akıllıvelet
80+ Bronze
evet Çapa fen lisesini kazanmak istiyorum7.s sınıf okuyorum sizce kaç saat ders çalısmaliyim veya nasıl bir program yapabilirim
dürüst olayımmı cidden kafan boş bir şekilde ders dinlersen ders çalışmadan bile ortalama bir fen lisesine gidersin sadece o konuyu anlayana kadar soru çözmen yeterli ve dersleri ben çalışırken oyun oynadım dershane falan girmedim ama sen ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan gitmelisinevet Çapa fen lisesini kazanmak istiyorum7.s sınıf okuyorum sizce kaç saat ders çalısmaliyim veya nasıl bir program yapabilirim
Kitap oku. Okuma anlama kabiliyetini geliştir.evet Çapa fen lisesini kazanmak istiyorum7.s sınıf okuyorum sizce kaç saat ders çalısmaliyim veya nasıl bir program yapabilirim
Az ilerisinde Çağdaş Yaşam F Tipi Kapalı Çok Programlı Anadolu Lisesi var, hayatını karartmak istersen gelebilirsin.
Şaka bir yana çok sıkı tutman lazım dersleri.
Dershaneye vesaire bile gidebilirsin.
teşekkürler özelllikle barlas motive ettigin icin saoldürüst olayımmı cidden kafan boş bir şekilde ders dinlersen ders çalışmadan bile ortalama bir fen lisesine gidersin sadece o konuyu anlayana kadar soru çözmen yeterli ve dersleri ben çalışırken oyun oynadım dershane falan girmedim ama sen ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan gitmelisi
imzayı görünce pek inanmadım ama şaka şaka sanada teşekkür ederimÇok çalışma, düzenli çalış. Deneme çöz.
adam ortalama lise değil çapa istiyordürüst olayımmı cidden kafan boş bir şekilde ders dinlersen ders çalışmadan bile ortalama bir fen lisesine gidersin sadece o konuyu anlayana kadar soru çözmen yeterli ve dersleri ben çalışırken oyun oynadım dershane falan girmedim ama sen ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan gitmelisin
derhaneye yok yere para verme onun yerine dershaneye vereceğin parayla mat ve fenden özel ders alabilirsin.evet Çapa fen lisesini kazanmak istiyorum7.s sınıf okuyorum sizce kaç saat ders çalısmaliyim veya nasıl bir program yapabilirim
LGS den 395 aldım mahalle lisesine gitim yanımda 150 alan çocuk oturuyor ne kadar adil bir sistem 10 sınıfta 416 alan oturuyordu (12. sınıfım)evet Çapa fen lisesini kazanmak istiyorum7.s sınıf okuyorum sizce kaç saat ders çalısmaliyim veya nasıl bir program yapabilirim
Kardeşim fen lisesini kazanınca bişey değişmiyor normal bi anadolu lisesine git yeter çünkü önemli olan lise değil üniversite lisede çalış yeterevet Çapa fen lisesini kazanmak istiyorum7.s sınıf okuyorum sizce kaç saat ders çalısmaliyim veya nasıl bir program yapabilirim