NightWish2434
80+ Silver
@Isolation32 komik olan ne kanka? Meslek lisesi daha iyidir değil mi? Trajikomiksin
Hocam okulda değilseniz niye diyorsunuz ki ben fen lisesinde okuyorum haftada 7 gün değilyok değilim ama fen lisesi kadar sıkan bir okuldayım 7 gün okuldayım
Sen şimdi olaya böyle bakarsan zaten isteklerine ulaşamazsın. Ben de geçen sene 330 puanlarla başladım LGS de 435 aldım. Gayret edersen olur.Kendim nasıl bir puan yapabileceğimi az çok biliyorum zaten, ayrıca sadece fikir almak için konu açtım
puanı tuttur ona göre plan yapArkadaşlar bu sene 8. sınıfım ve LGS'ye gireceğim. Fakat şahsen Anadolu lisesine daha sıcak bakıyorum. Çünkü konum olarak benim için daha iyi yerde, imkanları daha fazla. Fakat okulun öğrencilerinin genel bir kalitesini bilmiyorum o beni şüpheye düşürüyor biraz açıkçası. Ayrıca okul OBP ile alıyor.
LGS ile tutturabilirsemde Mehmet Akif Fen Lisesi bulunuyor, fakat Google Haritalar üzerinden baktığımda cidden çok ıssız ve konum olarak bana daha uzak bir yerde bulunuyor, imkanları da daha az ve daha küçük bir lise.
Sizce Anadolu lisesine gitmeliyim? Mesleki Anadolu değil bahsettiğim lise düz anadolu.
Bulunduğum şehirde meslek liseleri cidden rezalet ötesi, asla gidilmeyecek bir lise.
Yaşadığım yer: Çorlu/Tekirdağ ona göre yorum yaparsanız sevinirim.
Tekirdağ Çorlu Liseleri Taban Puanı 2024 - HangiSoru.com
Tekirdağ Çorlu liseleri taban puanları 2024. Tekirdağ Çorlu liseleri yüzdelik dilimleri 2024. Tekirdağ Çorlu'da bulunan liselerinin taban puanları ve yüzdelik dilimleri MEB.www.hangisoru.comEn İyi 10 Çorlu Devlet Liseleri - Neredeoku.com
Çorlu Devlet Liseleri ve fiyatları hakkında pek çok bilgisi Neredeoku.com üzerinden bulabilirsiniz. Unutmayın en değerli yatırım, eğitime yapılan yatırımdır. Okulların fiziksel imkanlarının, verilen dil olanaklarını, sportif ve sanatsal imkanları bulabilirsiniz.www.neredeoku.comLGS Taban Puanları Tekirdağ Çorlu 2023
LGS Taban Puanları Tekirdağ Çorlu 2022-2023 yüzdelik dilimi ve istatistiki bilgileri yer almaktadır.www.sorubak.com
fen lisesine 7 gün demedim ki hocam dersler manasında sıkan dedim katı okuldayımHocam okulda değilseniz niye diyorsunuz ki ben fen lisesinde okuyorum haftada 7 gün değil
Analatik düşünüyor diye kaliteli olmaz çoğu köle olmaya hazır vizyonsuz öğrencilerden oluşuyor (sistemin sorunundan kaynaklı) çoğunun insanlığı yok belki %20 si iyidirOlabilir kanka valla o zaman şanslısın. Bizim okuldaki çoğu hoca türkce konusmayı bile bilmiyor. Zaten feni fen yapan içindeki öğrenciler. Hoca mevzusu şans işi. Ama kesinlikle özel taraftarıyım ben aga
Mesaj otomatik birleştirildi:
Trdeki öğrencilerin düsünme analitik becerisi -sınav sistemi gereği- emin ol çoğu ülkede yoktur
Hocam fen lisesinin diğer okullardan çok bir farkı yok az müfredat farkı var ve sayısal hocaları daha ciddifen lisesine 7 gün demedim ki hocam dersler manasında sıkan dedim katı okuldayım
o zaman öğrenciye değil ülkeye kalitesiz diyeceksin aga öğrencilerin bi seçenekleri yok bu durumdaAnalatik düşünüyor diye kaliteli olmaz çoğu köle olmaya hazır vizyonsuz öğrencilerden oluşuyor (sistemin sorunundan kaynaklı) çoğunun insanlığı yok belki %20 si iyidir