Neler Yeni

Çapa fen lisesini kazanmak istiyorum

akıllıvelet

80+ Bronze
evet Çapa fen lisesini kazanmak istiyorum7.s sınıf okuyorum sizce kaç saat ders çalısmaliyim veya nasıl bir program yapabilirim

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Az ilerisinde Çağdaş Yaşam F Tipi Kapalı Çok Programlı Anadolu Lisesi var, hayatını karartmak istersen gelebilirsin.

Şaka bir yana çok sıkı tutman lazım dersleri.
Dershaneye vesaire bile gidebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kerem Barlas Tokamk
evet Çapa fen lisesini kazanmak istiyorum7.s sınıf okuyorum sizce kaç saat ders çalısmaliyim veya nasıl bir program yapabilirim
dürüst olayımmı cidden kafan boş bir şekilde ders dinlersen ders çalışmadan bile ortalama bir fen lisesine gidersin sadece o konuyu anlayana kadar soru çözmen yeterli ve dersleri ben çalışırken oyun oynadım dershane falan girmedim ama sen ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan gitmelisin

ensarxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ensar DAŞ
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım(Python, Unity, C#) , Donanım , Oyun

akıllıvelet

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Az ilerisinde Çağdaş Yaşam F Tipi Kapalı Çok Programlı Anadolu Lisesi var, hayatını karartmak istersen gelebilirsin.

Şaka bir yana çok sıkı tutman lazım dersleri.
Dershaneye vesaire bile gidebilirsin.
dürüst olayımmı cidden kafan boş bir şekilde ders dinlersen ders çalışmadan bile ortalama bir fen lisesine gidersin sadece o konuyu anlayana kadar soru çözmen yeterli ve dersleri ben çalışırken oyun oynadım dershane falan girmedim ama sen ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan gitmelisi
teşekkürler özelllikle barlas motive ettigin icin saol

Dušan Tadić

80+ Silver
dürüst olayımmı cidden kafan boş bir şekilde ders dinlersen ders çalışmadan bile ortalama bir fen lisesine gidersin sadece o konuyu anlayana kadar soru çözmen yeterli ve dersleri ben çalışırken oyun oynadım dershane falan girmedim ama sen ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan gitmelisin
adam ortalama lise değil çapa istiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

derhaneye yok yere para verme onun yerine dershaneye vereceğin parayla mat ve fenden özel ders alabilirsin.
sana bidahaki sene çok kaynak lazım olacak (benim sadece mat 25 tane vardı) 2,3 tane giriş seviyesi yine 2,3 tane orta seviye kaynağın olsun diğerleri de ne kadar kazık bulabiliyorsan (benim hocam, mozaik...)

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Orayı kazanmak istiyorsan forumdan hemen çık ve ders çalış yoksa kazanman zor olur.

App20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
App
Kardeşim fen lisesini kazanınca bişey değişmiyor normal bi anadolu lisesine git yeter çünkü önemli olan lise değil üniversite lisede çalış yeter

Top Bottom