Neler Yeni

Üniversite için macbook mu ipad mi ?

Mert

80+ Silver
İkisinin de yeri ayrı. Laptop olmazsa olmaz, iPad ek konfor ürünü benim gözümde.

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Eğer muhendislikse ikisinide çok önermem. Ama diğer bölümlerde iPad derste not tutarken falan çok işine yarar ama diğer işlerinde macbookun yerini tutamaz

Existentia

80+ Silver
neden windows acaba
Hocam şimdi otomotiv bölümünde spesifik bir uygulama isteler çizim tasarım yapmanız gerekir hiç kafa yormadan yaparsınız bir şeyi yapamayınca yanınızdaki adam windows arayüzünden gösterecek siz macos arayüzünden arayacaksınız hele apple silicon'a geçişten sonra dualboot ya da vmare falanda riskli oldu o yüzden ben riske girmeden güzel bir f/p laptop bakmaya başlardım elbette bu şahsi düşüncem not alayım slayt bakayım diyorsanız ipad alın ucuz bir tane lazım olunca f/p bir laptop çekersiniz yanına

Notghost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Taha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şimdi otomotiv bölümünde spesifik bir uygulama isteler çizim tasarım yapmanız gerekir hiç kafa yormadan yaparsınız bir şeyi yapamayınca yanınızdaki adam windows arayüzünden gösterecek siz macos arayüzünden arayacaksınız hele apple silicon'a geçişten sonra dualboot ya da vmare falanda riskli oldu o yüzden ben riske girmeden güzel bir f/p laptop bakmaya başlardım elbette bu şahsi düşüncem not alayım slayt bakayım diyorsanız ipad alın ucuz bir tane lazım olunca f/p bir laptop çekersiniz yanına
ipad ne alsam acaba knk, pro ya gerek varmı sence
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide şu apple lansmanı varya 13 eylülde yeni nesil gelir belki

Existentia

80+ Silver
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide şu apple lansmanı varya 13 eylülde yeni nesil gelir belki
Hocam onu kesin bekleyin zaten ama size şöyle diyim düz ipadden fazlasına gerek yok ipad air aldım valla yeni kasaya geçti diye keşke bekleyip düzünü alsaymışım o kadar para etmezmiş

Notghost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Taha
Hocam onu kesin bekleyin zaten ama size şöyle diyim düz ipadden fazlasına gerek yok ipad air aldım valla yeni kasaya geçti diye keşke bekleyip düzünü alsaymışım o kadar para etmezmiş
anladım çok saol knk bide apple pencil alsam tadından yenmez galiba

Cihangir

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,193
Üyeler
161,269
Son üye
Fktahsin