Arama sonuçları: *

• Users: App20
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. A

Cuma günü yok yazılır mı

Sinif defterine fln yaziyolarsa önemsiz Karne son gün değişmez imkanı yok
  2. A

Cuma günü yok yazılır mı

Karneyi sana verdikten sonra nasıl değiştirsinler
  3. A

KYK Öğrenim Kredisi başvuru tarihi geçti mi?

2022 - 2023 yazıyor bu yıl daha başlamadı.
  4. A

LGS Sonuçları Açıklandı

lise puanları öğrenciler yerleştikten sonra belli oluyor mesela 2022 nin puanları son giren öğrenciye göre belirleniyor son öğrenci kaç puan aldıysa o puan okulun puanı oluyor
  5. A

Lise 2 yim hiç çalışmıyorum

Hiç çalışmadan üniye geldim şuandada çalışmadan geçiyorum hedefin yoksa çalışma isteğin olmaz.
  6. A

YKS Çalışıyor Musunuz ? Çalışıyorsanız Durumunuz Nedir ?

Tüm Lise Hayatım Boyunca Hiç Çalışmadım Şuan Ulaştırma Ve Trafik Bölümündeyim 1 Gram Pişman Değilim.
  7. A

Yaz tatilinde hangi derslere çalışmalıyım 8.sınıf

belkide benim söylediğim doğrudur cümleyi daha doğru kurabilirdim orası doğru bana kalsa girmezdim Ailem verdi parayı.
  8. A

yks ye gircem ( çalışmadan ) internetten para kazanmaya çalışıyorum ( youtubeden şu an çok azda olsa para ar ) ama sokakta bile yatsam nefret ettiğim eğitim sisteminde 1dk daha geçirmek istemiyorum
  9. A

Değil yaşım 18 hiç ders çalışmadım okulda hiç umrumda değil ders çalışmak sadece kendini kandırmaktır
  10. A

Çocukluğunu Sadece ders çalışmakla geçirme iyi bir liseye gitmek bi işe yaramıyor
  11. A

5 ayda eşit ağırlık 120 bine girilir mi?

Elimde bir kağıtparçası olsun diye okicam herkes o kâğıt parçasına göre ise alır olmuş Durum böyle olmasa okumazdım
  12. A

Üni olsun yeter bana umrumda değil iyi bi yerde okumak fln ( 2 yıllık )
  13. A

Ders çalışmak yerine oyun oynadım dahada oynuyorum pişman değilim:)
  14. A

2004'lüler En Başarısız Öğrenci Toplumu mu?

Bende 2004 lüyüm okula geldiğimiz günden beri siz sınavsız geldiniz sizden bişey olmaz fln dediler sınavları bilerek zor yaptılar ki okuldan korkup gidelim diye ama biz gitmedik müdür emekli oldu öğretmenler şimdi bizi bilerek fazladan zorladıklarını itiraf ediyolar
  15. A

Matematikten 27 aldım

Düşük dersin olursa belge alamazsın kurtarmaya çalış ( matematiğin düşürdüğü puanı edebiyat toparlar )
  16. A

Okula gitmeli miyim?

Git git koronanın senin gibi yenı neferlere ihtihacı var
  17. A

Bu hafta aldiginiz sinav notlari ne

:o:o:o
  18. A

Okullar Kapancak mı 1 ay 6 gün geride kaldı

Benim olduğum okuldada dezenfektan vardır depolarda ama çalışan sadece 1 kişi olduğu için öğretmenlerde bunu yapmayacağı için hiçbir yerde dezenfektan yok hatta sınıftaki dezenfektanların içine şu koymuşlar önlemler muhteşem yakında tüm sertlerimizden kurtulacaz önlemler sayesinde
  19. A

Çapa fen lisesini kazanmak istiyorum

Kardeşim fen lisesini kazanınca bişey değişmiyor normal bi anadolu lisesine git yeter çünkü önemli olan lise değil üniversite lisede çalış yeter
  20. A

Din dersine girmek zorunda mıyım? değilsem nasıl girmeyeilirim?

öldürülme olayı kesin değil hadi var diyelim öldürülmek istemiyorsan dinden çıktığını söylemezsin kimsede bir şey yapamaz
Top Bottom