ilgili eğer sayısal okuyacam diyosan fen lisesini tercih etmelisin EA veya Sözel seçeceksen Anadolu'ya gitsen daha iyi olur ama sayısal seçeceksen fen lisesine git ortamı soruyorsan fen ve iyi bir Anadolu arasında çok fark yok

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
dostum ben sınava girmeden hayal kurdum hiçbiri olmadı sonucum iyiydi yine fakat istediğimin yanında sıfır
Anladım, fakat LGS ile düzgün bir yere yerleşemesem bile OBP ile Anadolu'ya çok yüksek ihtimalle gidebilirim. Ortalamam yetiyor eğer hedeflediğim şekilde olursa.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında bu hangi bölümü seçeceğin ile ilgili eğer sayısal okuyacam diyosan fen lisesini tercih etmelisin EA veya Sözel seçeceksen Anadolu'ya gitsen daha iyi olur ama sayısal seçeceksen fen lisesine git ortamı soruyorsan fen ve iyi bir Anadolu arasında çok fark yok
EA veya Sözel düşünüyorum.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Gideceğin okula göre değişir. Ben 3 yıl fen lisesinde okudum son senemi de anadolu lisesine geldim. Anadolu lisesindeki hocalar fen lisesindekinden çok daha iyiydi. Anadolu lisesi dediğimde adrese dayalı okul.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,193
Üyeler
161,269
Son üye
Fktahsin
Top Bottom