Ozaman Anadolu'ya git bende Anadolu dayım EA seçtim hocalarım da gayet iyiAnladım, fakat LGS ile düzgün bir yere yerleşemesem bile OBP ile Anadolu'ya çok yüksek ihtimalle gidebilirim. Ortalamam yetiyor eğer hedeflediğim şekilde olursa.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
EA veya Sözel düşünüyorum.
Hocam genelde şansa bağlı hoca işiGideceğin okula göre değişir. Ben 3 yıl fen lisesinde okudum son senemi de anadolu lisesine geldim. Anadolu lisesindeki hocalar fen lisesindekinden çok daha iyiydi. Anadolu lisesi dediğimde adrese dayalı okul.
Yani öyle benden sonra anadolu lisesindeki hocalarında bir kısmı ayrıldı zaten. Adrese dayalı bir okul için fazla iyi hocalardıHocam genelde şansa bağlı hoca işi
Hocam fen lisesi şehir dışında kalıyor, aşırı uzak evime.Çorlu Fen'e girmeye çalışın. Bende şuan İzmir'de Buca Fen Lisesinde okuyorum %0,51'le girdim bu yıl. Diğer arkadaşlarımla konuştuğum kadarıyla fen liseleri ile anadolu liseleri arasında imkan anlamında fark oluyor.
He birde bu ulaşım olayını hafife alma 4 sene boyunca her gün her gün insanı bezdiriyorAnladım, fakat LGS ile düzgün bir yere yerleşemesem bile OBP ile Anadolu'ya çok yüksek ihtimalle gidebilirim. Ortalamam yetiyor eğer hedeflediğim şekilde olursa.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
EA veya Sözel düşünüyorum.
Okul sınıftaki kişi sayılarına dikkat edin. Özellikle lisede 20 kişiden fazla olursa çok zor yürür eğitim hayatın. (Güzel lisede hem az kişi olur hemde akıl sağlığı daha yerinde insanlar gelir. Hedeflerini yüksek tut, patlarsan imam hatiplere de bakabilirsin.)Arkadaşlar bu sene 8. sınıfım ve LGS'ye gireceğim. Fakat şahsen Anadolu lisesine daha sıcak bakıyorum. Çünkü konum olarak benim için daha iyi yerde, imkanları daha fazla. Fakat okulun öğrencilerinin genel bir kalitesini bilmiyorum o beni şüpheye düşürüyor biraz açıkçası. Ayrıca okul OBP ile alıyor.
LGS ile tutturabilirsemde Mehmet Akif Fen Lisesi bulunuyor, fakat Google Haritalar üzerinden baktığımda cidden çok ıssız ve konum olarak bana daha uzak bir yerde bulunuyor, imkanları da daha az ve daha küçük bir lise.
Sizce Anadolu lisesine gitmeliyim? Mesleki Anadolu değil bahsettiğim lise düz anadolu.
Bulunduğum şehirde meslek liseleri cidden rezalet ötesi, asla gidilmeyecek bir lise.
Yaşadığım yer: Çorlu/Tekirdağ ona göre yorum yaparsanız sevinirim.
![]()
Tekirdağ Çorlu Liseleri Taban Puanı 2026 - HangiSoru.com
Tekirdağ Çorlu liseleri taban puanları 2026. Tekirdağ Çorlu liseleri yüzdelik dilimleri 2026. Tekirdağ Çorlu'da bulunan liselerinin taban puanları ve yüzdelik dilimleri MEB.www.hangisoru.com
![]()
En İyi 10 Çorlu Devlet Liseleri - Neredeoku.com
Çorlu Devlet Liseleri ve fiyatları hakkında pek çok bilgisi Neredeoku.com üzerinden bulabilirsiniz. Unutmayın en değerli yatırım, eğitime yapılan yatırımdır. Okulların fiziksel imkanlarının, verilen dil olanaklarını, sportif ve sanatsal imkanları bulabilirsiniz.www.neredeoku.com
![]()
LGS Taban Puanları Tekirdağ Çorlu 2023
LGS Taban Puanları Tekirdağ Çorlu 2022-2023 yüzdelik dilimi ve istatistiki bilgileri yer almaktadır.www.sorubak.com
Ailem imam hatip liselerine karşı ki bende gitmek istemem, onlarında OBP puanı 51 civarıydı sanırım aztenpatlarsan imam hatiplere de bakabilirsin.)
Hocam otobüsle kaç saat ? Yada ailenizin hergün okula bırakıp alma durumu olur mu ? Yada fiyat anlamında biraz tuzlu ama son seçenek servis.Hocam fen lisesi şehir dışında kalıyor, aşırı uzak evime.Alıntıyı görüntüle
sol üst evimin bulunduğu kısım
Yok hocam Kadıköy Anadolu imam hatip gibi üst düzey olanlar da var.Ailem imam hatip liselerine karşı ki bende gitmek istemem, onlarında OBP puanı 51 civarıydı sanırım azten
Hocam imam hatipe belli hedefi olanlar gidiyorYok hocam Kadıköy Anadolu imam hatip gibi üst düzey olanlar da var.
ortalama 40-60dk arasıHocam otobüsle kaç saat ? Yada ailenizin hergün okula bırakıp alma durumu olur mu ? Yada fiyat anlamında biraz tuzlu ama son seçenek servis.
Ne gibi?Hocam imam hatipe belli hedefi olanlar gidiyor