Matematik bence iyi olur fen asla çalışma anlıyor isen dersteBu yıl 8.sınıfa geçiyorum.Hangi derslere çalışmalıyım ve kaynak önerir misiniz?
İngilizce kelimeler bakSence biraz 8.sınıfa giriş yapayım mı?
SaçmaÇocukluğunu Sadece ders çalışmakla geçirme iyi bir liseye gitmek bi işe yaramıyor
Değil yaşım 18 hiç ders çalışmadım okulda hiç umrumda değil ders çalışmak sadece kendini kandırmaktırSaçma
Sürekli ebeveynlerinin ve okulunun yaptığı LGS baskısından uzak durmaya çalış. Doğruyu söylemek gerekirse o kadar büyütülecek bir şey inanki değil sadece mantıklı düşünmeye çalış sorularda ve pratik yapmaya çalış fırsat buldukça. Diyelim ki güzel bir lise kazanamadın zaten liseye geçince arkadaş ortaminla beraber onu unutacaksin merak etme.Bu yıl 8.sınıfa geçiyorum.Hangi derslere çalışmalıyım ve kaynak önerir misiniz?
napıyon kasiyerlik yada babanın parasını mı yiyonDeğil yaşım 18 hiç ders çalışmadım okulda hiç umrumda değil ders çalışmak sadece kendini kandırmaktır
yks ye gircem ( çalışmadan ) internetten para kazanmaya çalışıyorum ( youtubeden şu an çok azda olsa para ar ) ama sokakta bile yatsam nefret ettiğim eğitim sisteminde 1dk daha geçirmek istemiyorumnapıyon kasiyerlik yada babanın parasını mı yiyon